Lilmo Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Cudnie, cudnie, cudnie! :multi: To teraz pozostaje nam czekać na wieści z nowego domku :) Quote
malawaszka Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 huraa - dużo szczęścia maluszku :laola: Quote
rytka Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 super,ze nareszcie sie udało,powodzenia Bis. Quote
PaulinaT Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Aż się wierzyć nie chce... po tych wszystkich perturbacjach... ale się cieszę!!! Quote
rytka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 zdjecia z podrózy BeaBono zamiesciła na watku Gufiego-Bis tez jest i relacja z podrózy. Quote
snuszak Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 dzięki rytka za info :) a ja dostałam dziś od rana telefon z relacji pobytu pierwszej nocy Bisa, Państwo zachwyceni, Bis cieszy się cały czas, ładnie chodzi na smyczy, tylko jeszcze boi sie zasnac w niektorych miejscach, bardziej chowa sie z tym po katach, pod krzesla, poradzilam poslanie postawic w miejsce bardzie na uboczu - tak jak zrobilam u mnie i powinno być ok no wiec generalnie - wszytskiego dobrego Bisie w nowym domku! Quote
malawaszka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 wspaniale :laola: jakbyście dały linka do tej relacji to bym chętnie pbejrzała Quote
snuszak Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/139921-Cudny-Gufik-udaA-o-sie-naprawiAE-strzaskane-bioderko-pomA-A-my-mu-jeszcze-odzyskaAE-wzrok?p=13536815#post13536815 kogoś tam nakierowałam na psiaka w obornikach, kogoś na strone adopcyjną sznaucerów, mam nadzieję że inne psiaki też znajdą domki :) no to likwidujemy ogłoszonka Bisa :D:D Quote
Lilmo Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Włąśnie przyczytałam relację z podróży oraz nowego domu i tak sobie myślę, że możemy sobie pozwolić na małe uuff :lol: Bisiaku dużo, dużo szczęścia w nowym domku! Przyłączam się także do podziękowań dla KateBono i BeaBono za transport psiaków!:loveu: No i nie mogę powstrzymać się, aby nie wkleić tego zdjęcia Bisa... on jest po prostu do zdjedzenia:loveu: Taki cudak tyle musiał się naczekać, ale najważniejsze, że wkońcu doczekał się szczęśliwego zakończenia. Quote
PaulinaT Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Wspaniałe wieści! A co do tego, ze psiak na tym zdjęciu to ten sam psiak którego widziałam w schronisku... cóż, muszę Wam uwierzyć na słowo ;-) Quote
malawaszka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='snuszkak']http://www.dogomania.pl/threads/139921-Cudny-Gufik-udaA-o-sie-naprawiAE-strzaskane-bioderko-pomA-A-my-mu-jeszcze-odzyskaAE-wzrok?p=13536815#post13536815 kogoś tam nakierowałam na psiaka w obornikach, kogoś na strone adopcyjną sznaucerów, mam nadzieję że inne psiaki też znajdą domki :) no to likwidujemy ogłoszonka Bisa :D:D ja mam wielką nadzieję, że Szurek z Obornik znajdzie też dom tak szybko - on tam tak długo siedzi bo beznadziejne zdjęcia ma i nawet w schronie nie widzą że to sznupek :( załamać się można... Quote
BeaBono Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 http://picasaweb.google.com/beabono132/WSamochodzie?feat=directlink Quote
eduso Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 No prosze - 3 obce sobie psy i tak grzecznie jechaly 1 wozem ! :) Super. BeaBono - i ja bardzo dziekuje za transport psiaków ze schronu - dzięki Tobie grzeją już dupki w ciepłych domach :) Strasznie sie ciesze, ze Kiler - moj ulubieniec i Bisek są już u swoich właścicieli. Quote
Ajula Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 PaulinaT napisał(a):Wspaniałe wieści! A co do tego, ze psiak na tym zdjęciu to ten sam psiak którego widziałam w schronisku... cóż, muszę Wam uwierzyć na słowo ;-) i to jest najlepsze podsumowanie tej całej akcji :lol: Quote
Asia & Ginger Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Dziewczyny, szukam sprawdzonego i taniego weta w Poznaniu. Mam do kastracji spanielka. U dwóch wetów, których poleciły mi znajome kastracja kosztuje 350zł. Czy wszyscy weci są w Pozku tacy drodzy? Czy możecie mi kogoś polecić? Quote
Ajula Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 dr Starczewski i dr Majka - klinika małych zwierząt sprawdzeni są przeze mnie - nasi stali weci napewno zrobią taniej Quote
malawaszka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Dziewczyny, szukam sprawdzonego i taniego weta w Poznaniu. Mam do kastracji spanielka. U dwóch wetów, których poleciły mi znajome kastracja kosztuje 350zł. Czy wszyscy weci są w Pozku tacy drodzy? Czy możecie mi kogoś polecić? nieźle ich popierniczyło już.... Quote
snuszak Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 To pozwolę sobie wkleić wieści od Bisa - już MatrixA ;) "Witam. Ten chłopak to już nie Bis tylko Matrix, zadomowił się już na całego,szczeka pięknie z poznańskim zaśpiewem.W poniedziałek był u weterynarza który sprawdził ranę i powiedział że wszystko w porządku.Jedynym "problemem" jest jego prędkość podczas zabawy trudno go dogonić.Na podwórku pięknie przynosi rzuconą piłkę.Jesteśmy zaskoczeni tym że nie rzuca się na jedzenie jak robił nasz Grafit.Po naszym powrocie z pracy jest istne szaleństwo ,gdyby mógł wskoczyłby nam na ręce.Jest bardzo grzeczny gdy zostaje sam w domu a my jesteśmy w pracy.Chcieliśmy zostawiać go na ogrodzie podczas naszej nieobecności ale nowa buda naszykowana dla niego najwidoczniej mu się nie spodobała , gdy kazałem mu do niej wejść obraził się na mnie i schował za żoną.Akcesoria wysłałem w poniedziałek listem powinny niedługo dojść.Jesteśmy ciekawi czy ktoś odwiedzi Matrixa w nowy domu. Pozdrawiam. Paweł Ps.Pies wygłaskany " Quote
PaulinaT Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 A ja jak zawsze polecam dr Kiszkę-Sławińską na Pawłowskiego. Od lat tylko u niej leczę swoje stadko. Jest najlepsza :) Wieści od Bisa przenajlepsze! A Matrix - idealne imię dla niego! Quote
malawaszka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 no nie!!!! buda dla sznaucerka!!! A FE!!!!!! wstyd! mądry piesek :lol: Quote
Lilmo Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Jak ja lubię takie wieści:loveu::loveu::loveu: Quote
BeaBono Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Trochę się bałam, teraz strasznie się cieszę :loveu: Quote
snuszak Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Hehe budka miała być bo Bisek na początku za bardzo w domu spać nie chciał, nie umiał sobie znaleźć miejsca, no i tak żeby mógł sobie wejść gdy będzie chciał podczas biegania na ogrodzie, ale że chłopak już stwierdził że buda fuj... to bedzie fuj:):) BeaBono akcesoria w których brałyście Bisa już zostały odesłane od nowych Państwa Bisa dziś doszły, za fryjera też mam kase już na koncie, a Ty się martwiłas Quote
BeaBono Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 snuszkak napisał(a):BeaBono akcesoria w których brałyście Bisa już zostały odesłane od nowych Państwa Bisa dziś doszły, za fryjera też mam kase już na koncie, a Ty się martwiłas Super. Podczas jazdy zawieruszył się kaganiec Bisa, znalazłyśmy go na drugi dzień, po powrocie, pod siedzeniem... Kaganiec czeka więc u nas na odbiór wraz umowami adopcyjnymi i datkiem na fundację... Quote
Recommended Posts