Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='orpha']kiedys mru miala takie chusteczki z wyszytym haslem szukam domu , moge w razie co wyslac chusteczke ktora mi zostala po moim poprzednim tymczasie a wygladalo to tak:

ta chustka naprawde uwage przyciagala , ludzie zaczepiali i pytali mimo ze to byl dziadek 12 letni i niewidomy , ale zainteresowanie odrazu wzroslo dzieki tej chusteczce
Ja chętnie zapłacę za kilkanaście takich chusteczek! Bardzo, bardzo dobry pomysł!!! Niestety Bozia nie dała mi zdolności manualnych...

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciesze sie ze pomysl idzie w eter , mysle ze trzeba to propagowac bo chusty sa tylko nie wszyscy o tym wiedza :). I niech psiaki nosza je na codzien , na kazdym nawet najkrotszym spacerze

Posted

[quote name='Monika z Katowic']A ja, w przyszłym tygodniu, będę miała chusty:multi:
Po jednej NAPEWNO będzie dla: KLEKSA oraz dla LOLI, MAJKI i KUMPLA. I nie wiem, gdzie KLEKSOWI wysłać tą chusteczke? Dla jakiego zwierzaczka jeszcze potrzeba? Dla Stefanka może?

Monika, jeśli Ksawerego cioteczki wyciągną ze schronu, to też mu się chusta przyda :) Taka piękna mordka, to zaraz się ktoś zainteresuje :)
Popatrz sama: http://www.dogomania.pl/forum/f28/nie-moge-przejsc-obojetnie-147838/index14.html

Posted

Jutro kończy się mój bazarek dla Kleksa. Będę musiała podać numer konta do przelewów- możecie mi dziewczyny przesłać na pw lub umieścić na wątku?

Dzięki :)

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Ale wróćmy do rzeczy. Jak toczą się losy KLEKSA? Kiedy jedzie do dt?

Nie chcę uprzedzać faktów,ale myślę,że juz nie tak długo...w pierwszym możliwym terminie...Justyna napisze jak uzgodni:lol:

Posted

Livka napisał(a):
Witaj Kleksiku:loveu:
Leje jak z cebra ale na spacerek z tobą to sama przyjemność:cool3:
Jeszcze trochę ... wytrzymaj;)

Zazdroszczę :) Wyprzytulaj go ode mnie :loveu:

Posted

Pliszka napisał(a):
Zazdroszczę :) Wyprzytulaj go ode mnie :loveu:

:shake: niestey to tylko wirtualny spacerek ,ale mam nadzieję że niedługo spotkam się z Kleksikiem więc wymiziam go od Ciebie;)