Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 878
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łatuś ,to mały pies,ale jaki ma głos!!!!!!!!!!! Jak ktośby Go nie widział,a tylko słyszał pomyślałby,że to ogromne psisko:-)!!!.Jego szczekanie - głos jest bardzo gruby .Ha,ha robi wrążenie.Szczekanie jakby od innego psa:-)

Posted

Donka5 napisał(a):
Łatuś ,to mały pies,ale jaki ma głos!!!!!!!!!!! Jak ktośby Go nie widział,a tylko słyszał pomyślałby,że to ogromne psisko:-)!!!.Jego szczekanie - głos jest bardzo gruby .Ha,ha robi wrążenie.Szczekanie jakby od innego psa:-)

jakbym czytała info o swoim Tobim :) jak Go ktoś słyszy to myśli, że idzie WILK a jak się odwraca to się zaczyna śmiać :)

Posted

Dzisiaj w nocy Łatuś chciał wyjść za potrzebą z domu. Tak długo piszczał,że aż się obudziłam i Go wypuściłam na zewnątrz.Pewnie chwię to trwało,ale nie załatwił się w domu.To czyścioch:-).Łatuś nie umie chodzić po schodach-może nigdy nie miał okazji po nich chodzić. Z czasem pewnie się ośmieli.

Posted

obraczus87 napisał(a):
Sylwio,

Niteczka wpłaciła 20 zł - grudzień. :)

Ja w swojej księgowości zaliczam to na listopad :) Mam ustawioną automatyczną wypłatę z konta na 28-go każdego miesiąca :)

Posted

niteczka napisał(a):
Ja w swojej księgowości zaliczam to na listopad :) Mam ustawioną automatyczną wypłatę z konta na 28-go każdego miesiąca :)

Ale o ile mi wiadomo wpłaty zaczęły się już w październiku, a Łatek do DT poszedł dopiero w listopadzie :)

Posted

poprawiłam już

Obrączus a czy znalazłaś może chwilkę czasu na odebranie 150 zł z tego banku?

Co myślicie o ogłoszeniu go w Moim Psie?
Tylko jest to strasznie drogie....

Posted

Ja zrobiłam co w mojej mocy. Ogłoszenia, które zawsze robie plus wyróżnione allegro i alegratka dla Łatusia.
Może ktoś zrobi jeszcze inne ogłoszenia plus prasowe.