maciaszek Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [B]Kasiaja[/B], zgadzasz się na wizytę przedadopcyjną? Kochani musimy mieć w odwodzie też inny dt. Jeśli psiak okaże się problematyczny (w jakikolwiek sposób) 28.10. będziemy musieli go zabrać od Kasiaja... Przed nim jeszcze tydzień kwarantanny. Będę w środę/czwartek w schronisku, dowiem się jak się miewa. Mam nadzieję, że lepiej... Quote
majqa Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='maciaszek'][B]Kasiaja[/B], zgadzasz się na wizytę przedadopcyjną? (...)...[/quote] Zapytajcie dziewczynę o to na PW, bo o PW prosiła. Quote
szachrajka14 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 zapraszam na wątek Zbirka. Zbirek jest w schronisku któremu grozi likwidacja i życie zwierząt jest poważnie zagrożone. Wątek Zbirka:[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/ck-zbirek-tyle-juz-wycierpial-ile-jeszcze-ma-znosic-sytuacja-krytyczna-133054/[/url] Quote
maciaszek Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/44396.html"]majqa[/URL], racja. Już piszę pw. Quote
Kisiaraf Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Ogromne dzięki Maciaszek i oczywiście Kasiaja:loveu: Tylko już się pogubiłam to bierzemy pod uwagę DT po kwarantannie? Zerduszko oczywiście, że lepiej DT niż hotelik jednak ustalone było, że DT ma być w bliskiej okolicy Katowic. Quote
maciaszek Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Na czas kwarantanny dt musi być w okolicach Katowic, potem już nie. Jeśli pies przetrwa kwarantannę i dalej będzie w takim kiepskim stanie psychicznym to myślę, że trzeba go wyciągać. Quote
__Lara Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='maciaszek']Na czas kwarantanny dt musi być w okolicach Katowic, potem już nie. Jeśli pies przetrwa kwarantannę i dalej będzie w takim kiepskim stanie psychicznym to myślę, że trzeba go wyciągać.[/quote] Oby się udało. Quote
maciaszek Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Kasiaja podała mi swój numer telefonu. Napisała, że jak będziemy miały konkretnego psa do zaproponowania to żeby się odezwać i umówić na wizytę przedadopcyjną. Podała numer telefonu. Napisałam, ze chodzi o tego psiaka. Jeszcze nie odpowiedziała. Quote
majqa Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Czekamy wobec tego na odpowiedź, oby się udało! Quote
maciaszek Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Kasiaja chyba rzadko na dogo bywa. Na razie nie odpisała. Ale myślę, że powoli możemy szukać kogoś do wizyty. No chyba, że wstrzymamy się do środy. wtedy będę z JOMĄ w schronie, dowiemy się jak psiak się miewa, bo może odżył? Jak myślicie? Quote
Jasza Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Ja mogę powysyłać PW do osób z Wrocławia w sprawie wizyty... Tak na wszelki wypadek... A w środę się zobaczy... Quote
maciaszek Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Ok. Jak będą chętni podam numer do Kasiaja. Quote
Jasza Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Napisałam kilka PW, między innymi do Ulvhedin.. I na wątku:"Spacer we Wrocławiu"... Quote
BoUnTy Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Najlepiej napisac do Naa [Namaschild] bo pewnie nie ma co robić :evil_lol: Oczywiście żartuje, bo ta to zwykle ma co robić, ale zawsze służy pomocą... ;] Quote
Kisiaraf Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Wstępnie rozmawiałam z Bros-ikową ;) powiedziała, że jak będzie taka potrzeba może się podjąć takiej wizyty(ma niewielkie doświadczenie w tej kwestii) razem z kumpelka-ma ją poprosić. Tylko czekamy na sygnał od Kasiaja. Pisałam też PW z jedną dogomanką i może uda nam się zorganizować DT w biskiej okolicy ale to będe wiedziała dopiero za tydzień. Maciaszek koniecznie sprawdź jak on się miewa. Wielkie dzięki!!!! Quote
bros Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 jestem , melduję się na zawołanie, cioteczki jeśli będzie potrzeba dajcie znać umówię się i ze wsparciem Naa udam się na na tę wizytę :) Quote
Jasza Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Ok. To jak rozumiem czekamy na odpowiedź Kasiaja i wizytę Maciaszka w schronisku... Quote
Jasza Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 graynew napisała do mnie PW, że może sprawdzic dom kasiaja jeżeli jest to gdzieś niedaleko niej. Prosi o namiary, nazwę ulicy, żeby mogła zlokalizować gdzież to jest... Quote
maciaszek Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Kasiaja się na razie nie odezwała. W ostatnim PW podała mi tylko numer telefonu. Jutro będę w schronisku. Dowiem się co z psiakiem i zobaczymy czy nadal jest konieczność szybkiego tymczasu. Jeśli tak napiszę do kasiaja. Quote
Kisiaraf Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Wciąż czekamy Kasiaja czy Twoja propozycja nadal aktualna? Quote
Recommended Posts