Jump to content
Dogomania

Wyniki z ringu Siberian Husky (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='NigdyNigdy']My z wystawy w Sopocie wrócilismy zadowoleni, choć z uczuciami mieszanym.
res. CACIB dla łysej Jagódki to w stawce zgłoszonych suk, wynik zdecydowanie niespodziewany, ale protestować nie będziemy ;)
To tak jak my :)

[quote name='NigdyNigdy']Bursztynek, choć dosyć miał już całej tej imprezy jak nie wiem co, zdobył V-ce Best in Show Weteranów.
Pogoda niestety nie dopisała- lało, jak z cebra niemal przez cały czas (ups! przepraszam, na finałach przestało :evil_lol: ), ale trudno o to winić organizatorów.

Gratulacje :)

[quote name='NigdyNigdy']Bardzo z tego miejsca chciałabym serdecznie podziękować Ewie, za użyczenie mi swojego sprzętu susząco- modelującego- bez tego wyglądalibyśmy jak pół Jaguśki i 3/4 Bursztynka :Rose: .

Nie ma za co :)

Posted

[quote name='NigdyNigdy']

Lidziu, Ty to wiesz co.... się nie przejmuj ;)
Tobie dziękuję za miejsce pod namiotem, bo ta diabelska maszyna Ewy pewnie by się pod moim namiotem nie zmieściła :diabloti:

Kasiu nie przejmuje się, nie martw się:evil_lol:
Dziękuje za wspaniałe towarzystwo - Nitor Nivalis, NigdyNigdy i piotrjanowi i rodzince jego pod naszymi namiotami!! Było super!!:loveu:

Posted

Savannah . Bez Ciebie ta wystawa nie miałaby tyle uroku .
Padający a właściwie lejący się z nieba deszcz , mniejszymi lub większymi
strugami a pod naszymi namiotami słońce .
Życzę innym na wszystkich wystawach tak wspaniałego towarzystwa i atmosfery jak u nas .

Posted

piotrjan napisał(a):
Savannah . Bez Ciebie ta wystawa nie miałaby tyle uroku .
Padający a właściwie lejący się z nieba deszcz , mniejszymi lub większymi
strugami a pod naszymi namiotami słońce .
Życzę innym na wszystkich wystawach tak wspaniałego towarzystwa i atmosfery jak u nas .

Savannah napisał(a):
Kasiu nie przejmuje się, nie martw się:evil_lol:
Dziękuje za wspaniałe towarzystwo - Nitor Nivalis, NigdyNigdy i piotrjanowi i rodzince jego pod naszymi namiotami!! Było super!!:loveu:

No ba :) Atmosfera naprawde super :) To gdzie sie teraz spotykamy :)

Posted

Nitor-Nivalis napisał(a):
No ba :) Atmosfera naprawde super :) To gdzie sie teraz spotykamy :)

No, myślę, że w Poznaniu:diabloti:
A może dało by radę gdzieś wcześniej? :razz:

Posted

No ja mysle ze jeszcze w Legionowie sie spotkamy :)
no i Wroclaw jeszcze po drodze :)

No to może Wrocław??? :roll:

Posted

Przypominam wszystkim ze tansze opłaty na swiatowke w poznaniu sa do 20 sierpnia !!!!!!!! (tzn ze trzeba opłacić i zgłoscić psa do tego terminu)
ostateczny termin ( z drozszymi oplatami ) jest do 20 wrzesnia.

Posted

Witamy wszystkich i gratulujemy po kolei:

Monice i Sochi za zwycięzką walkę na obczyźnie!!!!!!!!!!!! :B-fly:

Uli i Alanowi za BOBa w Sopocie!!!!!!! :laola:

Adrianowi za CACIBA dla Moonflower!!!!!!! :Rose:

PiotrowiJanowi za CWC dla Milosza (chyba skończył championat Polski?? A jak nie, to skończy niebawem!!) :sweetCyb:

Ewie i Pegaso za pozbawienie szans konkurencji!!! :bigcool:

...i wszystkim, którzy byli i ich pominęłam też gratuluję samego wyjścia na ring przy tej paskudnej pogodzie!!!!!!!!!!! :beerchug: :cool2:

Posted

[quote name='Cyraneczka']

PiotrowiJanowi za CWC dla Milosza (chyba skończył championat Polski?? A jak nie, to skończy niebawem!!) :sweetCyb: [SIZE=2]

Skończył skończył :)

[quote name='Cyraneczka']
Ewie i Pegaso za pozbawienie szans konkurencji!!! :bigcool:

chyba az tak zle nie było :roll: dziekujemy :)

Posted

Chciałam bardzo, bardzo podziękować wszystkim, którzy przyczynili się do naszego kolejnego zwycięstwa w konkursie na NAJLEPSZĄ GRUPĘ HODOWLANĄ!!!

Wielkie dzięki dla:
Asi, Jarka i OFELII
Sylwii, Wieśka i QUEENIE szarej
Beatki, Kasi i QUEENIE czarnej
Mary Louise i TRAJANA
:angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

Gdyby nie Wy, nie byłoby ARKTOGEI !!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Cyraneczka']Witamy wszystkich i gratulujemy po kolei:

Monice i Sochi za zwycięzką walkę na obczyźnie!!!!!!!!!!!! :B-fly:

Dziękujemy serdecznie za gratulacje i również gratulujemy sukcesu w Sopocie!!! :multi:

Posted

[quote name='Cyraneczka']Witamy wszystkich i gratulujemy po kolei:

Adrianowi za CACIBA dla Moonflower!!!!!!! :Rose:

Szczurek Happy dziekuje wszystkim pieknie za gratulacje :grins:
Pozdrowionka

Posted

A Ty Jacku....
Żałuj, że Cię nie było, bo Twoje szanse na wygranie kl. championów były bardziej niż realne

No tak Kasiu, tyle że u mnie chyba nastąpił przesyt biegania z psami po ringu. We Wrocławiu i na kilku pomniejszych wystawach będę, bo muszę, ale... za tę samą kasę, którą się wydaje na wystawę wolę spędzić weekend w górach telepiąc się na wózku za psami, a "n-te" cwc jest mi potrzebne do szczęscia jak trzydziestyktóryś pucharek ;-)

Gratuluję raz jeszcze wszystkim uczestnikom Sopockiej wystawy i ZPR za reprezentowanie naszych barw w pięknym stylu na obczyźnie :multi:

Pzdr

Posted

HUSKYTEAM napisał(a):
No tak Kasiu, tyle że u mnie chyba nastąpił przesyt biegania z psami po ringu. We Wrocławiu i na kilku pomniejszych wystawach będę, bo muszę, ale... za tę samą kasę, którą się wydaje na wystawę wolę spędzić weekend w górach telepiąc się na wózku za psami, a "n-te" cwc jest mi potrzebne do szczęscia jak trzydziestyktóryś pucharek ;-)

Gratuluję raz jeszcze wszystkim uczestnikom Sopockiej wystawy i ZPR za reprezentowanie naszych barw w pięknym stylu na obczyźnie :multi:

Pzdr

HUSKYTEAM dzięki :bigcool:

Posted

No ja mysle ze jeszcze w Legionowie sie spotkamy :)
no i Wroclaw jeszcze po drodze :)

Do Leginowa się oczywiście wybieramy, ale czy będziemy, to raczej pytanie do Jagódki ;)
Wrocław niestety, w naszym wykonaniu odpada, bo w tym okresie planuję być w środku wielkiego misz- maszu, więc każdy wolny weekend będzie na wagę złota :roll:

No, patrzajta- pucharki mu się znudziły :diabloti:
CWC niby na pietruchę, ale tak, jak wspomniała Żaneta, CACIB'em chyba byś nie wzgardził? :razz:

Posted

Nie no zaraz, spokojnie Kasiu, CWC albo po prostu samym faktem spotkania się i pośmiania w większym gronie tez bym nie wzgardził, a wręcz przeciwnie, gdyby nie pewne okoliczności, nazwijmy to, niezależne od wystawcy ;-)

Dobra, co by nie zaśmiecać tematu - powalczymy w w-wie i we Wrocławiu, mam nadzieję, że się uda juz bez wiekszych niespodzianek... To tak a propos misz-maszu, który trwa u mnie od kilku miesięcy :-)

Posted

HUSKYTEAM napisał(a):
Nie no zaraz, spokojnie Kasiu, CWC albo po prostu samym faktem spotkania się i pośmiania w większym gronie tez bym nie wzgardził, a wręcz przeciwnie, gdyby nie pewne okoliczności, nazwijmy to, niezależne od wystawcy ;-)

Dobra, co by nie zaśmiecać tematu - powalczymy w w-wie i we Wrocławiu, mam nadzieję, że się uda juz bez wiekszych niespodzianek... To tak a propos misz-maszu, który trwa u mnie od kilku miesięcy :-)

A co to za misz-masz u HuskyTeam i u NigdyNigdy kurcze ciągle coś gdzieś się dzieje :crazyeye:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...