Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Łatuś jest psem łagodnym,lubi dzieci.Nie jest konfliktowy w stosunku do innych psów.Spragniony jest człowieka-domaga się głaskania:eviltong:. Zadomowił się u mnie-oznaczył swój teren w domu -nawet chciał nasikać na królika w klatce:mad::cool3::crazyeye:.To były takie początki... Jednak wydaje mi się ,że to tylko sposób na pokazanie,że jest w tej chwili moim domownikiem.Generalnie nie ma problemu z utrzymaniem czystości w domu.Trochę już podgryza suchą karmę-dodaje jeszcze troche makaronu,żeby się przyzwyczaił.Poza tym jestem zauroczona jego ŁATAMI:loveu::loveu::loveu:.Kąpiel odbyła się. Korzystając z propozycji Sylwi K.Wysłałam jej zdjęcia.Dziękuje z góry za wstawienie.

• Replies 878
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaki on teraz czysciutki. To zupelnie inny piesek od tego na pierwszym zdjeciu. To zdjecie w czerwonym wiaderku -sama slodycz:loveu:Szkoda ze jestem tak daleko bo bym go wymiziala i wycalowala ze mialby mnie dosc.:evil_lol::evil_lol:

Posted

Dotarły pieniązki na moje konto w wysokości 275zł.

Jutro zrobię przelew do Sylwii w wysokości 200 zł, ponieważ Sylwia założyła w części ze swoich pieniędzy na opłacenie DT u Donki.

Tak więc stan mojego konta Łatusiowego to 75zł.

Posted

Na moje konto wpłynęło 275zł. Sylwio, według Twoich rozliczeń powinno wpłynąć 295zł. Prosze wyjaśnij ta sprawę.

Ponadto mam pytanie: czy osoby, które deklarowały wpłaty jednorazowe (mam tutaj na myśli kosu32 oraz Figbast) wpłaciły juz kasę czy nie??
Z moich obliczeń wynika, że jeszcze nie wpłaciły.

Chciałabym miec jasność co do kasy, aby potem nie było problemów :cool3:

Sylwia, jesli możesz to przenieś poniższe rozliczenie na 1 post.

DEKLARACJE LISTOPAD:

FIKS - 20 zł
Lucyna - 20 zł
agata51 - 20 zł
MakS - 20 zł
ketunia - 20 zł
niteczka - 20 zł
Kossu - 30 zł
Figbast - 30 zł
Certusowa - 20 zł
Ingrid44 - 150 zł (czekają na obiór z banku)

RAZEM: 350zł

DEKLARACJE GRUDZIEŃ:

FIKS - 20 zł
Lucyna - 20 zł

RAZEM: 40 zł

DEKLARACJE STYCZEŃ:

FIKS - 20 zł

RAZEM: 20 zł

WPŁATY JEDNORAZOWE:

z bazarku - 15 zł
Lucyna - 100 zł
z wątku Rudzika - http://www.dogomania.pl/forum/f85/rudzik-najwiekszy-szczesciarz-pieszczoch-juz-w-nowym-domu-140491/?highlight= miało być 55zł, wpłynęło - 35 zł

RAZEM: 150 zł

RAZEM WPŁAT: 410 zł + 150 ZŁ CZEKA NA ODBIÓR Z BANKU = 560 zł

WYDATKI:
315 zł - opłata za DT, odrobaczenie oraz odpchlenie

[SIZE=4]Na koncie zostało:
95 zł + 150 zł czeka na odbiór z banku

Posted

ingrid obraczus mi woczraj napisała, ze nie może odebrać tych pieniedzy bo nbank robił problemy:/

ja za niedługo uciekam i nie będzie mnie cały dzień

prosze zgadajcie sie na pw same

Posted

[quote name='Sylwia K']kossu i figbast wpłaciły na stare konto już wieki temu, były to wpłaty jednorazowe a nie deklaracje miesięczne

ok ale mnie nijak z obliczeń to nie wychodzi :(

czy ta kasa została już wydana??

Posted

obraczus87 napisał(a):
ok ale mnie nijak z obliczeń to nie wychodzi :(

czy ta kasa została już wydana??

zaczynam sie gubić, a nie jest to dobry znak.

W deklaracjach stałych nie ma ani kossu ani kosu32. Natomiast potem we wpłatach obok wpłaty kossu widnieje informacja - listopad.

poproszę o przedstawienie dokłądnych info kto i ile deklarował. Pieniądze musza się u mnie zgadzać.

Na swoim koncie zostało mi 95zł.

Posted

ten listopad hurtowo wpisdywałam, ale one zrobił wpłaty jednorazowe, które uwzględniłaś tutaj:

"
DEKLARACJE LISTOPAD:

FIKS - 20 zł
Lucyna - 20 zł
agata51 - 20 zł
MakS - 20 zł
ketunia - 20 zł
niteczka - 20 zł
Kossu - 30 zł
Figbast - 30 zł

Certusowa - 20 zł
Ingrid44 - 150 zł (czekają na obiór z banku)

RAZEM: 350zł"

nie bardzo wiem o co ci chodzi

Posted

A no widzisz - dla mnie informacja obok wpłaty (listopad) oznacza stała deklarację.

Poza tym dla mnie dwa różne nicki to dwie różne osoby - mam tutaj na myśli kossu i kosu32. Więc ja zaczynam sie po prostu gubić. Ale ważne, że ja prowadzę swoje rozliczenie i wiem ile mam kasy dla Łatusia. Tak więc pierwszy post zostawiam juz Tobie do opisywania wpła i wypłat, bo ja sie pogubiłam.

Acha Sylwia, tak jak pisałam wcześnie- wpłyneło do mnie 275PLN a nie 295PLN tak jak wynika z 1 postu :roll:

Posted

nie mogę edytować postu 1 więc go nie zmienię

ja dziś nie będę przed kompem więcej, czy nie możesz sama napisać do clo w tej sprawie?

bo ja dziś już tego nie dam rady zrobić:/