Jump to content
Dogomania

Wyniki z ringu Siberian Husky (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='USH']

SOCHI de Ciukci CAC,CACIB,BOS. BOB Praga

[SIZE=4]NOWY INTERCHAMPION

GRATULUJEMY!!!!!

No to się wyjasniło czemu ZPRki nie ma na forum!!!
wielkie gratki MONIKA
ucałuj Sony'ego

Posted

[quote name='USH']

GRATULUJEMY!!!!!

My też gratulujemy ogromnie!!! Brawo dla nowego Intera!!
Rozumiem, że "trasa" przydała się?
Oj, dla takich wników warto jeździć na wystawy, prawda?
pzdr.

Posted

[quote name='Nitor-Nivalis']

MOJE OGROMNE GRATULACJE MONIKA:multi: :multi: :multi:

BARDZO SIE CIESZE :multi: :multi:

GRATULACJE MONIKA !!!!!
UśCISKI DLA SONEGO !!!!!!!! [SIZE=2]Cieszę się razem z Tobą !!! :) Brawo :):loveu:

Posted

USH; napisał(a):

GRATULUJEMY!!!!!

Wielkie gratulacje!!!
Widzisz Monika, jak czasem można się miło rozczarowac ;)

Posted

BRAWO DLA SONEGO i MONIKI
i BRAWO BRAWO dla OLI i STEWARTA :*:loveu:

a tak pan Mania faktycznie znawca...no oprocz tego ze Prezes związku..to zaraz zaraz na co to on ma uprawnienia..na sznaucery??:cool3:

a Cacib w Pradze NIKITA BLACK STRIPE NIKE`s Śnieżna Wataha:diabloti:

Posted

Ja miałam dzisiaj debiut handlingowy z cięzkim kalibrem :evil_lol: , 30 min po zejściu z ringu ręce dalej czerwone :evil_lol: ... ale udało się u czeskiego sędziego, jako jedyna sunia obcokrajowiec w ringu, wybiegałysmy 1 lokate i CAC :multi: na 6 suczek, dalsza walka nalezała juz do własciciela ;)

Elizabeth Vendredi 13 - lok 2/2 wo, kl. szczeniąt

Naty Jednicka - lok1/2 wo, klasa szczeniąt ( niestety mam tylko jej 1 zdjecie i takie nieciekawe :( )

Posted

[quote name='Gosia i kropki']My już w domku dzisiaj "skromnie" bo CWC w pośredniej dla Dragona :lol:
I teraz GRATULACJE!!!! dla Muminka i Ewy (Jezu to już jest nudne:eviltong: ) za [SIZE=3]Junior Best In Show :loveu: :loveu:
Oraz dla Stewarda, Oli i reszty teamu za Best Of Group

Dla mnie organizacja super, Kielce spisały się naprawde dobrze i mam nadzieje że jest to ich pierwsza, ale nie ostatnia CACIBówka. Co do obsługi ringu to mogło być lepiej, ale jak ktoś pilnował swego to dostał co mu sie należało :razz:

Pozdrowionka dla wszystkich i czekamy na fotki :)

A kto pilnował? Gosia i pani Jola ;D Dragon no niech bedzie "skromnie", ale Tiarunia też była supeeer ;)

Gosia :loveu:

Posted

HUSKYTEAM napisał(a):
Wszyscy macie najlepsze psy na świecie. Sędziowie się nie znają, polscy i zagraniczni, wystawy to debilizm, puchary nikogo nie cieszą, każda wystawa jest ustawiona i w ogóle szkoda słów. A jednak jeździecie, jeździcie... gdzie logika? No, chyba że chodzi o kasę, bo jeżeli nie wiadomo o co, to na pewno względy marketingowe są tymi, które napędzają klientów ZKWP.

Przy całym zamieszaniu pozwolę sobie wyrazić opinię, że Pegaso i Kazdan to obecnie dwa młode psy, które mi sie najbardziej podobają w Polsce. To są jednak importy.

Udanego wieczoru dziewczyny. Mądrzejsza z pewnością pierwsza powie "przepraszam", mam rację?

Jacku nie wiesz jak to jest???Czasami ciężko jest podać pierwszą dłoń!?
Każdy ma swoje zdanie i trzeba to uszanować!!!Szkoda ,że HASZCZAKOWCY się od siebie oddalają.:shake: Bądżmy optymistami:thumbs:

Posted

[quote name='samograj']...
CZY KTOŚ ROBIŁ ZDJĘCIA 3 NAJLEPSZYCH Z OTWARTEJ???
Nam się wyładował aparat.
Prosimy również o zdjęcia ZWYCIĘZCÓW!!!
...

Zdjęcia z Kielc CACIB są do obejrzenia na http://www.equanimity.dog.pl w dziale Galerie.
Może jak znajdę czas (w co wątpię) to podpiszę, ale wiekszość z Was i tak zna te psy :)

Posted

Wszystkim serdecznie dziękuję za gratulacje, cieszę się z naszych niemałych sukcesów, tym bardziej, że zostały one odniesione u Austriackiego sędziego, u którego notabene pierwszy raz wystawiałam psy!
Sochi zakończył Interchampionat w 1 rok i kilka dni, a moja najmłodsza latorośl Nokia Brazil Z Pierwszej Ręki FCI pokonała międzynarodową konkurencje i w wieku 15-miesięcy sięgnęła po CAC i pierwszy CACIB. Na dokładkę mamy 2 x Zw. Pragi 2006, BOB i II lokatę na BOG V dla Sonego w konkurencji 15 szpiców u sędziny ze Szwecji Lisbet Mach!!!
No i jeszcze córeczka mojego Najkusia - NIKITA NIKE'S Snieżna Wataha w klasie otwartej wywalczyła CAC /juz drugi do Ch.CZ/ oraz w porównaniu Res.CACIB - gratulacje!
Kilka fot mam to potem wstawię:-))

Posted

samograj napisał(a):
CZY KTOŚ MA 3 MIEJSCE W OTWARTEJ!!!
POD WSKAZANYM ADRESEM NIE ZNALAZŁAM:shake:

Byc może chodzi Ci o psa, który nie miał szansy na zrobienie mu zdjęć bo handlerka pobiegła po kolejnego którego wystawiała w następnej klasie (z tego wynikałoby, że w Championach)

Posted

Ravk napisał(a):
Byc może chodzi Ci o psa, który nie miał szansy na zrobienie mu zdjęć bo handlerka pobiegła po kolejnego którego wystawiała w następnej klasie (z tego wynikałoby, że w Championach)

MIAŁ SZANSĘ, BO TYLKO JEGO WYSTAWIAŁA MOJA CÓRKA, ALE MAŁO JEŹDZIMY NA WYSTAWY, WIĘC MOŻE NIE JEST OBIEKTEM ZAINTERESOWANIA FOTOREPORTERÓW, CHOCIAŻ TRZECIĄ LOKATĘ POWINIEN KTOŚ OBFOCIĆ.
NIC , MOŻE KTOŚ INNY COŚ MA???

Posted

Witam!

Podano tu lokaty z Kielc.
Nawet bardziej podobają mi się niż w rzeczywistości. :)
Niestety moja Shadow (SONORA de Ciukci) nie załapała się na lokatę mimo, że sędzia na koniec wybrał sobie 5 suk włącznie ze Shadow, to Shadow poleciała na 5-te miejsce. A w karcie ocen nie ma wpisanej lokaty.
W karcie ocen prawie same pozytywy - dobry ruch, dobre kątowania, :loveu: dobre proporcje, itd. oraz odstające łokcie. Muszę się przyjrzeć Shadow z tymi łokciami.
W klasie otwartej było 12 suk - 6 nie dojechało. Ale nie wiem których.

Co do lokat w otwartej, to zmieniam kolejność i dopisuję:
suka, otwarta - DIANA Arktyczny Przypływ - dosk.
suka, otwarta - KRISTARI'S TEQUILA SUNRISE - 2
suka, otwarta - SONORA de Ciukci - dosk
suka, otwarta - SEONA de Ciukci - nieobecna
suka, otwarta - PENNYROYAL TEA Fortunatus - nieobecna
suka, otwarta - ODE z Tarnawskiej Riviery - bdb
suka, otwarta - LAGUNA De Ciukci - 3
suka, otwarta - KENOSHA KALLISTO PRINCESS Książęta Północy - 4
suka, otwarta - VIPER Arktogea
suka, otwarta - DAPHNE Arctic Wind
suka, otwarta - Husqvarna CASABLANCA
suka, otwarta - BRYZA Exultamus
suka, otwarta - BORN TO THE WILD Fortunatus
suka, otwarta - ASHANTI NIKE'S Lupinus
suka, otwarta - ARMIDA ELLIDA-ELZAN
suka, otwarta - A-KATKA z Vrbova
suka, otwarta - EVORA de Ciukci - 1, CWC
suka, otwarta - EVENING FALLS Potęga Naturalności - dosk.

Ocen doskonałych w klasie otwartej było chyba 7. Reszta bdb, może nawet część niżej.
Wydawało mi się, że doskonałą otrzymała ODE z Tarnawskiej Riviery (tu ma wpisaną bdb) i jeszcze tylko jedna suka. Więc nie wiem na ile prawdziwe są tu wpisane oceny.

Pozdrawiam Hania

P.S. Gratulacje dla weekendowych zwyciężców.

Posted

[quote name='samograj']MIAŁ SZANSĘ, BO TYLKO JEGO WYSTAWIAŁA MOJA CÓRKA, ALE MAŁO JEŹDZIMY NA WYSTAWY, WIĘC MOŻE NIE JEST OBIEKTEM ZAINTERESOWANIA FOTOREPORTERÓW, CHOCIAŻ TRZECIĄ LOKATĘ POWINIEN KTOŚ OBFOCIĆ.
NIC , MOŻE KTOŚ INNY COŚ MA???

Gratuluję III lokaty. Nie dzielę psów na okazjonalnie wystawiane i stałych bywalców wystaw. Oglądam z zainteresowaniem wszystkie. Niestety nie każda fotka jest udana, zwłaszcza w hali gdzie musi być czas na naładowanie lampy a pies w tym czasie zdąży zmienić pozycję. Wtedy handler musi dać druga szansę. Nieudanych fotek nie wstawiam w galerię. Przypuszczam, że chodzi o tego psa

Posted

[quote name='Ravk']Gratuluję III lokaty. Nie dzielę psów na okazjonalnie wystawiane i stałych bywalców wystaw. Oglądam z zainteresowaniem wszystkie. Niestety nie każda fotka jest udana, zwłaszcza w hali gdzie musi być czas na naładowanie lampy a pies w tym czasie zdąży zmienić pozycję. Wtedy handler musi dać druga szansę. Nieudanych fotek nie wstawiam w galerię. Przypuszczam, że chodzi o tego psa
TAK , DZIĘKUJĘ!!!
STOI RZECZYWIŚCIE JAK POKRAKA - ALE TU CHODZI O PAMIATKĘ!!!
CAŁUSKI!!!

Posted

samograj napisał(a):
TAK , DZIĘKUJĘ!!!
STOI RZECZYWIŚCIE JAK POKRAKA - ALE TU CHODZI O PAMIATKĘ!!!
CAŁUSKI!!!

No to gratki dla Yetiego i dla Śnieżki!!! :multi: Uff macie juz z głowy ;)

Posted

Praga - sunie kl otwarta

Peggy Polarni Expres ( nie wiem jaka ocena), Tiwaye Asanpi for Potega Naturalnosci Eskimoski Domek ( lok 2, res. cac) i Kristaris Tequila Sunrise ( lok 4)

Kristaris Tequila Sunrise i zw klasy Nikita Black Stripe Sniezna Wataha

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...