magda z. Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 bico napisał(a):Jasne, że nie damy!:lol: obszczekał powiadacie?:razz: a ja myślałam, że on taki cichutki dziadziunio:evil_lol: głosik to chłopak ma:loveu: Quote
dorota k. Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Jutro i ode mnie powinno wpłynąć kilka groszy dla Bethowenka:loveu: Quote
lolka Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 rozmawiałam z P.Markiem o Bethowenku:cool3: Chłopak jest jeszcze nieco zdezorientowany, nie wie za bardzo co od niego chcą, raptownie jakieś spacerki, zainteresowanie, mówią do niego, głaszczą .....no zgłupiał kompletnie lekki też zadzior z niego, babcię obszczekuje i furka na nią.....niedobry chłopak, musi się z nią pogodzić bo wtedy luksusy będzie miał w domku P.Marek mówi, że jak na 13 letniego dzidziunia jest wyjątkowo dziarski:evil_lol: jutro już na milion procent fotki Quote
magda z. Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 zadzior to jest, a kto spodnie załatwiał w schronie gościom:diabloti: Biedaczek świat mu stanął do góry nogami, na pewno się ogarnie za kilka dni. Ciekawe jak tam P. Kazik, bo on tez z nim się związał-nie chciał pokazać, ale się lubili, zreszta wystarczy popatrzeć, jak pies ogon przy nim zadarł do góry:loveu: z moich bazarków tez cosik będzie, na razie mam zastój chwilowy, bo mała pindolinka postanowiła zasikać cały DT-taki pecholec, ze ja już się wszystkiego po niej spodziewam:shake: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=148948[/url] Quote
lolka Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='magda z.']zadzior to jest, a kto spodnie załatwiał w schronie gościom:diabloti: Biedaczek świat mu stanął do góry nogami, na pewno się ogarnie za kilka dni. Ciekawe jak tam P. Kazik, bo on tez z nim się związał-nie chciał pokazać, ale się lubili, zreszta wystarczy popatrzeć, jak pies ogon przy nim zadarł do góry:loveu: z moich bazarków tez cosik będzie, na razie mam zastój chwilowy, bo mała pindolinka postanowiła zasikać cały DT-taki pecholec, ze ja już się wszystkiego po niej spodziewam:shake: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=148948[/URL][/QUOTE] taaa P.Kazik to niezły jest, ma okropne żarty typu : za stary , nic z niego nie będzie, trzeba go uśpić" a w rzeczywistości można go z partyzanta przyłapać jak przytula psiaki i z czułością z nimi rozmawia, zresztą on był swojego czasu szkoleniowecem i potrafi dotrzeć do wiekszości wredot z którymi nikt nie daje rady....traktuje to jako wyzwanie a wracając do Betka naszego, to bardzo się cieszę że tarfił do hoteliku .....jego zycie ma w końcu jakiś inny wymiar, nie wegetuje nam bidul, .....zobaczymy jak się rozkręci, cóż to z niego wyjdzie:evil_lol: a może przy dobrych wiatrach to jakis domek na starośc mu znajdziemy, przeciez nie takie cuda się już zdarzały Quote
lolka Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 nigdy chyba mi się nie zdarzyło aby psiak był tak finansowo zabezpieczony, zawsze to była walka z czasem ............a Bethowenik ma w tej chwili całkiem fajny posag, wystarczy na jakąś chwilę aby bezstresowo zbierać na przyszłość i przez sekundę można odetchnąc ...... oczywiście to wszystko Wasza zasługa:loveu: poprzedni stan: 196 zł + 418 zł od Ketunia:loveu: ( 30 zł - Ketunia , 100 zł Asia, siostra Ketuni, 288 zł bazarki Ketuni) + 100 zł Dorota K. :loveu: ............................... razem: 714 zł:multi: jutro wpłacam za hotelik 400 zł a i tak zostanie 314 zł:sweetCyb: tak na początku myślałam aby wpłacić całość i mieć z głowy okres prawie do końca roku ale jakby jakimś cudem u ZuziM zwolniło się miejsce albo wyskoczyło tfu tfu coś z Bethowenem to nie będzie grosza, a nie wiem czy P.Marek oddaje w takich przypadkach czy po prostu jest opłacony termin dla innego wybranego psiaka na hotelik......ryzykowac nie będę i przetrzymam.....u mnie bezpieczne jak w szwajcarskim banku, specjalna koperta Betkowa powstała i wyląduje w tylko mi znanym psim sejfiku:cool3: ...... za chwilkę uzupełniam rozliczenie w pierwszym watku a u Marka na hoteliku od wczoraj jest też porzucona foksia , piękna, młoda, błąkała się po bogatyni:-( Quote
lolka Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 ach zapomniałam dopisać swoją deklarację:roll: czyli: 734 zł - 400 zł hotelik 26.10-26.11 ................................. zostało: 334 zł koniec tego wyliczania na dziś, czekam teraz z niecierpliwością na fotki dziadula Quote
ketunia Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Ja myslę, że domek mu znajdziemy. Tak fajny psiaczek przecież z tego Betka naszego.:loveu: Na foteczki czekamy z niecierpliwością.:lol: Quote
magda z. Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Ja jeszce z bazarosów będę miała cos dla chłopaka, przyda nam się zapas;) a jak foty będą to możemy mu jakieś allegro zrobić:diabloti: Quote
mikoada Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Przepraszam za offa, ale to jakaś masakra, łzy same się cisną do oczu :( HORROR W SZYDLOWCU! konajace zwierzeta na ulicach !DRASTYCZNE ZDJECIA! Quote
lolka Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 dziewczyny przeżyłam dziś rano szok!!!......dostałam telefon w sprawie ADOPCJI BETHOWENA !!!!!!!:crazyeye::crazyeye: babeczka z wroclawia, jeszcze mieszka w mieszkaniu lecz lada chwila przeprowadza się do domku, ma 10letnią sunie również ze schroniska mimo przyspieszonego tętna podchodzę do tego tematu bardzo ostrożnie......mamy się skontaktować w przeciągu tygodnia , mam jej przedstawić nowe wieści z postępów Becia a dokladnie z jego stosunku do innych suń.....na tą chwile obszczekuje przeciez wszystkich i nie wiadomo jeszcze dlaczego, czy chce je zjeśc czy przez lata zycia na łancuchu stało się to jego jedyną rozrywką zaproponowałm babeczce taka opcje......ponieważ nie byłaby to banalna adopcja i aby nie ryzykowć to wybierzemy się za jakiś czas z bethowenem na wycieczkę do wrocławia w celu konfrontacji obu psiaków, i jeśli psiaki się zaakceptują a ludzie polubią Bethowenka to będziemy swiadkami cudu nad cudami Quote
ketunia Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='lolka']dziewczyny przeżyłam dziś rano szok!!!......dostałam telefon w sprawie ADOPCJI BETHOWENA !!!!!!!:crazyeye::crazyeye: babeczka z wroclawia, jeszcze mieszka w mieszkaniu lecz lada chwila przeprowadza się do domku, ma 10letnią sunie również ze schroniska mimo przyspieszonego tętna podchodzę do tego tematu bardzo ostrożnie......mamy się skontaktować w przeciągu tygodnia , mam jej przedstawić nowe wieści z postępów Becia a dokladnie z jego stosunku do innych suń.....na tą chwile obszczekuje przeciez wszystkich i nie wiadomo jeszcze dlaczego, czy chce je zjeśc czy przez lata zycia na łancuchu stało się to jego jedyną rozrywką zaproponowałm babeczce taka opcje......ponieważ nie byłaby to banalna adopcja i aby nie ryzykowć to wybierzemy się za jakiś czas z bethowenem na wycieczkę do wrocławia w celu konfrontacji obu psiaków, i jeśli psiaki się zaakceptują a ludzie polubią Bethowenka to będziemy swiadkami cudu nad cudami[/QUOTE] Szok:-o:-o:-o Ja czuję, że nasz Betuś znajdzie domek. Trzymam mocno kciuki. Quote
magda z. Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 o rany, to nasz Semir tyle siedzi, a tu go kolega prześcignie:razz: Ja tez myślę, ze Beethoven po prosu szczeka tak jak wszystkie inne psy w schronie na każdy ruch, bo to było jedyne zajęcie przez cały czas, zawze można było pokrzyczeć sobie. A beethoven był na samym początku, więc mógł jeszce zaczynać, jak kogoś za ogrodzeniem zobaczył. Lolka Ty to masz kontakty:loveu: Quote
dorota k. Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 A ja wierzę w Bethowena. :loveu: Jak przyjechałam pierwszy raz do Was - od razu wiedziałam że to ON.:loveu: Quote
bico Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='lolka'] zaproponowałm babeczce taka opcje......ponieważ nie byłaby to banalna adopcja i aby nie ryzykowć to wybierzemy się za jakiś czas z bethowenem na wycieczkę do wrocławia w celu konfrontacji obu psiaków, i jeśli psiaki się zaakceptują a ludzie polubią Bethowenka to będziemy swiadkami cudu nad cudami :crazyeye:zaraz z wrażenia zaliczę zawał w środku nocy:mdleje: Betuś,po tyle latach w schronie, może mieć zachowanie zgoła inne niż typowo domo-kanapowy psiak, stąd pewnie to szczekanie i "hojrakowanie":roll: ale warto dać mu szansę - sądzę, że w domu, z czasem, na pewno będzie się zachowywał inaczej - ta wycieczka "konfrontacyjna" to bardzo rozsądny pomysł:lol: Trzeba kuć żelazo póki gorące, nie odpuszczajmy szansy DS dla Betka:cool3: a jeśli by coś nie wypaliło z tym DS, może Semirowi się uda wtedy, tak tylko podrzucam pomysł:oops: fajnie, że Betuś porządnie zabezpieczony finasnowo, ale kasę nadal trzeba zbierać i ciotki/wujków o pomoc prosić...tak na "zaś";):modla::modla::modla: Quote
magda z. Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13411085#post13411085 Quote
lolka Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 nasz Bethowenik jeszcze jest nieco zdezorientowany, nie dał się póki co poznać, jedyne co Marek może na tą chwile powiedzieć to:: [FONT=Arial]Dziadek czuje sie dobrze, m apetyt, jest indywidualistą i lubi chodzić swoimi Ścieżkami[/FONT] nie lubi być zbytnio fotografowany, wszystkie zdjęcia albo z boku albo z doopka do obiektywu:roll:....jednak jedno zdjęcie dało mi mnóstwo radości........pierwszy raz widze u niego usmiechcniętą mordkę Quote
magda z. Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 cwaniaczej nasz kochany, on tak jak Bismarck ma chyba uraz, mojemu to sie kojarzy chyba z drogą do zmian i takie miny strzela:shake: uśmiechnięty Beethovenek jest piękny:loveu::loveu: Quote
dorota k. Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Nie ma się co dziwić, po tylu latach dla Chłopaka takie zmiany na lepsze:loveu::loveu::loveu: Quote
ketunia Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Cudny ten Bethowenek. :loveu: Psiaku nawet nie wiesz jak się cieszę, ze już jesteś poza schroniskiem i nie masz już łańcucha. Quote
magda z. Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Ketuniu łańcuch to i tak luksus, bo to buda, czyli własne M1 z przedsionkiem, kumple z odpowiedniej odległości, trawa i widoki. Te co na boksach są to mają gorzej, bo w razie tragedii zawsze moga sie spodziewać towarzystwa. Ale nasz Beethoven juz poza schronem, pewnie za kilkanaście dni zacznie pokazywać kto on zaś:razz: Quote
lolka Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Bethowen po 8 latach jest wolny!!!!!! wzruszyłam się....idę sobie poryczeć w kącie Quote
bico Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Betuś to piękny psiak:loveu::multi::loveu: Tak, trzeba koniecznie poznać go bliżej, jego prawdziwy charakter:cool3: i jakie foty, a na nich uśmiech!:multi::lol::multi: Quote
magda z. Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Jaki on zadowolony:loveu: zupełnie inny pies, teraz to widać w nim chęć do życia:loveu: Quote
Recommended Posts