Lilmo Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Bardzo prosimy o pomoc w przeprowadzeniu wizyty! Dobrze było by zmienić temat. Oj maluchu, maluchu, niech już to szczęście się do Ciebie uśmiechnie. Quote
supergoga Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Mam mozliwośc przewieźć psiaka - mam dla niego miejsce - ale niestety nie mam jak - w tym tygodniu mam kanał, po pracy wykłady prowadze, czyli nie moge nie być ani się urwać. Zupełne dno. A tak się martwię, żeby ktos go nie zwinął. Czy ktoś z okolic może pomóc. Odległość około 20 km chyba od P. Quote
malawaszka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 to hotelik? jaki koszt? :multi::multi::multi: Quote
supergoga Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Załatwiłam mu chwilowy tymczas za darmo. Quote
malawaszka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 o ja Cię kręcę :mdleje: Supergoga :Rose: jakby coś trzeba było dla niego to pisz!!!!! Quote
Asia & Ginger Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='snuszkak']Potrzebna osoba do wykonania wizyty w Chylicach koło Piaseczna pod Warszawą, może znacie kogoś z Wawy albo okolic kto mógłby podjechać? Z Piaseczna znalazłam: Marzenuś ewajanka gmk maw ;) Quote
snuszak Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 a czy Paweł gdzie idzie teraz Bis ma jakieś wolne miejsce gdzie może przetrzymać Bisa po kastracji? Powysyłałam wiadomości do tych ludzi Asiu - dziękuję. Gdyby wizytę udało się zrobić szybko to byłoby super! Pani dzwoniła do mnie dziś rano, ma akurat tydzień wolnego gdyby do nich trafił to miałaby więcej czasu dla niego aby poznać zaopiekować się... szkoda bo raczej w tym tygodniu nie damy rady. Postaram się śledzić na bieżąco wątek transportowy w razie czego. Gdybyście wiedzieli o jakimś transporcie poznań - wawa to piszcie, moze będzie potrzebny dla bisa, może też dla naszego kilera. Quote
snuszak Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 domek dla Bisa pod Piasecznem sprawdzony - ma rekomendacje od dogomaniaczki, która mieszka bardzo blisko - w zasadzie to sąsiadka. Potwierdzony został fakt wcześniejszej sznaucerki przygarniętej, która już za TM z powodów sercowych. Więc myślę że można jakby się udało umawiać kastrację na środę ( jeśli ktoś pomoże z transportem) i Bis może u mnie już by poczekał na transport do domu.[SIZE="5"] Więc szukamy transportu do Wawy dla Bisa Quote
malawaszka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 kurcze trzymam :kciuki: niech mu się w końcu uda!!!!!! Quote
PaulinaT Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Ja tez trzymam! Kurde szkoda, ze to nie środa tydzien temu - zawiozłabym drania i byłby spokoj. A tak... :shake: Ale ta trasa chyba częściej obstawiana, powinno iść spoko. Quote
beka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Kasiu to ja do Ciebie dzwoniłam. Danusia jest moją sąsiadką i prawdę powiedziawszy chciałm ją na mówic na mojego tymczasowego szczeniaka, ale woli dorosłego psiaka. Quote
Lilmo Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Bardzo, bardzo, bardzo się cieszę, że na Bisa czeka dom i to taki wspaniały!!!:multi::multi::multi:Mam wielką nadzieję, że transport la chłopaków szybciutko się znajdzie. No maluchu, jeszcze troszkę i będziesz grzał dupcię w swoim domku:multi: Quote
PaulinaT Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Uch, nie mogę się w tej nowej dogomanii połapać :/ Czyli jak rozumiem - w czwartek jest ten czwartek i wielki dzień dla obu panów?? Quote
rytka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Bis do domku wreszcie.... ps.Poznań- W-wa jedzie z Gufim(swoim tymczasowiczem na zabieg do dr.garncarza)KateBono 19.11. mozna ja zapytac czy nie dalaby rade wcisnać Bisa gdyby był w transporterku. Quote
kaLOlina Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Kate pisala ze moze go zabrac, jako ze dogo ledwo dziala-o ona ma Pepsiule emirowa-warto poprosic o nr KateBono GonieP po pewno ma:) i dogodac-bo szkoda byloby transport stracic:( a to juz jutro... Quote
snuszak Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Wszystko jest na dobrej drodze, Bis - kastracja dziś o 14 nocka u mnie i rano wyjazd :D:D Quote
malawaszka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 wspaniale!!!! ale nie cieszę się bo się boję.... Quote
Lilmo Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 malawaszka napisał(a):wspaniale!!!! ale nie cieszę się bo się boję.... Ja też nauczyłam się, że nie można cieszyć się za wcześnie,bo to przynosi pecha, więc powstrzymam się póki co z wybuchem radości, ale bardzo, bardzo, bardzo mocno trzymam kciuki za jutrzejszą podróż do nowego domu :kciuki: :kciuki: :kciuki: No i za odjajczanie także hehe ;) Quote
Lilmo Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Zwariować można z tym foum :angryy::angryy::angryy: Mam nadzieję, że mimo ciszy tutaj wszystko przebiegło bez problemów i chłopaki są już w swoich domach. Czekam z niecierpliwością na wiadomości :kciuki: Quote
malawaszka Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 i ja czekam cała w strachu i trzymam :kciuki: Quote
snuszak Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Bis pojechał, jego domek do mnie dzwonił ale ćwiczenia akurat miałam a miał dzwonić jak już Bis będzie więc pewnie dojechał :) Quote
Recommended Posts