Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Kasiaja[/B], zgadzasz się na wizytę przedadopcyjną?

Kochani musimy mieć w odwodzie też inny dt. Jeśli psiak okaże się problematyczny (w jakikolwiek sposób) 28.10. będziemy musieli go zabrać od Kasiaja...

Przed nim jeszcze tydzień kwarantanny. Będę w środę/czwartek w schronisku, dowiem się jak się miewa. Mam nadzieję, że lepiej...

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zapraszam na wątek Zbirka. Zbirek jest w schronisku któremu grozi likwidacja i życie zwierząt jest poważnie zagrożone. Wątek Zbirka:[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/ck-zbirek-tyle-juz-wycierpial-ile-jeszcze-ma-znosic-sytuacja-krytyczna-133054/[/url]

Posted

Ogromne dzięki Maciaszek i oczywiście Kasiaja:loveu:
Tylko już się pogubiłam to bierzemy pod uwagę DT po kwarantannie?
Zerduszko oczywiście, że lepiej DT niż hotelik jednak ustalone było, że DT ma być w bliskiej okolicy Katowic.

Posted

Na czas kwarantanny dt musi być w okolicach Katowic, potem już nie.
Jeśli pies przetrwa kwarantannę i dalej będzie w takim kiepskim stanie psychicznym to myślę, że trzeba go wyciągać.

Posted

[quote name='maciaszek']Na czas kwarantanny dt musi być w okolicach Katowic, potem już nie.
Jeśli pies przetrwa kwarantannę i dalej będzie w takim kiepskim stanie psychicznym to myślę, że trzeba go wyciągać.[/quote]

Oby się udało.

Posted

Kasiaja podała mi swój numer telefonu. Napisała, że jak będziemy miały konkretnego psa do zaproponowania to żeby się odezwać i umówić na wizytę przedadopcyjną. Podała numer telefonu.
Napisałam, ze chodzi o tego psiaka. Jeszcze nie odpowiedziała.

Posted

Kasiaja chyba rzadko na dogo bywa. Na razie nie odpisała. Ale myślę, że powoli możemy szukać kogoś do wizyty. No chyba, że wstrzymamy się do środy. wtedy będę z JOMĄ w schronie, dowiemy się jak psiak się miewa, bo może odżył? Jak myślicie?

Posted

Najlepiej napisac do Naa [Namaschild] bo pewnie nie ma co robić :evil_lol: Oczywiście żartuje, bo ta to zwykle ma co robić, ale zawsze służy pomocą... ;]

Posted

Wstępnie rozmawiałam z Bros-ikową ;) powiedziała, że jak będzie taka potrzeba może się podjąć takiej wizyty(ma niewielkie doświadczenie w tej kwestii) razem z kumpelka-ma ją poprosić. Tylko czekamy na sygnał od Kasiaja.
Pisałam też PW z jedną dogomanką i może uda nam się zorganizować DT w biskiej okolicy ale to będe wiedziała dopiero za tydzień.
Maciaszek koniecznie sprawdź jak on się miewa. Wielkie dzięki!!!!

Posted

jestem , melduję się na zawołanie, cioteczki jeśli będzie potrzeba dajcie znać umówię się i ze wsparciem Naa udam się na na tę wizytę :)

Posted

graynew napisała do mnie PW, że może sprawdzic dom kasiaja jeżeli jest to gdzieś niedaleko niej.
Prosi o namiary, nazwę ulicy, żeby mogła zlokalizować gdzież to jest...

Posted

Kasiaja się na razie nie odezwała. W ostatnim PW podała mi tylko numer telefonu.
Jutro będę w schronisku. Dowiem się co z psiakiem i zobaczymy czy nadal jest konieczność szybkiego tymczasu. Jeśli tak napiszę do kasiaja.