GoskaGoska Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 zaksięgowała się wpłata od bico bardzo dziękujemy. fiorsteinbock - mam prośbę jesli byś jeszcze jej robiła ogłoszenia napisz , ze sunia ma ok 10-11 l jest w dobrej kondycji - ale ma lekką zaćmę i braki w uzębieniu- ale je normalnie, bo tak to tylko nie potrzebnie rodzą się nadzieje - dziś jedna Pani na gg pisała będzie się zastanawiać- ale własnie nie wiem czy ten wiek nie będzie przeszkodą:shake: Quote
fiorsteinbock Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='GoskaGoska']zaksięgowała się wpłata od bico bardzo dziękujemy. fiorsteinbock - mam prośbę jesli byś jeszcze jej robiła ogłoszenia napisz , ze sunia ma ok 10-11 l jest w dobrej kondycji - ale ma lekką zaćmę i braki w uzębieniu- ale je normalnie, bo tak to tylko nie potrzebnie rodzą się nadzieje - dziś jedna Pani na gg pisała będzie się zastanawiać- ale własnie nie wiem czy ten wiek nie będzie przeszkodą:shake: Gosiu, wejdz na ale.gratke - takie sa ogloszenia, dopisze wiek oraz, ze je normalnie. O zacmie i ząbkach wspomialam od razu. Daj znac jakby cos jeszcze zmienic, moze sam tekst na jakis placzliwy...ja nie mam weny, przepraszam :shake: U nas tez tyle staruszkow, jak One maja zime przetrwac?! http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2253277_nie_ma_dla_niej_miejsca_w_schronisku.html Quote
fiorsteinbock Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Podnosze! Dobranoc Malutka! :loveu: Quote
GoskaGoska Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 sunia ma swoje allegro wyroznione Quote
GoskaGoska Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 NO I DO GORY :multi::multi::multi: Quote
fiorsteinbock Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Polska - Darmowe ogłoszenia drobne (Sprzedam, Nieruchomości, Auto Moto, Praca, Usługi): Polska Darmowe ogłoszenia drobne - Topogloszenia.pl - Strona główna Darmowe ogłoszenia w internecie poznan, katowice www.nasipupile.pl www.mojpupil.pl www.ibazar.pl www.eoferty.com www.swistak.pl www.adopcje.org www.katowiczak.pl www.drobne.nysa.pl Quote
GoskaGoska Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 w imieniu suni wielkie dzięki :loveu::loveu::loveu: Quote
Koperek Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Gosiu, a w tytule to możesz użyć zachęty jako: Sunia owczarek z umaszczeniem użytka, bo tak wygląda- jest przepiękna! A 16 lat to ona ma, jak mi tramwaj po głowie jedzie...:roll: Quote
zuzlikowa Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='Koperek']Gosiu, a w tytule to możesz użyć zachęty jako: Sunia owczarek z umaszczeniem użytka, bo tak wygląda- jest przepiękna! A 16 lat to ona ma, jak mi tramwaj po głowie jedzie...:roll: No,to jesteś bezpieczna... Quote
Koperek Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 zuzlikowa napisał(a): No,to jesteś bezpieczna... A powiem szczerze, że niebardzo rozumiem... Quote
GoskaGoska Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 no chyba mozesz byc bezpieczna o głowę nic ci po niej nie będzie jeżdzic;) Quote
Koperek Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 GoskaGoska napisał(a):no chyba mozesz byc bezpieczna o głowę nic ci po niej nie będzie jeżdzic;) hahahaha :) no jak to o to chodziło to OK! Quote
zuzlikowa Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 GoskaGoska napisał(a):no chyba mozesz byc bezpieczna o głowę nic ci po niej nie będzie jeżdzic;) Dokładnie to miałam na myśli...nic Ci nie bedzie jeździć,bo sunieczka 16 lat to nie ma na pewno! Romciu...mocno trzymam za ciebie! Quote
Cantadorra Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Przepraszam za offa :oops:. Zapraszamy serdecznie na bazarek. Wiem, ze Szarik, to tylko jeden z wielu potrzebujacych. Zajrzyjcie jednak cioteczki. http://www.dogomania.pl/forum/f99/bizuteria-perfumy-ksiazki-bazarek-dla-mlodego-szarika-z-lancucha-do-dnia-08-10-a-147715/ Quote
GoskaGoska Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 czy byly by jakies deklacje na sunie? Moglaby jechac do DT za300zl Quote
GoskaGoska Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 jak pisalam wcześniej sunia moze jechać do DT - za 300zł miesięcznie , czy ktoś chciałby pomoc ją ratować- prosimy o deklaracje 5zl, 10zl- 15zl itd oraz o wpłaty jednorazowe - bez tego niunia nie pojedzie :shake: Quote
fiorsteinbock Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 U mnie krucho na chwile obecna :shake: nie moge finansowa wesprzec Rome :-( Quote
fiorsteinbock Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Cioteczki, uda sie wyrwac Rome, potrzebne deklaracje :modla: Quote
Cajus JB Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Ode mnie będzie stała, ale zawsze po 15-tym. Nie przeczytałem jeszcze wątku i nie wiem czy jest konto? Przeczytałem, nie znalazłem. Więc proszę o nie. Nie robiłem jeszcze stałych. Opisuje się je jakoś czy tylko moje słowo wystarczy? Z góry dzięki za info. Quote
Recommended Posts