GoskaGoska Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 :loveu:wielkie dzięki narazie zapisujemy kto deklaruje - jeszcze ich nie zbieramy - tylko orientujemy się kto będzie płacic i ile pieniążkow mozna liczyc- jak cos to odrazu dam znać i wtedy wyślę nr konta - bardzo dziękujemy za pierwszą deklaracje :loveu: Quote
Agnieszka103 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Deklaruję jednorazową wpłatę (20 zł) Quote
fiorsteinbock Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Co u dziewczynki? dalej w schronie? Quote
GoskaGoska Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 mam nadzieję, ze tak - oczywiście tylko adpocja by byla lepsza - ale mam nadzieję, ze spokojnie czeka i nic zlego jej się nie stało, i ze się czegoś doczeka. niestety ale tym DT narazie odwołałam , biorą pod uwagę ilość hotelowanych psów - nie bardzo mozemy sobie pozwolić na następnego psa - z dożywociem w DT. Tym bardziej, ze teraz moskiewskiego wyciągamy a to koszt 500zl miesięcznie :shake: . Tak więc dziękuję wszytskim który chciali pomoc- niestety coraz ciężej o fiananse, a tego 2latka trzeba koniecznie wyciągnąć ; http://www.dogomania.pl/forum/f1155/chora-lapa-silny-charakter-eutanazja-brakuje-200zl-tm-144669/ Quote
gonia66 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 To znaczy ze co??Ze nie zbieracie juz deklaracji i nie wyciagacie suni??Moze jednak warto zebac te deklaracje i szukac w miedzyczasie DT....w schronie nie ma szans....idzie zima....:-( Quote
GoskaGoska Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 ona miala miejsce w DT - ale niestety mamy Olafka, Czara, Agatka, Rudzika, Szafira - na które zbieramy kasę - do tego dochodzi moskiewski :shake: za 500zl - 4 pierwsze psy są to psy totalnie nieadopcyjne- bo brzydkie chore dziadki, do tego co 2-3miesiące potrzebują karmy weterynaryjnej (dwa). Przy braku stałych deklaracji to jak banka mydłana - która moze pęknęć, a nie chce jakiemu psu miejsca wstrzymywac, bo się okaze ze jednak nie będzie 300zł i to co miesiąc. Trzeba się skupić na szukaniu DS, gdzie któs sunie przyjmie, bo platne miejsce jest juz poza zasięgiem fiansowym :shake: Quote
gonia66 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Ale ja mysle inaczej- zbierajmyna wszelki wypadek deklaracje i jak bedziemy mieli 300 zł wtedy znajdziemy tymczas platny..ta sunia tez jest w zasadzie nieadopcyjna....bo jasne jest ze Ona jak juz pojdzie do domku to na spokojna emeryture i godna smierc.....takie domki sa zwykle zapsione...mamy juz kilka dekaracji, wiec z nich nie rezygnujmy i szukajmy dalej..jak bedzie odpowiednia kwota znajdziemy tymczas..inaczej skazujemy sunie....nie zabierajmy jej szansy ktora jej tu dalyscie .....:shake::shake: Quote
GoskaGoska Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 gonia tak jest prawda, ze ludzie czasami adpotują takie seniory - bo juz parę zostalo adoptowanych - ale jesli są w schronisku- bo jak taki starszak jest w DT - to juz chetnych nie widac totalnie :shake: od przyszlego tygodnia na nowo ruszę z ogloszeniami. Bardzo bym chciala aby sunia byla w cieplym bezpiecznym miejscu- ale tez nie da się wszytskich staruszkow ulokowac w platnych miejscach, bo to studnia bez dna. Quote
gonia66 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 To znaczy ze co???ze nie zbieramy deklaracji i nie wyciagamy ze schronu??ze czekamy az domek przyjdzie..a jak nie przyjdzie to....to co????:-(:-(:-( Quote
Cantadorra Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 To co? Zbieramy deklaracje? Szukamy deklaracji po innych watkach? Quote
fiorsteinbock Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Co taka cisza u Dziewusi? Hooopaj Malutka! A moze Ty juz w domku siedziesz? Quote
GoskaGoska Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Jesli ktos jest gotów cos zadeklarowac to było by milo, ale faktycznie bez deklaracji stały nie ma co psa wysyłac, poki zaden z hotelowych nie wybiera się do domu. Ja dziś zrobialam jej nowe ogłoszenie na morusek.pl - jak chwilkę znajdę to ruszę na całość z ogłoszeniami. Narazie do ds jedzie onek 12latek :) http://www.dogomania.pl/forum/f1155/don-w-schronie-z-chorymi-stawami-nie-mozemy-czekac-musimy-dzialac-148174/ Quote
fiorsteinbock Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Adopcja DONka daje nam nadzieje, ze jednak los dziadkow nie jest przesadzony. Gosia, jaki jest koszt hotelowania w przypadku Romy? Quote
GoskaGoska Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 jedno miejsce bylo dla Romy za 300zl- ale pewnie juz nieaktualne - a tak to 400-450zl. Moze Roma kogos znajdzie- mam taką nadzieję Quote
Cantadorra Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 To czekamy na jakies info. Moze sprobuje porozsylac po watkach i poszukac deklaracji? Quote
GoskaGoska Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 tylko jest tak , ze ja ostatnio juz rozsyłałam wątki z moskieskiem :roll: w poszukiwaniu sponsorow i tam ciąglę brakuje stałej deklaracji 130zl misięcznie - narazie psiak moze jechać, bo go podratowały znaczne wpłaty jednorazowe, ale dziury trzeba będzie łatać. Szafirkowi brakuje również co miesiąc 130zł. I jak juz wczesniej pisała do tego dochodzą Rudzik, Czar, Agatek, Olafek . do tego calkiem nie dawno robiłam cegielki na operacje spanielki oraz Rudzika karmę . Jesli będzie dramatycznie i noz będzie na gardle to trzeba będzie na cito działać. narazie jeszcze 2 dni ma wyróżnione allegor za 2 tyg będę w Polsce i zobaczę sama Romę, chyba, ze to tego czasu znajdzie się jakiś DS. Quote
GoskaGoska Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 I moze Roma będzie miala DS - w sob ma Pani po nią przyjechac ma jej nr schroniskowy itd ;) trzymajcie mocno kciuki Quote
zuzlikowa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='GoskaGoska']I moze Roma będzie miala DS - w sob ma Pani po nią przyjechac ma jej nr schroniskowy itd ;) trzymajcie mocna kciuki Nawet na moment nie popuścimy! Romeczko...bardzo mocno trzymamy!!! Quote
Cantadorra Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Trzymam kciuki rowniez! Roma, oby, oby, oby! Quote
xmartix Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 a co to za domek? masz rękę ostatnio do domków ;) Quote
GoskaGoska Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 to Pani wczesniej juz dzwonila do kikou- i mowila , ze weznie Ardiego (12latka) lub Romę - dokladnie Kasi mowila co i jak, a więcej wie Kikou, miala we wtorek podjechac - a ze cos nie wyszlo, to juz myslalam, ze po ... teraz się nie mogła do kikou dodzwonic, to jej koleznka na gg napisała do mnie czy dalej są psiaki. Jako, ze Ardi ma jechac jutro - to napisalam, ze Roma dalej czeka. I generalnie do schroniska ma przejechać znajoma i sunie zawieść 70km od Wroclawia do tej Pani. No nic , kciuki trzeba trzymać Quote
gonia66 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Oj..no to trzymamy..bardzo mocno trzymamy...oby się udało:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts