Sylwia K Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 myślę o tej karmie: http://www.allegro.pl/item844512306_bosch_adult_lamb_rice_15kg_dostawa_gratis.html tylko trzeba adres do wysyłki Donki podać. Obrączuś, czy zamówisz ją? Quote
obraczus87 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Sylwio oczywiście mogę zamówić. podaj mi raz jeszcze na PW adres do Donki. Jutro zamówie. Quote
obraczus87 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Stan deklaracji za grudzień na dzień 09-12-2009: DEKLARACJE GRUDZIEŃ: FIKS - 20 zł Lucyna - 20 zł agata51 - 20 zł niteczka - 20 zł RAZEM: 80 zł Bardzo prosze Cioteczki o wpłacanie deklaracji. Chciałabym terminowo płacić za DT u Donki. Jesli wpłata jest teraz niemożliwa, bardzo prosze o informację :) Quote
obraczus87 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 zakupiłam dzisiaj 15kg karmy dla Łatusia :) Wydatki: - 104 zł - karma Na koncie zostaje: 181zł. Quote
Ingrid44 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Krakvet ma karme w tej samej cenie i z darmowym dowozem jesli sie zamawia za 99 zl. www.krakvet.pl Ogromny wybor wszystkiego. To tak na przyszlosc ,zeby nie szukac na allegro. Quote
obraczus87 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 W Krakvecie ta karma kosztuje więcej, dlatego tez została zamówiona na allegro z bezpłatna dostawą :) Ponadto na allgero zarówno wystawia karme Krakvet jak i Telekarma :) Quote
Ingrid44 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Cena jest taka sama i dostawa darmowa w razie jakby nie bylo na allegro. Quote
Sylwia K Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 dostałam smsa z zapytaniem, czy piesek nadal jest do oddania, odpisałam i czekam na telefon. Na razie nie ma się z czego cieszyć, gdyż nie wiem o którego ogłaszanego psiaka chodzi... Tak bym chciała aby Łatuś na święta był już w swoim własnym domku... Stwierdziłam, ze zrobię sobie ogłoszenie o Łatusiu, wydrukuje i porozwieszam w Otwocku i okolicach jeszcze... a nóż widelec go ktoś wypatrzy... Quote
obraczus87 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Sylwia, a czy jak zrobisz takie ogłoszenie to mogłabys mi je podesłać?? Z miłą chęcia rozwieszę je u siebie. Masz racje, a nóz widelec.... Quote
Sylwia K Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 prześle Ci je na maila, a Ty będziesz mogła je wstawić na wątek (bo ja nie potrafię:oops:) może ktoś inny tez sobie pobierze ogłoszenie i porozwiesza u siebie. Quote
Lucyna Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Wysłałam dzisiaj 20 PLN z moich deklaracji dla Łatusia. Trzymam kciuki :thumbs: żeby znalazł właściwy domek przed świętami :p Quote
obraczus87 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 oki, przeslij: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
obraczus87 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [CENTER][B][FONT=Times New Roman][SIZE=5]Maleńki Łatuś szuka domu![/SIZE][/FONT][/B][/CENTER] [SIZE=4][/SIZE] [CENTER][SIZE=4][B][FONT=Times New Roman]Łatuś [/FONT][/B][FONT=Times New Roman]to młodziutki, około 2 letni mieszaniec beagle [/FONT][/SIZE] [CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=4]z Jack Russell Terrierem.[/SIZE][/FONT][/CENTER] [/CENTER] [SIZE=4][/SIZE] [SIZE=4] [/SIZE] [CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=4](zdjęcie) [/SIZE][/FONT][/CENTER] [SIZE=4] [/SIZE] [CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=4]Jest bardzo grzecznym, małym i niekłopotliwym pieskiem.[/SIZE][/FONT] [CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=4]Dzięki ludziom o wielkim sercu został wyciągnięty ze schroniska i aktualnie mieszka w domowym hoteliku dla psów w Radomiu.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Łatuś jest psem łagodnym, lubi dzieci. Nie jest konfliktowy w stosunku do innych psów. Spragniony jest człowieka-domaga się głaskania. Potrafi zachować czystość w domu.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Łatuś czeka na nowego kochającego i odpowiedzialnego pana. [/SIZE][/FONT][/CENTER] [SIZE=4] [/SIZE] [CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=4]Łatek jest zaszczepiony i odrobaczony.[/SIZE][/FONT][/CENTER] [SIZE=4] [/SIZE] [CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=4][B]Kontakt w sprawie adopcji:[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]503 795 016[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/CENTER] [SIZE=4][/SIZE] Quote
Donka5 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Treść ogłoszenia zgadza się zachowaniem Łatusia:-). Quote
Sylwia K Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 Donka karma została zamówiona, jak dotrze to daj znać. Quote
Fiks Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 A ja mam małą prośbę do Donki :oops: o nowe zdjęcia Łatka. Wiem, Łatuś ma dużo fajnych zdjęć. Ale jakbyś miała czas i pstryknęła parę fotek byłoby super :) i taakie duuże, nieobrobione wysłałabyś mi na maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] ? Dzięki, dzięki, dzięki :loveu: Quote
Onaa Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Przepraszam za offa: starszy ślepawy , pustki na wątku Opal, http://www.dogomania.pl/threads/175266-NiegdyA-piAE-kny-teraz-A-lepy-2-puszysta-kuleczka-OPAL Quote
Lucyna Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Śpij i czekaj cierpliwie, domek się znajdzie ...:p Quote
Recommended Posts