furciaczek Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 GameBoy napisał(a):a co z tym zakopcem? odpadl? moze dorota w-l? ja bede w poznaniu 16-18 Zakopane ma dylemat, Pani zobaczyla starsza suczke i sie biedna zdecydowac nie moze. Powiedzialam zeby przemyslala wsio dokladnie, stwierdzila ze wezmie ta ktora ma najmniejsze szanse na adopcjie i jesli jakis dobry domek sie zglosi po sucza blekitnego to bedzie rownie szczesliwa:p Quote
GameBoy Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 furciaczek napisał(a):Zakopane ma dylemat, Pani zobaczyla starsza suczke i sie biedna zdecydowac nie moze. Powiedzialam zeby przemyslala wsio dokladnie, stwierdzila ze wezmie ta ktora ma najmniejsze szanse na adopcjie i jesli jakis dobry domek sie zglosi po sucza blekitnego to bedzie rownie szczesliwa:p to by dopiero bylo super :p Quote
furciaczek Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 GameBoy napisał(a):to by dopiero bylo super :p Wiem:loveu: Dom w Zakopanym normalnie rewelacja:loveu: Codziennie rozmawiamy od 22 do 1-2 w nocy:evil_lol: Widzialam zdiecia corsiaka rezydenta, niedawano odeszla suczka cc rowniez zabrana ze schroniska:-( Psiaki bardzo zadbane, warunki super, Pani pojecie o psach ma, ma swoj psi zakladzik fryzjerski i ogromne serducho dla zwierzat:loveu: Pan z Poznani zainteresowany blekitna suczka uradowany ze psina juz wysterylkowana, na wizyte, umowe sie zgodzil bez problemu, przeciwnik pseudo i w gole :) Quote
GameBoy Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 wogole razem sie pisze Ty emigrancie :evil_lol::loveu: Fur ile kasy potrzeba? Quote
furciaczek Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 GameBoy napisał(a):wogole razem sie pisze Ty emigrancie :evil_lol::loveu: Fur ile kasy potrzeba? Ta "o" mi wcielo:evil_lol: Wieczorkiem ciotka napisze dokladnie bo musze policzyc a zaraz wychodze:p Quote
GameBoy Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 furciaczek napisał(a):Ta "o" mi wcielo:evil_lol: Wieczorkiem ciotka napisze dokladnie bo musze policzyc a zaraz wychodze:p to idz se :cool1: i czekam na info wieczorem Quote
PaulinaT Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 furciaczek napisał(a): Szukamy kogos do wizyty przedadopcyjnej w Poznaniu:cool3: dawaj! mam wolny i piątek i poniedziałek - nie mówiąc o weekendzie - mogę jechać, sprawdzać, kontrolować :cool1: Quote
GameBoy Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 PaulinaT napisał(a):dawaj! mam wolny i piątek i poniedziałek - nie mówiąc o weekendzie - mogę jechać, sprawdzać, kontrolować :cool1: o prosze jak cudnie! jest chetna do inwigilacji :p Quote
furciaczek Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 PaulinaT napisał(a):dawaj! mam wolny i piątek i poniedziałek - nie mówiąc o weekendzie - mogę jechać, sprawdzać, kontrolować :cool1: Haha jak nie bylo nikogo tak teraz sie zabijaja:evil_lol: Dowiem sie kiedy Dorota mozne, kiedy Panu Jakubowi pasuje i zobaczymy ktora bedzie miala to szczescie zeby pojechac:evil_lol: A w Zakopenem ktos moze zrobic??:evil_lol: Quote
PaulinaT Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Tam zaraz zabijają... To czekam na wieści :) Quote
andzia69 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Furciaczek - a ta pani z zakopca to nie mogłaby wziąć staruszka psiaka? a nie sunię? a najlepiej niech weźmie oboje:evil_lol: Quote
GameBoy Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 andzia69 napisał(a):Furciaczek - a ta pani z zakopca to nie mogłaby wziąć staruszka psiaka? a nie sunię? a najlepiej niech weźmie oboje:evil_lol: ciotka oby jedno chociaz wziela :cool1: Quote
furciaczek Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 PaulinaT napisał(a):Tam zaraz zabijają... To czekam na wieści :) Dam znac:loveu: andzia69 napisał(a):Furciaczek - a ta pani z zakopca to nie mogłaby wziąć staruszka psiaka? a nie sunię? a najlepiej niech weźmie oboje:evil_lol: A nie moze psiaka bo ma juz samca CC i tylko suczynki w gre wchodza :) A dwie...hmmm zapytam:evil_lol: Quote
andzia69 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Dziołszki...chodźcie i oceńcie:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/molos-od-wczoraj-na-ulicy-147767/ ni ma pojęcia do czego go przypiać...ale ast to to nie jest:shake: Quote
furciaczek Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Dzisiaj o 16 wizyta przedadopcyjna w Poznaniu...trzymamy kciuki:loveu: Quote
GameBoy Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
furciaczek Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Wyglada na to ze suczka ma domek:multi: Panstwo zaliczyli wszelkie testy:evil_lol: Quote
GameBoy Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 super! ona jest teraz w hotelu tak? czy nadal w schronie? Quote
furciaczek Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 GB ona juz od poniedzialku w hoteliku, teraz musimy tylko dogadac termin odbioru suczynki tak zeby i nowym wlascicielom i Beacie (wl. hotelu) pasowalo:loveu: Jutro bede dzwonic i dogadywac wszystko, niech sobie Panstwo po wizytacji odsapna i jeszcze pomysla:p Zeby wszystkie tak szybko domki zanjdowaly ehh Quote
GameBoy Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 furciaczek napisał(a):GB ona juz od poniedzialku w hoteliku, teraz musimy tylko dogadac termin odbioru suczynki tak zeby i nowym wlascicielom i Beacie (wl. hotelu) pasowalo:loveu: Jutro bede dzwonic i dogadywac wszystko, niech sobie Panstwo po wizytacji odsapna i jeszcze pomysla:p Zeby wszystkie tak szybko domki zanjdowaly ehh za hotel trzeba bedzie zaplacic za m-c czy tylko za te kilka dni? czy oni pokryja jakies koszta czy z naszej kasy wszystko? Quote
furciaczek Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 GameBoy napisał(a):za hotel trzeba bedzie zaplacic za m-c czy tylko za te kilka dni? czy oni pokryja jakies koszta czy z naszej kasy wszystko? Hotel juz jest oplcony za miesiac, kasa sie nie zmarnuje bo albo oddadza albo zostanie tam na koncie Lorda bo to ten sam hotel do ktorego on ma jechac. Raczej nie beda ponosic zadnych kosztow poza transportem:p Quote
GameBoy Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 furciaczek napisał(a):Hotel juz jest oplcony za miesiac, kasa sie nie zmarnuje bo albo oddadza albo zostanie tam na koncie Lorda bo to ten sam hotel do ktorego on ma jechac. Raczej nie beda ponosic zadnych kosztow poza transportem:p to dobrze, ze kasa sie nie zmarnuje, troche slabo, ze ludzie adoptujacy psa nie pomysla o takich kwestiach :roll: Quote
furciaczek Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 GameBoy napisał(a):to dobrze, ze kasa sie nie zmarnuje, troche slabo, ze ludzie adoptujacy psa nie pomysla o takich kwestiach :roll: Ja to sie ciesze ze z transportem nie trzeba kombinowac;) Quote
GameBoy Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 furciaczek napisał(a):Ja to sie ciesze ze z transportem nie trzeba kombinowac;) fakt :cool1::cool1::cool1: Quote
Recommended Posts