Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj oby oby wrazie czego to moze ładne fotki by się udało zrobić :roll:
jedna Pani na gg się własnie o nią pytała - ale ma parę psów na oku, no to jak coś to napiszę jutro do Pani- mam nadzieję, ze nie będzie trzeba.

Posted

kikou napisał(a):
Roma poszla do domu w weekend do Pani z Wisniowej Gory

do Wiśniowej Góry :-o kurcze a nie pomyliło im się z Donem, bo to koło Lodzi:cool3: a Roma miała jechać koło Wrocława 70km- chyba, ze Pani w dowodzie ma jakis inny meldunek :roll:,ale zupelnie kto inny ją adpotował
Najważniejsze, ze pojechała.
Nic wysłałam jeszcze mailem zapytanie - i może dostanę odpowiedz.
Dzięki Kasiu za dobrą nowienę

Posted

co do Romy dostałam od jej nowej Pani maila :

"...Roma jest juz w nowym domu. Nie wygląda i nie zachowuje się jak szesnastolatka. Patyki i piłki widzi doskonale! Koty też potrafi pogonić. Jeszcze tylko musi nauczyć się, co to koń, i że nie można za nim biegać w czasie treningu. ..."

Posted

[quote name='GoskaGoska']co do Romy dostałam od jej nowej Pani maila :

"...Roma jest juz w nowym domu. Nie wygląda i nie zachowuje się jak szesnastolatka. Patyki i piłki widzi doskonale! Koty też potrafi pogonić. Jeszcze tylko musi nauczyć się, co to koń, i że nie można za nim biegać w czasie treningu. ..."

Wyglada na to, ze Roma wsiąka w nowy dom bez wiekszych problemow. oby tak dalej.:multi::multi: