gonia66 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='GoskaGoska']co do Romy dostałam od jej nowej Pani maila : "...Roma jest juz w nowym domu. Nie wygląda i nie zachowuje się jak szesnastolatka. Patyki i piłki widzi doskonale! Koty też potrafi pogonić. Jeszcze tylko musi nauczyć się, co to koń, i że nie można za nim biegać w czasie treningu. ..." JAkie cudne wiadomości:loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
Cajus JB Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Oby częściej takie wiadomości. Powodzenia Romo i uważaj na kopytka konika. Quote
GoskaGoska Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 a ja mam dziś dzień wieści od DS stałych doczekałam się maila od DONA a zaraz potem zdjącie Romy - tylko pożniej wstawię ;) Quote
LILUtosi Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 :multi: :multi: Jednak cuda sie zdarzają. A te zdjątka to gdzie :mad::mad:. Szybciutko tu mi proszę. Quote
LILUtosi Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 podusia jak podusia, ale jaki teren do biegania, węszenia, brykania.... uuu udało się -ups- Romie :loveu: Quote
gonia66 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 No nie mogę...cudne fotki(choc jakosc wiadoma) dla mnie sa najpiekniejsze...ależ to radosc....cudnie...no cudnie:loveu::loveu::loveu: Quote
Cajus JB Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 No to mnie już nic nie zostało do dodania Quote
fiorsteinbock Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Udalo sie Romce :multi: Szczescia Malutka i milosci! Quote
GoskaGoska Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 dostalam nowe zdjécia suni obecnie Zuzy i wiesci z domku: Przesyłam parę zdjęć Romy - którą teraz nazywam Zuza - w miarę reaguje na to imię. Sunia ma się dobrze. Jest szczęśliwa i zaćma jej trochę zeszła. Mam wrażenie, że z każdym tygodniem młodnieje. Wyczesałam jej sierść - chyba jeszcze wiosenną i wygląda coraz ładniej... Tylko uwielbia się tarzać w końskich kupkach Quote
Cantadorra Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Te tarzanie chyba oznacza, ze aklimatyzuje sie:evil_lol: A zdjecia tez Gosia wstawisz? Quote
Cantadorra Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Super, tak fajnie jest popatrzec, ze psiak w normalnosci zyje. Alez Romie sie udalo. :loveu: Quote
Recommended Posts