Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 878
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Stan deklaracji za grudzień na dzień 09-12-2009:

DEKLARACJE GRUDZIEŃ:

FIKS - 20 zł
Lucyna - 20 zł
agata51 - 20 zł
niteczka - 20 zł

RAZEM: 80 zł

Bardzo prosze Cioteczki o wpłacanie deklaracji. Chciałabym terminowo płacić za DT u Donki.

Jesli wpłata jest teraz niemożliwa, bardzo prosze o informację :)

Posted

dostałam smsa z zapytaniem, czy piesek nadal jest do oddania, odpisałam i czekam na telefon.

Na razie nie ma się z czego cieszyć, gdyż nie wiem o którego ogłaszanego psiaka chodzi...

Tak bym chciała aby Łatuś na święta był już w swoim własnym domku...

Stwierdziłam, ze zrobię sobie ogłoszenie o Łatusiu, wydrukuje i porozwieszam w Otwocku i okolicach jeszcze... a nóż widelec go ktoś wypatrzy...

Posted

prześle Ci je na maila, a Ty będziesz mogła je wstawić na wątek (bo ja nie potrafię:oops:)

może ktoś inny tez sobie pobierze ogłoszenie i porozwiesza u siebie.

Posted

[CENTER][B][FONT=Times New Roman][SIZE=5]Maleńki Łatuś szuka domu![/SIZE][/FONT][/B][/CENTER]
[SIZE=4][/SIZE]
[CENTER][SIZE=4][B][FONT=Times New Roman]Łatuś [/FONT][/B][FONT=Times New Roman]to młodziutki, około 2 letni mieszaniec beagle [/FONT][/SIZE]
[CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=4]z Jack Russell Terrierem.[/SIZE][/FONT][/CENTER]
[/CENTER]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4] [/SIZE]
[CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=4](zdjęcie) [/SIZE][/FONT][/CENTER]
[SIZE=4] [/SIZE]
[CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=4]Jest bardzo grzecznym, małym i niekłopotliwym pieskiem.[/SIZE][/FONT]
[CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=4]Dzięki ludziom o wielkim sercu został wyciągnięty ze schroniska i aktualnie mieszka w domowym hoteliku dla psów w Radomiu.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Łatuś jest psem łagodnym, lubi dzieci. Nie jest konfliktowy w stosunku do innych psów. Spragniony jest człowieka-domaga się głaskania. Potrafi zachować czystość w domu.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Łatuś czeka na nowego kochającego i odpowiedzialnego pana. [/SIZE][/FONT][/CENTER]
[SIZE=4] [/SIZE]
[CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=4]Łatek jest zaszczepiony i odrobaczony.[/SIZE][/FONT][/CENTER]
[SIZE=4] [/SIZE]
[CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=4][B]Kontakt w sprawie adopcji:[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]503 795 016[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[/CENTER]
[SIZE=4][/SIZE]