Cantadorra Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Czekamy na informacje! Z niecierpliwoscia. Quote
GoskaGoska Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 jutro sobota - trzymam kciuki bardzo mocno i się boję:cool1: Quote
GoskaGoska Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 no po sobocie- ale nie ma kto napisać czy sunia dalej czy moze nie :roll: Quote
zuzlikowa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Tak bym chciała przeczytać,że Roma już w domciu! Quote
Cajus JB Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 zuzlikowa napisał(a):Tak bym chciała przeczytać,że Roma już w domciu! Wszyscy to pragniemy przeczytać Quote
zuzlikowa Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 ...nie wiem już co pisać...ale jestem i wypatruję z nadzieją wieści... Quote
GoskaGoska Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 prosilam kikou, ze jak będzie w pon dzwonić do schroniska to zeby się zapytała czy poszla do adopcji, Pani dalej na gg nie ma, to dalej nie wiem:roll: ale pon juz jutro Quote
LILUtosi Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Ja jutro będę przed 10 na sterylce z Fifi to postaram się Wam donieść. Quote
zuzlikowa Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 LILUtosi napisał(a):Ja jutro będę przed 10 na sterylce z Fifi to postaram się Wam donieść. Donieś...bardzo prosimy-donieś!!! I obyś mogła dobre wieści donieść! Quote
GoskaGoska Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 oj oby oby wrazie czego to moze ładne fotki by się udało zrobić :roll: jedna Pani na gg się własnie o nią pytała - ale ma parę psów na oku, no to jak coś to napiszę jutro do Pani- mam nadzieję, ze nie będzie trzeba. Quote
LILUtosi Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Mój tz będzie tam koczował pod gabinetem, to może porobić dużo fot dość dobrym aparatem. Jak ktoś jeszcze by był to mógłby wyprowadzić do sesji parę bid. Quote
GoskaGoska Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 ciekawe czy są juz kolejne dziadki owczarkowe :roll: Quote
kikou Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Roma poszla do domu w weekend do Pani z Wisniowej Gory Quote
Cantadorra Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Wow, piekne newsy! Zycze Romie, aby to byl ten najlepszy domek pod sloncem! Quote
GoskaGoska Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 kikou napisał(a):Roma poszla do domu w weekend do Pani z Wisniowej Gory do Wiśniowej Góry :-o kurcze a nie pomyliło im się z Donem, bo to koło Lodzi:cool3: a Roma miała jechać koło Wrocława 70km- chyba, ze Pani w dowodzie ma jakis inny meldunek :roll:,ale zupelnie kto inny ją adpotował Najważniejsze, ze pojechała. Nic wysłałam jeszcze mailem zapytanie - i może dostanę odpowiedz. Dzięki Kasiu za dobrą nowienę Quote
Cantadorra Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 A czy jest szansa na jakies zdjecia? Zdjecia zawsze radują oko i męczą tych, co mają je dostarczyć :evil_lol: Quote
GoskaGoska Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 zobaczymy czy Pani się na maila odezwie - jak tak to będę męczyć o fotki Quote
zuzlikowa Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 kikou napisał(a):Roma poszla do domu w weekend do Pani z Wisniowej Gory Romeczko...spokojnych,cieplutkich i zdrowych dni!!!Powodzenia sunieczko!!!:loveu: Quote
GoskaGoska Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 co do Romy dostałam od jej nowej Pani maila : "...Roma jest juz w nowym domu. Nie wygląda i nie zachowuje się jak szesnastolatka. Patyki i piłki widzi doskonale! Koty też potrafi pogonić. Jeszcze tylko musi nauczyć się, co to koń, i że nie można za nim biegać w czasie treningu. ..." Quote
siekowa Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Wspaniale, że Romcia już bezpieczna w swoim domku. :multi::multi::multi: Quote
Cantadorra Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='GoskaGoska']co do Romy dostałam od jej nowej Pani maila : "...Roma jest juz w nowym domu. Nie wygląda i nie zachowuje się jak szesnastolatka. Patyki i piłki widzi doskonale! Koty też potrafi pogonić. Jeszcze tylko musi nauczyć się, co to koń, i że nie można za nim biegać w czasie treningu. ..." Wyglada na to, ze Roma wsiąka w nowy dom bez wiekszych problemow. oby tak dalej.:multi::multi: Quote
Recommended Posts