Gosia & c.o. Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Żanetko aż się łezka w oku kręci jak sie to czyta :) Jeszcze raz super GRATULACJE!!! I ucałowania dla mamuski Alpinki od Vivi (która chcąc nie chcac ruch po mamusce odziedziczyła ;) )
Nitor-Nivalis Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 Czy ma ktoś pełne wyniki z Raciborza i Lublina ?
SH Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 No nareszcie udało mi się dorwać do kompa i nadrobić braki w informacjach o wystawach :cool3: Jestem w szoku :crazyeye: Tyle sukcesów :multi: GRATULACJE DLA ZWYCIĘZCÓW!!!
flashka-g Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 No to jeszcze Zw. Świata do kompletu....:evil_lol:
Cyraneczka Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Gratulacje !!! Czekamy na powtórzenie sukcesu w Poznaniu ! No to jeszcze Zw. Świata do kompletu....:evil_lol: Mam nadzieję, że Polscy wystawcy nie zawiodą i w Poznaniu pokaża klasę. W końcu będziemy tam większością :cool3: Z przyjemnością pogratuluję zwycięstwa innym psom z Polskimi przydomkami, a nóż jakaś Arktogea się załapie na pudło:diabloti:
Nitor-Nivalis Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 Tu mozna zobaczyc pare fotek z europejskiej http://www.winterchaos.com/galleria.ewnly.html
Miśka Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Noooo to widze ze nie tylko mi szczena opadla po tym weekendzie :lying: Zwyciestwo Euro, dwa BISy Szczeniat (gdzie mialam swoj maly udzial jesli chodzi o Lublin :P), dwa BISy dorosle! Sie rozkrecilo towarzystwo na calego!!! :diabloti: Ogromne gratulacje dla wszystkich hodowcow i wlascicieli za wytrwalosc przede wszystkim!!! Teraz tylko trzymac lub podnosic poprzeczke!!! :laola: Jesli chodzi o wyniki z Lublina, sedziowala E.Szeliga Szeremeta, pisze z pamieci: psy kl. szczeniat I - Arktogea Quick Demon - BIS Puppy II - Leshan de Ciukci III - ? psy kl. mlodziezy I - Swift Wolf Fortunatus - Zw.Ml II - Laredo de Ciukci III - Demon z Debickiej Kepy IV- Shamrock Fortunatus psy kl. posrednia Ataman Ninsun - nie wchodzil do porownania, chyba bdb? psy kl. otwarta I - First Express Dwie Korony - CWC psy kl. championow I - Arktogea Black Diamond - CWC, NPwR, BOB, BOG, BIS II - Easy Rider Hydrargium suki kl. posrednia I - Mira Ceti Srebro Polnocy - CWC II - ? suki kl. otwarta I - Arktogea Beautiful Rose - CWC II - Paracortus Emma dalej nie wiem suki kl. championow I - Snowy Grove;s Blissful Brownie - CWC, NSwR II - Innisfree Fleur de Lis a fotami z Best of the Best to juz sie wlasciciel bedzie chwalil
troglodytes Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 poprawka z Lublina Psy kl. szczeniąt III Iwan An-Ramora - wo Psy kl.pośrednia Ataman Ninsun - dosk. Suki kl.szczeniąt Poison Discovery - wo
Miśka Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='troglodytes']poprawka z Lublina Psy kl.pośrednia Ataman Ninsun - dosk. nie wchodził do porównania przez gapiostwo właścicieli a CWC dostal?
Gosia & c.o. Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='NigdyNigdy'] No nie! Chcecie mnie dzisiaj na zawał chyba wykończyć :razz: Tyle sukcesów w jeden weekend! Tyle emocji?! :multi: Gratulujemy psiulowi i Gosi :loveu: Dziękujemy Kasiu bardzo bardzo :) A tak mi szczęka opadła :eviltong: I chwilka na pieszczoty ;)
Miśka Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='Gosia i kropki']Dziękujemy Kasiu bardzo bardzo :) A tak mi szczęka opadła :eviltong: to ten gosc w jasnym gajerze wybieral BISy? to ja nic nie chce sugerowac, ale.... :razz: ;) :diabloti:
HUSKYTEAM Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 haha, chyba ja bym się nie załapał na pudło ;-) A tak poważnie to wielkie gratulacje, tym bardziej, że dostaliście lepsze puchary niż my :-)
NigdyNigdy Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='Gosia i kropki']Dziękujemy Kasiu bardzo bardzo :) A tak mi szczęka opadła :eviltong: Taaaak.... Bardzo lubimy zdjęcia infragranti :p A co to tam jeszcze dostaliście? Błękit paryski? :razz:
Gosia & c.o. Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Miśka napisał(a):to ten gosc w jasnym gajerze wybieral BISy? to ja nic nie chce sugerowac, ale.... :razz: ;) :diabloti: Oj Mirka Mirka :lol: Żebym sie nie pytała kto BISa na Wegrzech wybierał :eviltong: NigdyNigdy napisał(a):a co tam jeszcze dostaliście? Błękit paryski?:razz: Żeby :cool3: To oczywiście szampon, żeby w czymś prać gagatki :p
Gosia & c.o. Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='HUSKYTEAM']haha, chyba ja bym się nie załapał na pudło ;-) A tak poważnie to wielkie gratulacje, tym bardziej, że dostaliście lepsze puchary niż my :-) No u nas organizatorzy sie bardziej postarali ;) Również gratuluje i mam nadzieje że smsa dostałeś...
Miśka Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Gosia i kropki napisał(a):No u nas organizatorzy sie bardziej postarali ;) Również gratuluje i mam nadzieje że smsa dostałeś... sms'a powiadasz.... :knuje: ;)
HUSKYTEAM Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Żeby :cool3: To oczywiście szampon, żeby w czymś prać gagatki A fakt, że te niebieskie szamponiki są naprawdę dobre - oprócz mydła jeleń jedyne, w których dawało się doprać naszego białasa. Ale nie narzekam, ta fotka jest z BOG, a za BISa Kronos dostał tyle karmy, że chyba stado będzie miało co jeść przez... tydzień albo półtora :-) SMS doszedł... Odpisałem telepatycznie :razz: Cholera no... dobra, odpisze teraz: Dzięki i wzajemnie!!! ;-) A swoja drogą, gdyby się zebrali wszyscy, którzy nie dostali żadnych odpowiedzi na maile itd., to chyba bym zywy nie wyszedł :-) Pzdr
Daisunia Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 HUSKYTEAM co to za malamut na BOG ? gratuluje ;)))
Miśka Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='Daisunia']HUSKYTEAM co to za malamut na BOG ? gratuluje ;))) ja nie HT ale moge pomoc - MAVERICK Ala-Ka-Nuk Anuri
Daisunia Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='Miśka']ja nie HT ale moge pomoc - MAVERICK Ala-Ka-Nuk Anuri dzieki ;)))
sh_maniak Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Pierwszy odcisk łapki w dziale na wystawach :evil_lol:
Agama Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 ogromne gratulacje :laola: maluszki przesliczne:loveu: nigdy nie widzialam kilkugodzinnych haszczaczkow:lol:
Cyraneczka Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='sh_maniak']Pierwszy odcisk łapki w dziale na wystawach :evil_lol: Ogromne GRATULACJE:multi: :multi: :multi: No łapka faktycznie wygląda na pełną wigoru:lol: Oj będzie pewnie brykać po ringach, że az miło :lol:
Recommended Posts