Alicja Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [FONT=Arial]to ja podnose bom poczytać przyszła co nowego [/FONT] Quote
GameBoy Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 na razie chyba nic chcesz obejrzec Apolonie? :evil_lol: Quote
PaulinaT Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Super! Bedzie szansa że się kiedyś na spacerku spotkamy :razz: Quote
furciaczek Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 PaulinaT napisał(a):Super! Bedzie szansa że się kiedyś na spacerku spotkamy :razz: No bylo by super:loveu: Oni mieszkaja na Ratajach z tego co wiem. Quote
furciaczek Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 eloonia napisał(a):ode mnie 50 zł/m-c Bardzo dziekuje ale blekitnej suni juz nie potrzebne, jutro jedzie do nowego odmku:multi: Na utrzymaniu mamy jeszcze starszego psa tej rasy i dlug ponad 1000zl za hotelowanie...gdyby jakis milosnik rasy zechcial i jemu pomoc byloby cudownie:oops: Panstwo sie nie odzywali ani wczoraj, ani dzisiaj,,,juz dziwne mysli chodzily po glowie, ze sie przestraszyli, zrezygnowali ale nie...wpadli poprostu w szal przygotowan na przyjecie noego domownika:lol::lol::loveu: Quote
eloonia Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 właśnie doczytałam, że sunia ma już domek :) czyli tu się spóźniłam z pomocą - chętnie pomogę innemu psiakowi... Quote
GameBoy Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 eloonia napisał(a):właśnie doczytałam, że sunia ma już domek :) czyli tu się spóźniłam z pomocą - chętnie pomogę innemu psiakowi... byloby nam bardzo milo gdyby to byl inny CC :p Quote
eloonia Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 GameBoy napisał(a):ja jakies 50 zl moge dac niestety poki Polka jest tylko na mojej glowie nie moge dac wiecej :shake: Polka? jakieś inne propozycje? wiem, że to nie jest dużo ale naprawdę chcę pomóc. Quote
GameBoy Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='eloonia']Polka? jakieś inne propozycje? wiem, że to nie jest dużo ale naprawdę chcę pomóc. Polcia to moj tymczas jest, to kundelka mala z kilkoma chorobami tu jest jej watek - zapraszam http://www.dogomania.pl/forum/f1161/malenka-pola-2-mies-chora-wyrzucona-w-lesie-ma-dt-szukamy-domku-stalego-146768/ jednak wg mnie, o ile moge cos sugeowac CC sa w wiekszej potrzebie, malo nas tu milosnikow tych wielkopsow a ich hotelowanie jest mega drogie :shake: Quote
eloonia Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 konkrety - prosze o jakiś link do potrzebujących CC nie znam forum, nie wiem gdzie szukać a jest tu tyle nieszczęsnych istotek, że się gubię Quote
furciaczek Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 To nasz staruszek Lordzio:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f1161/staruszek-cc-potrzebne-deklaracje-na-hotelik-toniemy-w-dlugach-147414/#post13039628 A blekitna suczka zamieszka w Poznaniu:razz: Quote
eloonia Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Strasznie wolno mi chodzi to forum - właśnie wysłałam @ do Ciebie pytając o to co już tu napisałaś :) Jak będzie w Poznaniu to może uda mi się z nią spotkać :) Quote
sacred PIRANHA Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 super ze jest kolejny miłośnik CCtów:multi: witamy:cool3: Quote
furciaczek Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Dziewczynka juz pojechala do nowego domku, jutro bede nekac wlascicieli jak tam minela pierwsza noc itd:p Dziekuje serdecznie wszystkim za pomoc :) Quote
GameBoy Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 furciaczek napisał(a):Dziewczynka juz pojechala do nowego domku, jutro bede nekac wlascicieli jak tam minela pierwsza noc itd:p Dziekuje serdecznie wszystkim za pomoc :) super, beda jakies fotki? :cool3: Quote
PaulinaT Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Super! Usuwam więc z podpisu! Rataje to trochę druga strona... bu, pewnie będzie trudno się na siebie natknąć. Quote
eloonia Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):super ze jest kolejny miłośnik CCtów:multi: witamy:cool3: Witam Wszystkich :) Małe sprostowanie - jestem miłośnikiem wszystkich stworów - taka psia mama ze mnie ;) Sama mam dwie kundelki: Wegę i Łatkę - najwspanialsze dziewczynki pod słońcem :) i króliczkę Diorkę... krótko mówiąc 100% babiniec ;) Quote
furciaczek Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Eloonia podpis masz za duzy, zmniejsz zanim modzi zobacza i ochrzania za lamanie regulaminu;) Quote
furciaczek Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Mam wiesci z nowego domku:loveu: Ktos zainteresowany:diabloti: Quote
GameBoy Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 furciaczek napisał(a):Mam wiesci z nowego domku:loveu: Ktos zainteresowany:diabloti: :multi::multi::multi::multi::multi::multi: jajjajajajjajajajaj Quote
furciaczek Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Rita byla bardzo grzeczna cala droge, 350km przesiedziala grzeczna jak aniolek:loveu: W domu zachowuje sie wzorowo, widac ze wczesniej tez byla domowa sunia. Z jedzeniem niema najmniejszych problemow, ale to mozna bylo przewidziec:evil_lol: Wlasciciele w niej juz zakochani i przeszczesliwi:loveu::multi: Quote
GameBoy Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 furciaczek napisał(a):Rita byla bardzo grzeczna cala droge, 350km przesiedziala grzeczna jak aniolek:loveu: W domu zachowuje sie wzorowo, widac ze wczesniej tez byla domowa sunia. Z jedzeniem niema najmniejszych problemow, ale to mozna bylo przewidziec:evil_lol: Wlasciciele w niej juz zakochani i przeszczesliwi:loveu::multi: zdjecia ????? :evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Zdiec narazie niema, mam nadzieje ze sie to szybko zmieni:evil_lol::diabloti: Quote
Recommended Posts