Jump to content
Dogomania

Wyniki z ringu Siberian Husky (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Europejska - mam stawke klasy szczeniąt w psach piesek był sam suczek były 3

psy kl. szczeniat 1/1
I. BOB PUPPY REED DEER de ciukci
suki klasa szczeniat 3/3
I. Paracortus PRIMA
2. Kuuhaukun Have A Nice Day
3. ICE TEA ED

bede miala jutro fotki :)

Posted

[quote name='Traperka']nie wiem co to za pies :crazyeye:

Moonbeam of Seven Heaven
aha ;) jesli to twoj piesio to przesle ci jego foty z gorzowa (ale to dopiero jutro)

Posted

Daisunia napisał(a):
aha ;) jesli to twoj piesio to przesle ci jego foty z gorzowa (ale to dopiero jutro)

super wielkie dzięki. Zawsze to fajnie zobaczyć swojego pieska innymi oczami. Teraz jedziemy do Kalisza. Pozdrawiam wszystkich.

Posted

Traperka napisał(a):
super wielkie dzięki. Zawsze to fajnie zobaczyć swojego pieska innymi oczami. Teraz jedziemy do Kalisza. Pozdrawiam wszystkich.

no ja niestety nie jade do kalisza niedlugo wystawa w szczecinie tam będę ;)

Posted

Daisunia napisał(a):
no ja niestety nie jade do kalisza niedlugo wystawa w szczecinie tam będę ;)

To życzymy powodzenia, bo stawka na Szczecin zapowiada się ciekawie.
Mieliśmy tam być, jak okazuje się bylibyśmy sami w klasie pośredniej. Ze względów rodzinnych musieliśmy zrezygnować. :razz:
Bedziemy kibicować wszystkim znajomym pieskom, a szczególnie trzymamy kciuki za Seven Heaven :multi:

Posted

Traperka napisał(a):
Mieliśmy tam być, jak okazuje się bylibyśmy sami w klasie pośredniej. Ze względów rodzinnych musieliśmy zrezygnować. :razz:
Bedziemy kibicować wszystkim znajomym pieskom, a szczególnie trzymamy kciuki za Seven Heaven :multi:

niestety swojego malamuciska nie wystawiam w szczecinie jadę tylko popatrzeć ;)

Posted

Daisunia napisał(a):
niestety swojego malamuciska nie wystawiam w szczecinie jadę tylko popatrzeć ;)

Czy Twój "malamucik" występował w Gorzowie? Próbuję Ciebie zlokalizować w moich wspomnieniach z wystawy. Podaj proszę imię swojego psiaka?

Posted

Traperka napisał(a):

Traperka! Witaj! Miło było Cię poznac w Gorzowie;)

Posted

Savannah napisał(a):
Traperka! Witaj! Miło było Cię poznac w Gorzowie;)

Dzięki mi też było bardzo miło. Twój piesek jest super choć nie ukrywam, że mój też (poza ogonem, który nie spodobał się tylko sędziemu :cool3: ). W Gorzowie Moonbeam wcale nie współpracował. Wystawę miał gdzieś, był na mie obrażony. Jednym słowem miał muchy w nosie.:lol:
Pozdrowionka dla Black"a.

Posted

Traperka napisał(a):
Dzięki mi też było bardzo miło. Twój piesek jest super choć nie ukrywam, że mój też (poza ogonem, który nie spodobał się tylko sędziemu :cool3: ). W Gorzowie Moonbeam wcale nie współpracował. Wystawę miał gdzieś, był na mie obrażony. Jednym słowem miał muchy w nosie.:lol:
Pozdrowionka dla Black"a.
Sedziemu? Nie powiedzialabym, bo tam nie bylo wiadomo kto sedziowal, zreszta sama widzialas:lol: glownie opinie wydawala "ta" pani.
Uu obrażony pies, swoja drogą czemu:razz:czyżby mu sie kąpiel nie podobała albo coś;)
Również pozdrawiamy Moonbeam'a :)

Posted

Savannah napisał(a):
Sedziemu? Nie powiedzialabym, bo tam nie bylo wiadomo kto sedziowal, zreszta sama widzialas:lol: glownie opinie wydawala "ta" pani.
Uu obrażony pies, swoja drogą czemu:razz:czyżby mu sie kąpiel nie podobała albo coś;)
Również pozdrawiamy Moonbeam'a :)

Tak, masz rację. Pani grała pierwsze skrzypce. A... Polrar-Moonbeam, tego dnia nie chcial nawet wsiąśc do samochodu. wytaźnie wyczuwał co się święci. Wystaw nie znosi, jest na bardzo spięty. Zobaczymy co pokaze jutro w Kaliszu. Pa. Pozdrawiamy .:loveu:

Posted

Savannah napisał(a):
POWODZENIA jutro!;);)

Liczę na dobry humor Polara. Dzisiaj byliśmy nad Wartą z Husky -znajdą(biorę ją na długie spacery) , więc licze na dobry nastrój. Były wykończone. Może się popisze dobrym zachowaniem.:shake: Liczę na niego. Jeszcze raz pozdrawiam pa.

Posted

Traperka napisał(a):
Czy Twój "malamucik" występował w Gorzowie? Próbuję Ciebie zlokalizować w moich wspomnieniach z wystawy. Podaj proszę imię swojego psiaka?

nie wystawialam daisy bylam tylko popatrzec , jakby co to ja to bylam tą dziewczyna ktora stala kolo samoyeda

Posted

Daisunia napisał(a):
nie wystawialam daisy bylam tylko popatrzec , jakby co to ja to bylam tą dziewczyna ktora stala kolo samoyeda

Chyba mam Ciebie na zdjęciu, ale jutro będę zaglądać do fotek. Prześlę je. A teraz idę spać. Jurto WYSTAWA W KALISZU! Dzięki ,Pa.:razz:

Posted

OGROMNE GRATULACJE dla wszystkich walczących w ten weekend!!!

Ja do teraz jeszcze nie umiem uwierzyć :) Dziękuje za gratulacje i jak dostane wiecej fotek to napewno wstawie :)
Organizacja super sie spisała- tyle worków karmy, pucharów, szamponów, ze naprawde ledwo sie do autka z tym wszystkim pomieściliśmy :razz:
Och tą wystawe będe jeszcze dłuuuuuuugo wspominać :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...