jolka11 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Samograj ,oto LIMAHL w dwóch odsłonach :lol:
sh_maniak Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Kristaris Tequila Sunrise ( lok.4 ) i Nikita Black Stripe Sniezna Wataha ( lok 1, cac , res, cacib) Nikita Black Stripe Sniezna Wataha ( lok 1, cac , res, cacib) i Doghouse Farm Aischa ( lok. 3)
Cyraneczka Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Co do lokat w otwartej, to zmieniam kolejność i dopisuję: suka, otwarta - DIANA Arktyczny Przypływ - dosk. suka, otwarta - KRISTARI'S TEQUILA SUNRISE - 3 suka, otwarta - SONORA de Ciukci - dosk suka, otwarta - SEONA de Ciukci - nieobecna suka, otwarta - PENNYROYAL TEA Fortunatus - nieobecna suka, otwarta - ODE z Tarnawskiej Riviery - bdb suka, otwarta - LAGUNA De Ciukci - 2 suka, otwarta - KENOSHA KALLISTO PRINCESS Książęta Północy - 4 suka, otwarta - VIPER Arktogea - dosk. suka, otwarta - DAPHNE Arctic Wind suka, otwarta - Husqvarna CASABLANCA - nieobecna suka, otwarta - BRYZA Exultamus suka, otwarta - BORN TO THE WILD Fortunatus suka, otwarta - ASHANTI NIKE'S Lupinus suka, otwarta - ARMIDA ELLIDA-ELZAN suka, otwarta - A-KATKA z Vrbova suka, otwarta - EVORA de Ciukci - 1, CWC suka, otwarta - EVENING FALLS Potęga Naturalności - dosk. ja mam zapisane, ze 2 była suka z przydomkiem Ciukci, a 3 Kristari's. I suka ode mnie dostała doskonałą ;). Zmieniłam to co wiedziałam.
samograj Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='jolka11']Samograj ,oto LIMAHL w dwóch odsłonach :lol: BARDZO DZIĘKUJĘ!!! WIECIE NAS CIESZY BARDZO BRĄZ NA CACIBÓWKACH I ZŁOTO NP. W CHORZOWIE, GDZIE NIE PRZYGOTOWUJĄC WOGÓLE PSA WYGRALIŚMY :loveu: Nie pchamy się na szczyty, bo mamy psa głównie do kochania, a na wystawy czasem jeździmy, bo YETI uwielbia kontakt z dużą ilością ludzi i psów! POZDRAWIAM!!!
jolka11 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 samograj napisał(a):BARDZO DZIĘKUJĘ!!! WIECIE NAS CIESZY BARDZO BRĄZ NA CACIBÓWKACH I ZŁOTO NP. W CHORZOWIE, GDZIE NIE PRZYGOTOWUJĄC WOGÓLE PSA WYGRALIŚMY :loveu: Nie pchamy się na szczyty, bo mamy psa głównie do kochania, a na wystawy czasem jeździmy, bo YETI uwielbia kontakt z dużą ilością ludzi i psów! POZDRAWIAM!!! A kogo nie cieszy brąz na cacibówkach i złoto na innych wystawach??:loveu::multi:
samograj Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='zpr']No to gratki dla Yetiego i dla Śnieżki!!! :multi: Uff macie juz z głowy ;) NO DZIĘKI!!! UFF!!! ZAPISZ SOBIE NUMER GG JAKO SAMOGRAJ, BO ŁATWO DAAJESZ SIĘ NABRAĆ
zpr Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='samograj']NO DZIĘKI!!! UFF!!! ZAPISZ SOBIE NUMER GG JAKO SAMOGRAJ, BO ŁATWO DAAJESZ SIĘ NABRAĆ o TY NIEDOBRA!!~!!:diabloti:
Nitor-Nivalis Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 [quote name='Cyraneczka']Co do lokat w otwartej, to zmieniam kolejność i dopisuję: suka, otwarta - DIANA Arktyczny Przypływ - dosk. suka, otwarta - KRISTARI'S TEQUILA SUNRISE - 3 suka, otwarta - SONORA de Ciukci - dosk suka, otwarta - SEONA de Ciukci - nieobecna suka, otwarta - PENNYROYAL TEA Fortunatus - nieobecna suka, otwarta - ODE z Tarnawskiej Riviery - bdb suka, otwarta - LAGUNA De Ciukci - 2 suka, otwarta - KENOSHA KALLISTO PRINCESS Książęta Północy - 4 suka, otwarta - VIPER Arktogea - dosk. suka, otwarta - DAPHNE Arctic Wind suka, otwarta - Husqvarna CASABLANCA - nieobecna suka, otwarta - BRYZA Exultamus suka, otwarta - BORN TO THE WILD Fortunatus suka, otwarta - ASHANTI NIKE'S Lupinus suka, otwarta - ARMIDA ELLIDA-ELZAN suka, otwarta - A-KATKA z Vrbova suka, otwarta - EVORA de Ciukci- 1, CWC suka, otwarta - EVENING FALLS Potęga Naturalności- dosk. ja mam zapisane, ze 2 była suka z przydomkiem Ciukci, a 3 Kristari's. I suka ode mnie dostała doskonałą ;). Zmieniłam to co wiedziałam. Mnie sie wydaje że 2 była Tequila dlatego że w kolejności jak wchodzil ta wlasnie stala baardziej przy końcu stawki natomiast Lagune prezentowała zdaje sie Ola ale moge sie myslic. W kazdym razie mnie sie wydaje ze to Tequila była 2 a Laguna 3
flashka-g Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Sandy- czyli Tequila 2, a Laguna 3 ;) W Pradze psiaczki wystawiał Daniel- brawo:) a Ola została na BIS w Kielcach.
zpr Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 flashka-g napisał(a):Sandy- czyli Tequila 2, a Laguna 3 ;) W Pradze psiaczki wystawiał Daniel- brawo:) a Ola została na BIS w Kielcach. A jak SH zwycięzcy BOG V poszło w Kielcach na BIS??? :razz:
flashka-g Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 I Nowofundland z Węgier II POn Mazur III grzywacz Idealista germanika:roll: wiec husky jak widac nie było....choc miejsca lokatowe ludzie komentowali róznie:diabloti: Ale Stewrat pokazywal sie przepieknie i dostał olbrzymie oklaski.
Cyraneczka Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Monika, wrzuć wyniki z Pragi, przynajmniej staweczkę i to co pamiętasz. :cool3:
NigdyNigdy Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Cyraneczka']Co Ty, niektórzy do końca widzieli ten zły ruch ;) Pewnie im wrazenie z poprzednich wystaw pozostało ;) Nie widziałam tego psa nigdy wcześniej, nie wiedziałam nawet, że to on :roll: Ale szerokie prowadzenie tyłu najwyraźniej mu się w Poznaniu nie wyprostowało :diabloti: [quote name='Gosia i kropki']My już w domku dzisiaj "skromnie" bo CWC w pośredniej dla Dragona :lol: I teraz GRATULACJE!!!! dla Muminka i Ewy (Jezu to już jest nudne:eviltong: ) za [SIZE=3]Junior Best In Show :loveu: :loveu: Normalnie Ewo, kopiecie pod sobą dołki :evil_lol: GRATULACJE szczere! :-) [quote name='Gosia i kropki']Oraz dla Stewarda, Oli i reszty teamu za Best Of Group Znów "nasi" na BiS'ie- to mi się podoba :p Gratki za kolejnego BoGa dla Husky ! :multi: Pozostałym dzielnie walczącym również gratulujemy :loveu: [quote name='USH']SOCHI de Ciukci CAC,CACIB,BOS. BOB Praga [SIZE=4]NOWY INTERCHAMPION Moniko ściskamy łapki w geście gratulacji (nie tylko dla Sochi ;-))! :cool2:
Cyraneczka Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 NigdyNigdy napisał(a):Nie widziałam tego psa nigdy wcześniej, nie wiedziałam nawet, że to on :roll: Ale szerokie prowadzenie tyłu najwyraźniej mu się w Poznaniu nie wyprostowało :diabloti: Ja też go wcześniej nie widziałam, ale dużo słyszałam na temat jego ruchu, dlatego dokładnie się przyglądałam :cool3:. Mam go też na kamerze i naprawdę nie chodził ani szerzej, ani węziej niż inne, a nawet bardzo ładnie stawiał tylne łapki (ale nie pamiętam jak stawiał przednie, moze o nie Ci chodzi?), ale zdecydowanie ścinał rogi ringu, jakby mógł, to by zataczał małe kółeczka na ringu ;)
NigdyNigdy Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Cyraneczka napisał(a):Ja też go wcześniej nie widziałam, ale dużo słyszałam na temat jego ruchu, dlatego dokładnie się przyglądałam :cool3:. Mam go też na kamerze i naprawdę nie chodził ani szerzej, ani węziej niż inne, a nawet bardzo ładnie stawiał tylne łapki (ale nie pamiętam jak stawiał przednie, moze o nie Ci chodzi?), ale zdecydowanie ścinał rogi ringu, jakby mógł, to by zataczał małe kółeczka na ringu ;) Nie, chodzi mi o tył, ale mniejsza o to. A'propos szeroko prowadzonego tyłu- zaskoczyło mnie, jak wiele psów miało tę wadę. Dokładnie obserwowałam wybór Zw. Świata wśród suk- szok widzieć niektóre z nich w wielkim, jakby nie patrzeć, finale :crazyeye:
zpr Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Moniko ściskamy łapki w geście gratulacji (nie tylko dla Sochi ;-))! :cool2:[/quote] Kasiu serdecznie dziękuję!!! :lol:
zpr Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 piotrjan napisał(a):Monika . Ogromne gratulacje . :multi: To już drugi raz w tym miesiącu , jak mnie zaskoczyłaś . Tak trzymaj ! Dziękuję za gratki!!! :loveu: A dlaczego drugi raz? kiedy był ten pierwszy? :razz:
@NUL@ Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 GRATULUJĘ WSZYSTKIM ZWYCIĘZCOM I Z KIELC I Z PRAGI!!!
NigdyNigdy Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 zpr napisał(a):Kasiu serdecznie dziękuję!!! :lol: Nie za ma co ;) Szczerze trzymam kciuki za kolejne championaty do kolekcji :p
zpr Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26309&page=14 Praga 2006
zpr Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Poznań 2006 :razz: Kliknij na fotkę, by ją powiększyć :-) Lider Z Pierwszej Ręki FCI Zw. Świata 2006, BOB fot. M. Milian
zpr Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Kliknij na fotkę, by ja powiększyć :-)) fot. M. Milian
Asiaczek Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 O, Monika się wzięła do pracy! Nareszcie! Rozumiem, że juz odpoczęłaś, szampan wypity, toasty wzniesione?:lol: Pzdr.
Recommended Posts