zpr Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Gratulacje dla wszystkich walczących w Sopocie - w strugach deszczu!!! :multi: :multi: :multi:
Nitor-Nivalis Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 [quote name='NigdyNigdy']My z wystawy w Sopocie wrócilismy zadowoleni, choć z uczuciami mieszanym. res. CACIB dla łysej Jagódki to w stawce zgłoszonych suk, wynik zdecydowanie niespodziewany, ale protestować nie będziemy ;) To tak jak my :) [quote name='NigdyNigdy']Bursztynek, choć dosyć miał już całej tej imprezy jak nie wiem co, zdobył V-ce Best in Show Weteranów. Pogoda niestety nie dopisała- lało, jak z cebra niemal przez cały czas (ups! przepraszam, na finałach przestało :evil_lol: ), ale trudno o to winić organizatorów. Gratulacje :) [quote name='NigdyNigdy']Bardzo z tego miejsca chciałabym serdecznie podziękować Ewie, za użyczenie mi swojego sprzętu susząco- modelującego- bez tego wyglądalibyśmy jak pół Jaguśki i 3/4 Bursztynka :Rose: . Nie ma za co :)
Savannah Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='NigdyNigdy'] Lidziu, Ty to wiesz co.... się nie przejmuj ;) Tobie dziękuję za miejsce pod namiotem, bo ta diabelska maszyna Ewy pewnie by się pod moim namiotem nie zmieściła :diabloti: Kasiu nie przejmuje się, nie martw się:evil_lol: Dziękuje za wspaniałe towarzystwo - Nitor Nivalis, NigdyNigdy i piotrjanowi i rodzince jego pod naszymi namiotami!! Było super!!:loveu:
piotrjan Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Savannah . Bez Ciebie ta wystawa nie miałaby tyle uroku . Padający a właściwie lejący się z nieba deszcz , mniejszymi lub większymi strugami a pod naszymi namiotami słońce . Życzę innym na wszystkich wystawach tak wspaniałego towarzystwa i atmosfery jak u nas .
Nitor-Nivalis Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 piotrjan napisał(a):Savannah . Bez Ciebie ta wystawa nie miałaby tyle uroku . Padający a właściwie lejący się z nieba deszcz , mniejszymi lub większymi strugami a pod naszymi namiotami słońce . Życzę innym na wszystkich wystawach tak wspaniałego towarzystwa i atmosfery jak u nas . Savannah napisał(a):Kasiu nie przejmuje się, nie martw się:evil_lol: Dziękuje za wspaniałe towarzystwo - Nitor Nivalis, NigdyNigdy i piotrjanowi i rodzince jego pod naszymi namiotami!! Było super!!:loveu: No ba :) Atmosfera naprawde super :) To gdzie sie teraz spotykamy :)
NigdyNigdy Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Nitor-Nivalis napisał(a):No ba :) Atmosfera naprawde super :) To gdzie sie teraz spotykamy :) No, myślę, że w Poznaniu:diabloti: A może dało by radę gdzieś wcześniej? :razz:
Nitor-Nivalis Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 No ja mysle ze jeszcze w Legionowie sie spotkamy :) no i Wroclaw jeszcze po drodze :)
zpr Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Nitor-Nivalis napisał(a):No ja mysle ze jeszcze w Legionowie sie spotkamy :) no i Wroclaw jeszcze po drodze :) No to może Wrocław??? :roll:
Nitor-Nivalis Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 No to moze byc i wroclaw :) My już zgłoszeni :) EVENING SHINE Nitor NIvalis - kl. otwarta Winterfrost's PEGASO - kl . Mlodziezy
Nitor-Nivalis Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 Przypominam wszystkim ze tansze opłaty na swiatowke w poznaniu sa do 20 sierpnia !!!!!!!! (tzn ze trzeba opłacić i zgłoscić psa do tego terminu) ostateczny termin ( z drozszymi oplatami ) jest do 20 wrzesnia.
Cyraneczka Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Witamy wszystkich i gratulujemy po kolei: Monice i Sochi za zwycięzką walkę na obczyźnie!!!!!!!!!!!! :B-fly: Uli i Alanowi za BOBa w Sopocie!!!!!!! :laola: Adrianowi za CACIBA dla Moonflower!!!!!!! :Rose: PiotrowiJanowi za CWC dla Milosza (chyba skończył championat Polski?? A jak nie, to skończy niebawem!!) :sweetCyb: Ewie i Pegaso za pozbawienie szans konkurencji!!! :bigcool: ...i wszystkim, którzy byli i ich pominęłam też gratuluję samego wyjścia na ring przy tej paskudnej pogodzie!!!!!!!!!!! :beerchug: :cool2:
Nitor-Nivalis Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 [quote name='Cyraneczka'] PiotrowiJanowi za CWC dla Milosza (chyba skończył championat Polski?? A jak nie, to skończy niebawem!!) :sweetCyb: [SIZE=2] Skończył skończył :) [quote name='Cyraneczka'] Ewie i Pegaso za pozbawienie szans konkurencji!!! :bigcool: chyba az tak zle nie było :roll: dziekujemy :)
Cyraneczka Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Chciałam bardzo, bardzo podziękować wszystkim, którzy przyczynili się do naszego kolejnego zwycięstwa w konkursie na NAJLEPSZĄ GRUPĘ HODOWLANĄ!!! Wielkie dzięki dla: Asi, Jarka i OFELII Sylwii, Wieśka i QUEENIE szarej Beatki, Kasi i QUEENIE czarnej Mary Louise i TRAJANA :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Gdyby nie Wy, nie byłoby ARKTOGEI !!!!!!!!!!!!
zpr Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='Cyraneczka']Witamy wszystkich i gratulujemy po kolei: Monice i Sochi za zwycięzką walkę na obczyźnie!!!!!!!!!!!! :B-fly: Dziękujemy serdecznie za gratulacje i również gratulujemy sukcesu w Sopocie!!! :multi:
piotrjan Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 W imieniu swoim i First Express'a dziekuję wszystkim za gratulacje .
AdrianY Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='Cyraneczka']Witamy wszystkich i gratulujemy po kolei: Adrianowi za CACIBA dla Moonflower!!!!!!! :Rose: Szczurek Happy dziekuje wszystkim pieknie za gratulacje :grins: Pozdrowionka
HUSKYTEAM Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 A Ty Jacku.... Żałuj, że Cię nie było, bo Twoje szanse na wygranie kl. championów były bardziej niż realne No tak Kasiu, tyle że u mnie chyba nastąpił przesyt biegania z psami po ringu. We Wrocławiu i na kilku pomniejszych wystawach będę, bo muszę, ale... za tę samą kasę, którą się wydaje na wystawę wolę spędzić weekend w górach telepiąc się na wózku za psami, a "n-te" cwc jest mi potrzebne do szczęscia jak trzydziestyktóryś pucharek ;-) Gratuluję raz jeszcze wszystkim uczestnikom Sopockiej wystawy i ZPR za reprezentowanie naszych barw w pięknym stylu na obczyźnie :multi: Pzdr
Cyraneczka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 HUSKYTEAM napisał(a): a "n-te" cwc jest mi potrzebne do szczęscia jak trzydziestyktóryś pucharek ;-) CWC jak CWC, ale pierwszy CACIB by sie przydał ;)
HUSKYTEAM Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Ech Ty ;-) Rezerwę ma rudzaiacha z Poznania, a pierwszy będzie we Wrocławiu, obiecuję :-) Pzdr
zpr Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 HUSKYTEAM napisał(a):No tak Kasiu, tyle że u mnie chyba nastąpił przesyt biegania z psami po ringu. We Wrocławiu i na kilku pomniejszych wystawach będę, bo muszę, ale... za tę samą kasę, którą się wydaje na wystawę wolę spędzić weekend w górach telepiąc się na wózku za psami, a "n-te" cwc jest mi potrzebne do szczęscia jak trzydziestyktóryś pucharek ;-) Gratuluję raz jeszcze wszystkim uczestnikom Sopockiej wystawy i ZPR za reprezentowanie naszych barw w pięknym stylu na obczyźnie :multi: Pzdr HUSKYTEAM dzięki :bigcool:
NigdyNigdy Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Nitor-Nivalis napisał(a):No ja mysle ze jeszcze w Legionowie sie spotkamy :) no i Wroclaw jeszcze po drodze :) Do Leginowa się oczywiście wybieramy, ale czy będziemy, to raczej pytanie do Jagódki ;) Wrocław niestety, w naszym wykonaniu odpada, bo w tym okresie planuję być w środku wielkiego misz- maszu, więc każdy wolny weekend będzie na wagę złota :roll: Nitor-Nivalis napisał(a):No tak Kasiu, tyle że u mnie chyba nastąpił przesyt biegania z psami po ringu. We Wrocławiu i na kilku pomniejszych wystawach będę, bo muszę, ale... za tę samą kasę, którą się wydaje na wystawę wolę spędzić weekend w górach telepiąc się na wózku za psami, a "n-te" cwc jest mi potrzebne do szczęscia jak trzydziestyktóryś pucharek ;-) No, patrzajta- pucharki mu się znudziły :diabloti: CWC niby na pietruchę, ale tak, jak wspomniała Żaneta, CACIB'em chyba byś nie wzgardził? :razz:
HUSKYTEAM Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Nie no zaraz, spokojnie Kasiu, CWC albo po prostu samym faktem spotkania się i pośmiania w większym gronie tez bym nie wzgardził, a wręcz przeciwnie, gdyby nie pewne okoliczności, nazwijmy to, niezależne od wystawcy ;-) Dobra, co by nie zaśmiecać tematu - powalczymy w w-wie i we Wrocławiu, mam nadzieję, że się uda juz bez wiekszych niespodzianek... To tak a propos misz-maszu, który trwa u mnie od kilku miesięcy :-)
zpr Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 HUSKYTEAM napisał(a):Nie no zaraz, spokojnie Kasiu, CWC albo po prostu samym faktem spotkania się i pośmiania w większym gronie tez bym nie wzgardził, a wręcz przeciwnie, gdyby nie pewne okoliczności, nazwijmy to, niezależne od wystawcy ;-) Dobra, co by nie zaśmiecać tematu - powalczymy w w-wie i we Wrocławiu, mam nadzieję, że się uda juz bez wiekszych niespodzianek... To tak a propos misz-maszu, który trwa u mnie od kilku miesięcy :-) A co to za misz-masz u HuskyTeam i u NigdyNigdy kurcze ciągle coś gdzieś się dzieje :crazyeye:
Recommended Posts