Nitor-Nivalis Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 MOJE OGROMNE GRATULACJE MONIKA:multi: :multi: :multi: BARDZO SIE CIESZE :multi: :multi:
samograj Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='USH']SOCHI de Ciukci CAC,CACIB,BOS. BOB Praga [SIZE=4]NOWY INTERCHAMPION GRATULUJEMY!!!!! No to się wyjasniło czemu ZPRki nie ma na forum!!! wielkie gratki MONIKA ucałuj Sony'ego
Asiaczek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='USH']SOCHI de Ciukci CAC,CACIB,BOS. BOB Praga [SIZE=4]NOWY INTERCHAMPION GRATULUJEMY!!!!! My też gratulujemy ogromnie!!! Brawo dla nowego Intera!! Rozumiem, że "trasa" przydała się? Oj, dla takich wników warto jeździć na wystawy, prawda? pzdr.
Savannah Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='Nitor-Nivalis']MOJE OGROMNE GRATULACJE MONIKA:multi: :multi: :multi: BARDZO SIE CIESZE :multi: :multi: GRATULACJE MONIKA !!!!! UśCISKI DLA SONEGO !!!!!!!! [SIZE=2]Cieszę się razem z Tobą !!! :) Brawo :):loveu:
piotrjan Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Monika . Ogromne gratulacje . :multi: To już drugi raz w tym miesiącu , jak mnie zaskoczyłaś . Tak trzymaj !
Cyraneczka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 USH; napisał(a):SOCHI de Ciukci CAC,CACIB,BOS. BOB Praga [SIZE=4]NOWY INTERCHAMPION GRATULUJEMY!!!!! Wielkie gratulacje!!! Widzisz Monika, jak czasem można się miło rozczarowac ;)
flashka-g Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 BRAWO DLA SONEGO i MONIKI i BRAWO BRAWO dla OLI i STEWARTA :*:loveu: a tak pan Mania faktycznie znawca...no oprocz tego ze Prezes związku..to zaraz zaraz na co to on ma uprawnienia..na sznaucery??:cool3: a Cacib w Pradze NIKITA BLACK STRIPE NIKE`s Śnieżna Wataha:diabloti:
SYLWIA:) Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='USH']SOCHI de Ciukci CAC,CACIB,BOS. BOB Praga [SIZE=4]NOWY INTERCHAMPION GRATULUJEMY!!!!! GRATULACJE!!!!! :lol: :multi: :lol:
sh_maniak Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Ja miałam dzisiaj debiut handlingowy z cięzkim kalibrem :evil_lol: , 30 min po zejściu z ringu ręce dalej czerwone :evil_lol: ... ale udało się u czeskiego sędziego, jako jedyna sunia obcokrajowiec w ringu, wybiegałysmy 1 lokate i CAC :multi: na 6 suczek, dalsza walka nalezała juz do własciciela ;) Elizabeth Vendredi 13 - lok 2/2 wo, kl. szczeniąt Naty Jednicka - lok1/2 wo, klasa szczeniąt ( niestety mam tylko jej 1 zdjecie i takie nieciekawe :( )
Izunia:) Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='Gosia i kropki']My już w domku dzisiaj "skromnie" bo CWC w pośredniej dla Dragona :lol: I teraz GRATULACJE!!!! dla Muminka i Ewy (Jezu to już jest nudne:eviltong: ) za [SIZE=3]Junior Best In Show :loveu: :loveu: Oraz dla Stewarda, Oli i reszty teamu za Best Of Group Dla mnie organizacja super, Kielce spisały się naprawde dobrze i mam nadzieje że jest to ich pierwsza, ale nie ostatnia CACIBówka. Co do obsługi ringu to mogło być lepiej, ale jak ktoś pilnował swego to dostał co mu sie należało :razz: Pozdrowionka dla wszystkich i czekamy na fotki :) A kto pilnował? Gosia i pani Jola ;D Dragon no niech bedzie "skromnie", ale Tiarunia też była supeeer ;) Gosia :loveu:
LOCZEK Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 HUSKYTEAM napisał(a):Wszyscy macie najlepsze psy na świecie. Sędziowie się nie znają, polscy i zagraniczni, wystawy to debilizm, puchary nikogo nie cieszą, każda wystawa jest ustawiona i w ogóle szkoda słów. A jednak jeździecie, jeździcie... gdzie logika? No, chyba że chodzi o kasę, bo jeżeli nie wiadomo o co, to na pewno względy marketingowe są tymi, które napędzają klientów ZKWP. Przy całym zamieszaniu pozwolę sobie wyrazić opinię, że Pegaso i Kazdan to obecnie dwa młode psy, które mi sie najbardziej podobają w Polsce. To są jednak importy. Udanego wieczoru dziewczyny. Mądrzejsza z pewnością pierwsza powie "przepraszam", mam rację? Jacku nie wiesz jak to jest???Czasami ciężko jest podać pierwszą dłoń!? Każdy ma swoje zdanie i trzeba to uszanować!!!Szkoda ,że HASZCZAKOWCY się od siebie oddalają.:shake: Bądżmy optymistami:thumbs:
Ravk Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='samograj']... CZY KTOŚ ROBIŁ ZDJĘCIA 3 NAJLEPSZYCH Z OTWARTEJ??? Nam się wyładował aparat. Prosimy również o zdjęcia ZWYCIĘZCÓW!!! ... Zdjęcia z Kielc CACIB są do obejrzenia na http://www.equanimity.dog.pl w dziale Galerie. Może jak znajdę czas (w co wątpię) to podpiszę, ale wiekszość z Was i tak zna te psy :)
samograj Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Ravk']Zdjęcia z Kielc CACIB są do obejrzenia na http://www.equanimity.dog.pl w dziale Galerie. Może jak znajdę czas (w co wątpię) to podpiszę, ale wiekszość z Was i tak zna te psy :) CZY KTOŚ MA 3 MIEJSCE W OTWARTEJ!!! POD WSKAZANYM ADRESEM NIE ZNALAZŁAM:shake:
zpr Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Wszystkim serdecznie dziękuję za gratulacje, cieszę się z naszych niemałych sukcesów, tym bardziej, że zostały one odniesione u Austriackiego sędziego, u którego notabene pierwszy raz wystawiałam psy! Sochi zakończył Interchampionat w 1 rok i kilka dni, a moja najmłodsza latorośl Nokia Brazil Z Pierwszej Ręki FCI pokonała międzynarodową konkurencje i w wieku 15-miesięcy sięgnęła po CAC i pierwszy CACIB. Na dokładkę mamy 2 x Zw. Pragi 2006, BOB i II lokatę na BOG V dla Sonego w konkurencji 15 szpiców u sędziny ze Szwecji Lisbet Mach!!! No i jeszcze córeczka mojego Najkusia - NIKITA NIKE'S Snieżna Wataha w klasie otwartej wywalczyła CAC /juz drugi do Ch.CZ/ oraz w porównaniu Res.CACIB - gratulacje! Kilka fot mam to potem wstawię:-))
Ravk Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 samograj napisał(a):CZY KTOŚ MA 3 MIEJSCE W OTWARTEJ!!! POD WSKAZANYM ADRESEM NIE ZNALAZŁAM:shake: Byc może chodzi Ci o psa, który nie miał szansy na zrobienie mu zdjęć bo handlerka pobiegła po kolejnego którego wystawiała w następnej klasie (z tego wynikałoby, że w Championach)
samograj Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Ravk napisał(a):Byc może chodzi Ci o psa, który nie miał szansy na zrobienie mu zdjęć bo handlerka pobiegła po kolejnego którego wystawiała w następnej klasie (z tego wynikałoby, że w Championach) MIAŁ SZANSĘ, BO TYLKO JEGO WYSTAWIAŁA MOJA CÓRKA, ALE MAŁO JEŹDZIMY NA WYSTAWY, WIĘC MOŻE NIE JEST OBIEKTEM ZAINTERESOWANIA FOTOREPORTERÓW, CHOCIAŻ TRZECIĄ LOKATĘ POWINIEN KTOŚ OBFOCIĆ. NIC , MOŻE KTOŚ INNY COŚ MA???
Huskuś Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Witam! Podano tu lokaty z Kielc. Nawet bardziej podobają mi się niż w rzeczywistości. :) Niestety moja Shadow (SONORA de Ciukci) nie załapała się na lokatę mimo, że sędzia na koniec wybrał sobie 5 suk włącznie ze Shadow, to Shadow poleciała na 5-te miejsce. A w karcie ocen nie ma wpisanej lokaty. W karcie ocen prawie same pozytywy - dobry ruch, dobre kątowania, :loveu: dobre proporcje, itd. oraz odstające łokcie. Muszę się przyjrzeć Shadow z tymi łokciami. W klasie otwartej było 12 suk - 6 nie dojechało. Ale nie wiem których. Co do lokat w otwartej, to zmieniam kolejność i dopisuję: suka, otwarta - DIANA Arktyczny Przypływ - dosk. suka, otwarta - KRISTARI'S TEQUILA SUNRISE - 2 suka, otwarta - SONORA de Ciukci - dosk suka, otwarta - SEONA de Ciukci - nieobecna suka, otwarta - PENNYROYAL TEA Fortunatus - nieobecna suka, otwarta - ODE z Tarnawskiej Riviery - bdb suka, otwarta - LAGUNA De Ciukci - 3 suka, otwarta - KENOSHA KALLISTO PRINCESS Książęta Północy - 4 suka, otwarta - VIPER Arktogea suka, otwarta - DAPHNE Arctic Wind suka, otwarta - Husqvarna CASABLANCA suka, otwarta - BRYZA Exultamus suka, otwarta - BORN TO THE WILD Fortunatus suka, otwarta - ASHANTI NIKE'S Lupinus suka, otwarta - ARMIDA ELLIDA-ELZAN suka, otwarta - A-KATKA z Vrbova suka, otwarta - EVORA de Ciukci - 1, CWC suka, otwarta - EVENING FALLS Potęga Naturalności - dosk. Ocen doskonałych w klasie otwartej było chyba 7. Reszta bdb, może nawet część niżej. Wydawało mi się, że doskonałą otrzymała ODE z Tarnawskiej Riviery (tu ma wpisaną bdb) i jeszcze tylko jedna suka. Więc nie wiem na ile prawdziwe są tu wpisane oceny. Pozdrawiam Hania P.S. Gratulacje dla weekendowych zwyciężców.
Ravk Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='samograj']MIAŁ SZANSĘ, BO TYLKO JEGO WYSTAWIAŁA MOJA CÓRKA, ALE MAŁO JEŹDZIMY NA WYSTAWY, WIĘC MOŻE NIE JEST OBIEKTEM ZAINTERESOWANIA FOTOREPORTERÓW, CHOCIAŻ TRZECIĄ LOKATĘ POWINIEN KTOŚ OBFOCIĆ. NIC , MOŻE KTOŚ INNY COŚ MA??? Gratuluję III lokaty. Nie dzielę psów na okazjonalnie wystawiane i stałych bywalców wystaw. Oglądam z zainteresowaniem wszystkie. Niestety nie każda fotka jest udana, zwłaszcza w hali gdzie musi być czas na naładowanie lampy a pies w tym czasie zdąży zmienić pozycję. Wtedy handler musi dać druga szansę. Nieudanych fotek nie wstawiam w galerię. Przypuszczam, że chodzi o tego psa
samograj Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Ravk']Gratuluję III lokaty. Nie dzielę psów na okazjonalnie wystawiane i stałych bywalców wystaw. Oglądam z zainteresowaniem wszystkie. Niestety nie każda fotka jest udana, zwłaszcza w hali gdzie musi być czas na naładowanie lampy a pies w tym czasie zdąży zmienić pozycję. Wtedy handler musi dać druga szansę. Nieudanych fotek nie wstawiam w galerię. Przypuszczam, że chodzi o tego psa TAK , DZIĘKUJĘ!!! STOI RZECZYWIŚCIE JAK POKRAKA - ALE TU CHODZI O PAMIATKĘ!!! CAŁUSKI!!!
zpr Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Gratuluję serdecznie zwycięzcom z Kielc!!!! :multi: a przegranych zachęcam do walki na kolejnych wystawach! ;)
Ravk Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 No to wypada jeszcze napisać, że "odnaleziony" pies to LIMAHL Fortunatus :)
zpr Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 samograj napisał(a):TAK , DZIĘKUJĘ!!! STOI RZECZYWIŚCIE JAK POKRAKA - ALE TU CHODZI O PAMIATKĘ!!! CAŁUSKI!!! No to gratki dla Yetiego i dla Śnieżki!!! :multi: Uff macie juz z głowy ;)
sh_maniak Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Praga - sunie kl otwarta Peggy Polarni Expres ( nie wiem jaka ocena), Tiwaye Asanpi for Potega Naturalnosci Eskimoski Domek ( lok 2, res. cac) i Kristaris Tequila Sunrise ( lok 4) Kristaris Tequila Sunrise i zw klasy Nikita Black Stripe Sniezna Wataha
Recommended Posts