Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam mozliwośc przewieźć psiaka - mam dla niego miejsce - ale niestety nie mam jak - w tym tygodniu mam kanał, po pracy wykłady prowadze, czyli nie moge nie być ani się urwać. Zupełne dno. A tak się martwię, żeby ktos go nie zwinął.
Czy ktoś z okolic może pomóc. Odległość około 20 km chyba od P.

Posted

a czy Paweł gdzie idzie teraz Bis ma jakieś wolne miejsce gdzie może przetrzymać Bisa po kastracji?

Powysyłałam wiadomości do tych ludzi Asiu - dziękuję.
Gdyby wizytę udało się zrobić szybko to byłoby super!
Pani dzwoniła do mnie dziś rano, ma akurat tydzień wolnego gdyby do nich trafił to miałaby więcej czasu dla niego aby poznać zaopiekować się... szkoda bo raczej w tym tygodniu nie damy rady.
Postaram się śledzić na bieżąco wątek transportowy w razie czego. Gdybyście wiedzieli o jakimś transporcie poznań - wawa to piszcie, moze będzie potrzebny dla bisa, może też dla naszego kilera.

Posted

domek dla Bisa pod Piasecznem sprawdzony - ma rekomendacje od dogomaniaczki, która mieszka bardzo blisko - w zasadzie to sąsiadka. Potwierdzony został fakt wcześniejszej sznaucerki przygarniętej, która już za TM z powodów sercowych. Więc myślę że można jakby się udało umawiać kastrację na środę ( jeśli ktoś pomoże z transportem) i Bis może u mnie już by poczekał na transport do domu.[SIZE="5"] Więc szukamy transportu do Wawy dla Bisa

Posted

Ja tez trzymam!
Kurde szkoda, ze to nie środa tydzien temu - zawiozłabym drania i byłby spokoj. A tak... :shake:
Ale ta trasa chyba częściej obstawiana, powinno iść spoko.

Posted

Kasiu to ja do Ciebie dzwoniłam.
Danusia jest moją sąsiadką i prawdę powiedziawszy chciałm ją na mówic na mojego tymczasowego szczeniaka, ale woli dorosłego psiaka.

Posted

Bardzo, bardzo, bardzo się cieszę, że na Bisa czeka dom i to taki wspaniały!!!:multi::multi::multi:Mam wielką nadzieję, że transport la chłopaków szybciutko się znajdzie. No maluchu, jeszcze troszkę i będziesz grzał dupcię w swoim domku:multi:

Posted

Bis do domku wreszcie....

ps.Poznań- W-wa jedzie z Gufim(swoim tymczasowiczem na zabieg do dr.garncarza)KateBono 19.11. mozna ja zapytac czy nie dalaby rade wcisnać Bisa gdyby był w transporterku.

Posted

Kate pisala ze moze go zabrac, jako ze dogo ledwo dziala-o ona ma Pepsiule emirowa-warto poprosic o nr KateBono GonieP po pewno ma:) i dogodac-bo szkoda byloby transport stracic:( a to juz jutro...

Posted

malawaszka napisał(a):
wspaniale!!!! ale nie cieszę się bo się boję....

Ja też nauczyłam się, że nie można cieszyć się za wcześnie,bo to przynosi pecha, więc powstrzymam się póki co z wybuchem radości, ale bardzo, bardzo, bardzo mocno trzymam kciuki za jutrzejszą podróż do nowego domu :kciuki: :kciuki: :kciuki: No i za odjajczanie także hehe ;)

Posted

Zwariować można z tym foum :angryy::angryy::angryy:

Mam nadzieję, że mimo ciszy tutaj wszystko przebiegło bez problemów i chłopaki są już w swoich domach. Czekam z niecierpliwością na wiadomości :kciuki: