snuszak Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 dobrze, te wszystkie rzeczy odbierze supergoga, mam nadzieję że sie umówi :) Quote
snuszak Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Kolejne wieści od Matrixa : "Witam. Właśnie jesteśmy po pierwszej kąpieli Matrixa, nie wiem co mu robił fryzjer u was że tak szalał bo u nas jest istny aniołek,poza tym że bał się wskoczyć do kabiny to wszystko poszło bez problemów.Pozwala się czesać szczotką co sprawia mu wielką przyjemność szczególnie za uszami.Jak na psa ze schroniska jest bardzo dobrze ułożony.Mamy wrażenie że robi wszystko żeby nas zadowolić. Poznał już naszych sąsiadów i odszczekuje psom przechadzającym się koło naszego ogrodzenia ale w stosunku do ludzi jest nad wyraz przyjazny.Wszyscy są nim zauroczeni nie wyobrażamy sobie jak takiego psa można się pozbyć.Nasz Grafit był kochany ale ten to po prostu sama radość." wklejam też zdjęcia, jest na nich omyłkowa data bo taka jest w aparacie, dostałam jednak zapewnienie, że ten piękny cudak to Matrix :loveu::loveu: Matrix po kąpieli :) Quote
snuszak Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 zobaczcie cwaniaka jak się ustawił, koszyk koło grzejnika a kocyk koło kominka :):) Quote
Lilmo Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Nie dość, że taki piękny to jeszcze wspaniały charakter... psi ideał! Tylko pozazdrościć :loveu::loveu::loveu: Quote
zuza1308 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Wspaniałe wieści, wspaniały psiak:lol: Quote
Onaa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Przepraszam za offa: sunia w potzrebie http://www.dogomania.pl/threads/171590-Schorowana-duA-a-sunia-cierpi-prosimy-o-allegro Quote
Recommended Posts