Monika z Katowic Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='orpha']kiedys mru miala takie chusteczki z wyszytym haslem szukam domu , moge w razie co wyslac chusteczke ktora mi zostala po moim poprzednim tymczasie a wygladalo to tak: ta chustka naprawde uwage przyciagala , ludzie zaczepiali i pytali mimo ze to byl dziadek 12 letni i niewidomy , ale zainteresowanie odrazu wzroslo dzieki tej chusteczce Ja chętnie zapłacę za kilkanaście takich chusteczek! Bardzo, bardzo dobry pomysł!!! Niestety Bozia nie dała mi zdolności manualnych... Quote
Pliszka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Fajnie gdyby się udało z tym tymczasem :loveu: Chusty super! :) Quote
fiorsteinbock Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Cioteczki, wklejam link do bazarku z chustami. Bazarek zakonczony, ale chcialam kupic dla naszych psiakow i pisalam na PW do zalozycielki, maja jeszcze chusty. Jesli jestescie zainteresowane napiszcie do pinczerka i gizmo http://www.dogomania.pl/forum/f1075/chusty-szukam-domu-dla-bezdomnych-zwierzakow-kup-teraz-na-zywiec-koniec-136804/?highlight=ywiec Quote
Pliszka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Pokaż się Kleksiku!!! :multi::multi::multi: Quote
Monika z Katowic Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 A ja, w przyszłym tygodniu, będę miała chusty:multi: Po jednej NAPEWNO będzie dla: KLEKSA oraz dla LOLI, MAJKI i KUMPLA. I nie wiem, gdzie KLEKSOWI wysłać tą chusteczke? Dla jakiego zwierzaczka jeszcze potrzeba? Dla Stefanka może? Quote
orpha Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 ciesze sie ze pomysl idzie w eter , mysle ze trzeba to propagowac bo chusty sa tylko nie wszyscy o tym wiedza :). I niech psiaki nosza je na codzien , na kazdym nawet najkrotszym spacerze Quote
Livka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Chodź Kleksiku na spacerek:loveu: nic nas nie obchodzi ta brzydka pogoda:cool3: Ruszamy :painting: Quote
Pliszka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='Monika z Katowic']A ja, w przyszłym tygodniu, będę miała chusty:multi: Po jednej NAPEWNO będzie dla: KLEKSA oraz dla LOLI, MAJKI i KUMPLA. I nie wiem, gdzie KLEKSOWI wysłać tą chusteczke? Dla jakiego zwierzaczka jeszcze potrzeba? Dla Stefanka może? Monika, jeśli Ksawerego cioteczki wyciągną ze schronu, to też mu się chusta przyda :) Taka piękna mordka, to zaraz się ktoś zainteresuje :) Popatrz sama: http://www.dogomania.pl/forum/f28/nie-moge-przejsc-obojetnie-147838/index14.html Quote
Monika z Katowic Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Buziak pieska piękny i smutny. Zarezerwowałam dla Ksawerego zieloną, chustkę - będzie czekać aż "wyjdzie" piesek ze schroniska...:calus: Kolor zielony to nadzieja! Może znajdzie się przynajmniej do dt... Dajcie znać co z Ksawerym. Quote
Pliszka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Livka napisał(a):Chodź Kleksiku na spacerek:loveu: nic nas nie obchodzi ta brzydka pogoda:cool3: Ruszamy :painting: i jak się udał spacerek? Quote
Monika z Katowic Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Ale wróćmy do rzeczy. Jak toczą się losy KLEKSA? Kiedy jedzie do dt? Quote
Pliszka Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Jutro kończy się mój bazarek dla Kleksa. Będę musiała podać numer konta do przelewów- możecie mi dziewczyny przesłać na pw lub umieścić na wątku? Dzięki :) Quote
Nikus Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Monika z Katowic napisał(a):Ale wróćmy do rzeczy. Jak toczą się losy KLEKSA? Kiedy jedzie do dt? Nie chcę uprzedzać faktów,ale myślę,że juz nie tak długo...w pierwszym możliwym terminie...Justyna napisze jak uzgodni:lol: Quote
Pliszka Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Do góry piesku!!!!:multi::multi::multi: Quote
orpha Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 No Kleksiku juz jest blizej niz dalej :):) Quote
Livka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Witaj Kleksiku:loveu: Leje jak z cebra ale na spacerek z tobą to sama przyjemność:cool3: Jeszcze trochę ... wytrzymaj;) Quote
Pliszka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Livka napisał(a):Witaj Kleksiku:loveu: Leje jak z cebra ale na spacerek z tobą to sama przyjemność:cool3: Jeszcze trochę ... wytrzymaj;) Zazdroszczę :) Wyprzytulaj go ode mnie :loveu: Quote
Livka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Pliszka napisał(a):Zazdroszczę :) Wyprzytulaj go ode mnie :loveu: :shake: niestey to tylko wirtualny spacerek ,ale mam nadzieję że niedługo spotkam się z Kleksikiem więc wymiziam go od Ciebie;) Quote
Pliszka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Pokaż się piesku!!! :multi::multi::multi: Quote
obraczus87 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Kleksik do gory zmykaj po domeczek :) Quote
Justyna_wolontariat Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Kleksik 20 jedzie do Dt w Wrocławiu. Z ogłoszeń ja nie miałam zadnego telefonu:shake: a czy ktoś mógłby podjąć sie zrobienia mu allegro wyróżnionego???? Z ogłoszeniami trzeba już ruszyc bo ten DT tylko do 20 grudnia Quote
Recommended Posts