sacred PIRANHA Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='GameBoy']pewnie, nie ma co sie wozic :evil_lol:[/quote] :shake: nienawidze Was... foch! Quote
GameBoy Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']:shake: nienawidze Was... foch![/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: my tez Cie kochamy :loveu: Quote
furciaczek Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']:shake: nienawidze Was... foch![/quote] Jakbym Ci tak kazdego dawala to bys juz ze 30 ich miala, powinnas dziekowac:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
GameBoy Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='furciaczek']Jakbym Ci tak kazdego dawala to bys juz ze 30 ich miala, powinnas dziekowac:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] otoz to :p Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='GameBoy']otoz to :p[/quote] dobra to dawaj szczyla:diabloti: nie masz? to dawaj ją:diabloti: Quote
PaulinaT Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Piękna. jak mogli ją tak w lesie... :shake: Quote
GameBoy Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']dobra to dawaj szczyla:diabloti: nie masz? to dawaj ją:diabloti:[/quote] mam szczyla u rodzicow - ma 5 mcy chcesz? Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='GameBoy']mam szczyla u rodzicow - ma 5 mcy chcesz?[/quote] hihi a on nie miał zostać juz?:cool3: Quote
furciaczek Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Zastanawiam sie jak dziewczyna zniesie podroz, to jest ponad 100km hmmm Quote
PaulinaT Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Nie ma za co! Niestety finansowo nie mogę pomóc - to chociaż tyle... :oops: Quote
andzia69 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 matko:-( jak ona strasznie na tych pierwszych zdjeciach wygląda:placz: taka bidulka przerażona:shake: śliczna niunia...ale ja już nie biorę, mnie wystarczy burków...będę zaglądać - mogę? Quote
furciaczek Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 [quote name='PaulinaT']Nie ma za co! Niestety finansowo nie mogę pomóc - to chociaż tyle... :oops:[/quote] Reklama jest podstawa wszystkiego w tych czasach:cool3: [quote name='andzia69']matko:-( jak ona strasznie na tych pierwszych zdjeciach wygląda:placz: taka bidulka przerażona:shake: śliczna niunia...ale ja już nie biorę, mnie wystarczy burków...będę zaglądać - mogę?[/quote] Pewnie ze mozesz:loveu: I moze do staruszka obok zajzysz co...zero zainteresowania biedakiem i watek wiecznie w dole:-(:oops: Quote
PaulinaT Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='furciaczek']Reklama jest podstawa wszystkiego w tych czasach:cool3:[/quote] Reklama dźwignią handlu?? Niech Ci będzie :razz: Quote
furciaczek Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='PaulinaT']Reklama dźwignią handlu?? Niech Ci będzie :razz:[/quote] A co?? Myle sie??:evil_lol: Jutro suczysko jedzie na zabieg a pozniej do hoteliku:multi: Quote
furciaczek Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Wiedzialam ze bede sie denerwowac...mam nadzieje ze wszystko sie uda i przebiegnie bez problemow. Quote
GameBoy Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='furciaczek']Wiedzialam ze bede sie denerwowac...mam nadzieje ze wszystko sie uda i przebiegnie bez problemow.[/quote] spoko ciotka u mnie kciuki trzymane na wszystkie rece i lapy :p Quote
furciaczek Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Ciencienia, gos, Soema pieniazki doszly, bardzo serdecznie dziekuje za pomoc:loveu::loveu: Quote
furciaczek Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='GameBoy']Fur a nie masz mojej kasy?[/quote] A jeszcze nie, jak tylko dotrze dam znac:p Suczysko juz pod narkoza.... Quote
furciaczek Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='GameBoy']Fur a nie masz mojej kasy?[/quote] A jeszcze nie, jak tylko dotrze dam znac:p Suczysko juz pod narkoza.... EDIT: Bylam sprawdzisz, doszlo serdecznie dziekuje:loveu: Quote
GameBoy Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 ale my mamy ten sam bank to niemozliwe :roll: chyba, ze wplacilam zle :evil_lol: Jakub K - to Wasze konto prawda? Quote
GameBoy Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='furciaczek']A jeszcze nie, jak tylko dotrze dam znac:p Suczysko juz pod narkoza.... EDIT: Bylam sprawdzisz, doszlo serdecznie dziekuje:loveu:[/quote] nie dziekuj bo nie ma za co tylko mnie nie strasz :evil_lol: ja juz stara jestem, serce slabe mam :evil_lol: Quote
Recommended Posts