chicken Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='samograj'] YETI DOSTAŁ BRĄZ!!!! JESTEŚMY DUMNI!!! YETI czyli LIMAHL Fortunatus!!! Szkoda, że brak nam kasy i tak mało wystawiamy, to jego 3 wystawa w tym roku, 1 złoto i 2 brązy na międzynarodowej!!! Dla innych może to porażka, ale dla nas duma!!! GRATULACJE DLA ZWYCIĘZCÓW!!! Gratulacje dla Yetiegio i dla wszystkich innych wygranych i tych niewygranych! :klacz: PS:Samograj!Yeti cudnownie wyszedl na tej fotce ;):loveu: A masz jego fotki z wystawy? :cool3:
jolka11 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 PEGASO vel MUMIN BIS JUNIORÓW :multi: BAY OF PASSION 1 wo na Bis w pierwszej 5 RYAL LOVELY ED BIS BABY :multi:
efra-husky Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Gratulacje :)Gratulacje także dla Vixen - ślicznie się sunia prezentowała i zasłużenie wygrała :) Gratulujemy :)
LOCZEK Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Gratulacje dla ZWYCIĘZCÓW w Kielcach:multi::multi::multi:
Cyraneczka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 samograj napisał(a):A tak na marginesie: DLACZEGO NIE NAGRADZANO PSÓW MEDALAMI??? CZY AŻ TAK BIEDNIEJEMY, ŻE NIE STAĆ ZKwP NA TAK MIŁY GEST , JAKIM JEST WRĘCZENIE MEDALU??? Były medale, tylko trzeba się było o nie upomnieć :roll:
Cyraneczka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Gratulacje dla wszystkich zwycięzców!!! :multi: :multi: :multi: A w szczególności dla Vixen za drugiego polskiego CACIBA i dla Stewarda z Best Of Group!!! To piękny pies i należało mu się :)
Nitor-Nivalis Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Gratulacje dla wszystkich - to był fajny dzień. Winterfrost's PEGASO - Zw. Mł. NJwR, BOG JUNIOR i BIS JUNIOR. :multi: Winterfrost's CHICHO TERREMOTO - I, CWC, res. CACIB :) Gratulacje szczególnie dla Sywli i Vixen spisałyście się :) i dla Mariolki i jej malego potworka :) który pokazał sie po raz pierwszy i wygrał klasę i znalazł sie w pierwszej 5 na BIS :)
Cyraneczka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='Nitor-Nivalis'] Winterfrost's PEGASO - Zw. Mł. NJwR, BOG JUNIOR i BIS JUNIOR. :multi: :multi: :multi: :multi: Gratulacje dla Pegaso za kolejnego BISa Juniorów!!!
piotrjan Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Gratulacje dla zwycięsców z Kielc . :multi: Szczególnie dla przyjaciół . :lol: Najszczególniej dla Ewy i Marioli . :loveu:
Savannah Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='piotrjan']Gratulacje dla zwycięsców z Kielc . :multi: Szczególnie dla przyjaciół. :lol: Najszczególniej dla Ewy i Marioli . :loveu: dokładnie !!!! GRATULACJE DLA EWY I MUMINKA !!!!:multi::loveu: GRATULACJE DLA MARIOLI I SZEJKA !!!!:loveu::multi: Gratulacje także dla "rodzinki" - Sylwi z Vixen !!!! Brawo dziewczyny !!:loveu:
samograj Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='Savannah']dokładnie !!!! GRATULACJE DLA EWY I MUMINKA !!!!:multi::loveu: GRATULACJE DLA MARIOLI I SZEJKA !!!!:loveu::multi: Gratulacje także dla "rodzinki" - Sylwi z Vixen !!!! Brawo dziewczyny !!:loveu: A o mnie zapomniała:-( :-( :-( NIEDOBRA:mad: :mad: :mad:
Asdf Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 ROYAL LOVELY SUN Eskimoski Domek BIS PUPPY ( nie baby) suki klasa otwarta KRISTARI'S TEQUILA SUNRISE - 2 SONORA de Ciukci - 5 ( była w finałowej 5) LAGUNA De Ciukci -3 KENOSHA KALLISTO PRINCESS Książęta Północy - 4 EVORA de Ciukci - 1, CWC OGROMNE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ZWYCIĘZCÓW , szczególnie dla Sylwi i suczysk & Oli i Stewarta (trzymamy kciuki za dzisiejszy BIS !!!) A tak btw, BIS Junior oceniał Mania :cool3: hehehe
piotrjan Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='USH']A tak btw, BIS Junior oceniał Mania :cool3: hehehe wynika z tego , że pan Mania zna się na psach równie dobrze co kilku znanych sędziów europejskich i światowych .
SYLWIA:) Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Jechałyśmy do Kielc po małe CWC, a tu taka niespdzianka:jumpie: Miło powalczyć o BOB z tak urokliwym psem :loveu: Dzięki wielkie za GRATKI!!! :hand:
jolka11 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='SYLWIA:)']Jechałyśmy do Kielc po małe CWC, a tu taka niespdzianka:jumpie: Miło powalczyć o BOB z tak urokliwym psem :loveu:/quote] Wielkie Gratulacje :multi::multi::multi:[SIZE=2] Jak to los płata płata figle. :p:p Cieszymy sie razem z Tobą :loveu:
jolka11 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='USH'] A tak btw, BIS Junior oceniał Mania :cool3: hehehe A Best of Group Milosevic :cool3:
Nitor-Nivalis Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Pan A. Mania oceniał BIS Junior, wcześniej we Wrocławiu wybrał ns na BEST IN SHOW. To znaczy ze Pegaso musi mu sie bardzo podobać tak jak wielu wielu innym sędzia.
samograj Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 SŁUCHAJCIE!! CHCĘ SZCZERZE WSZYSTKIM POGRATULOWAĆ, ALE PRZYZNAM SIĘ, ŻE NIE JESTEM OSADZONA W TEMACIE I NIE UMIEM UŁOZYĆ SOBIE TYCH PUZZLI- NIE UMIEM DOPASOWAĆ NICKÓW DO OSÓB Z KATALOGU, tzn nie mam czasu na to!!! MOŻE JAKOŚ TO SIĘ SAMO POUKŁADA!!! GRATULACJE DLA ZWYCIĘZCÓW!!!
Savannah Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='samograj']A o mnie zapomniała:-( :-( :-( NIEDOBRA:mad: :mad: :mad: [quote name='samograj']SŁUCHAJCIE!! CHCĘ SZCZERZE WSZYSTKIM POGRATULOWAĆ, ALE PRZYZNAM SIĘ, ŻE NIE JESTEM OSADZONA W TEMACIE I NIE UMIEM UŁOZYĆ SOBIE TYCH PUZZLI- NIE UMIEM DOPASOWAĆ NICKÓW DO OSÓB Z KATALOGU, tzn nie mam czasu na to!!! MOŻE JAKOŚ TO SIĘ SAMO POUKŁADA!!! Przepraszam kochana!!! Gratulacje i uściski dla Ciebie, Yetiego i Gosi !!!:loveu: Prezesie a tak pozatym to nie jestem pewna czy jednak byś chciała ułożyć te puzzle w całość:lol:
Savannah Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='piotrjan']wynika z tego , że pan Mania zna się na psach równie dobrze co kilku znanych sędziów europejskich i światowych . dokładnie, a Pegaso wygrał już BIS i BIS Jr i BIS Puppy nie tylko u tego sędziego,ale u wielu innych sędziów. A wczorajszy wybór tylko po raz kolejny potwierdza klasę psa :)) Który jest jedynym w Polsce Mł.Ch.SK,Mł.Ch.H,Mł.Zw.KL.H, Mł.Zw.Swiata. A pewna jestem że to nie jest ostatnie jego słowo i początek czegoś wielkiego. BRAWO !! :)
Savannah Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='USH'] I tak w ogóle to nie moge się doczekac miotu po Pegaso i CHOCOLATE NEGRESS NN, napewnoe będzię to super niepowtarzalne skojarzenie jak każde :) Każde skojarzenie w hodowli Nitor Nivalis jest niepowtarzalne i przemyślane:razz:
samograj Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Savannah napisał(a):Prezesie a tak pozatym to nie jestem pewna czy jednak byś chciała ułożyć te puzzle w całość:lol: PO PRZECZYTANIU POWYŻSZYCH POSTÓW WOLĘ JEDNAK ŻYĆ W BŁOGIEJ NIEŚWIADOMOŚCI I JEŹDZIĆ RAZ DO ROKU NA WYSTAWĘ!!!:eviltong: ;) Myślalam, że tylko na 6 są ludzie , którym trudno znieść sukcesy innych!!!
Savannah Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 samograj napisał(a):PO PRZECZYTANIU POWYŻSZYCH POSTÓW WOLĘ JEDNAK ŻYĆ W BŁOGIEJ NIEŚWIADOMOŚCI I JEŹDZIĆ RAZ DO ROKU NA WYSTAWĘ!!!:eviltong: ;) Myślalam, że tylko na 6 są ludzie , którym trudno znieść sukcesy innych!!! Brawo kochana;), ale z tymi wystawami raz w roku to żartujesz:mad:
HUSKYTEAM Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Wszyscy macie najlepsze psy na świecie. Sędziowie się nie znają, polscy i zagraniczni, wystawy to debilizm, puchary nikogo nie cieszą, każda wystawa jest ustawiona i w ogóle szkoda słów. A jednak jeździecie, jeździcie... gdzie logika? No, chyba że chodzi o kasę, bo jeżeli nie wiadomo o co, to na pewno względy marketingowe są tymi, które napędzają klientów ZKWP. Przy całym zamieszaniu pozwolę sobie wyrazić opinię, że Pegaso i Kazdan to obecnie dwa młode psy, które mi sie najbardziej podobają w Polsce. To są jednak importy. Udanego wieczoru dziewczyny. Mądrzejsza z pewnością pierwsza powie "przepraszam", mam rację?
Asdf Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 SOCHI de Ciukci CAC,CACIB,BOS. BOB Praga [SIZE=4]NOWY INTERCHAMPION GRATULUJEMY!!!!!
Recommended Posts