Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bigos']:loveu::loveu::loveu:
Pięknie

Cerber, cerber, cerber, cerber, cerber, cerber... czy ktś w to wątpi... :razz: :razz: :eviltong: :eviltong: :eviltong: jak tak to jeszcze raz... cerber, cerber, cerber, cerber, cerber :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

błagam tylko mnie nie wyganiaj dywan jest zimny i odpychajacy ... błagam tylko sekunde ugrzeję łapki :evil_lol: ... i niestety ja też znam to spojrzenie oj znam :evil_lol:

Posted

Behemot, ja już się uzależniłam od spania z psem :lol: kiedyś był pluszowy piesek, teraz jest taka jego większa i bardziej rozpychająca się wersja :diabloti:

wiq, evaxon :loveu:

Patka, :evil_lol: ale dlaczego niestety? mnie to spojrzenie zawsze rozbraja :loveu: wiem, wiem że nie powinno :razz:

Zaległe fotki tygryska z niedzielnego spaceru

(niestety reszta już drugim aparatem...)

"siad- zostań"

i "do mnie"

cdn...

Posted

[quote name='ajcka']

Ta fotke wyślij d programu telewizyjnego"Prywatne życie Surykatek!

Surykatka mnie po prostu oczarowała!
Widać że dawno się nie odwiedziłyśmy skoro nie pamiętasz że obie z Choculką jesteśmy dziewczynami.

Posted

wiq, no nie że się ładnie prezentuje? ;)
Czoko, czyżbym gdzieś gafę palnęła? :oops: Co do odwiedzania, faktycznie ja ostatnio bardzo rzadko zaglądam do wszystkich Waszych galerii. Brak czasu... kiedy ja to wszystko nadrobię? :shake:
evaxon, no taka ta nasza Łódź czyściutka :roll: a przynajmniej moja łódzka dąbrowa :evil_lol:
leemonca, na tej fotce właśnie Komka jakąś śmieszną minkę zrobiła :lol:

zaraz wrzucę resztę fotek

Posted

Odebraliśmy dziś wyniki morfologii. Wg weta są wporządku mimo niewielkich odchyleń od normy przy leukocytach i czymś jeszcze, jutro podam całe ;)

Tymczasem sesja psa pościelowego :oops:

Posted

[quote name='Koma']Odebraliśmy dziś wyniki morfologii. Wg weta są wporządku mimo niewielkich odchyleń od normy przy leukocytach i czymś jeszcze, jutro podam całe ;)

Super, bardzo się cieszę! :multi:
Komciunia w łóżku jest taaaaaka rozkoszna!!! :loveu: Aż chciałoby się wtluć twarz w ten pręgowany pyszczek :loveu:

Posted

Wyniki Komy (może ktoś się zna lepiej ode mnie i wie co oznaczają)

hematokryt 52.00 (37-55%)
hemoglobina 17.20 (12-18%)
kr.czerwone 5.40 (5,5-8.0mln)
kr.białe 6.00 (9.0-10.0tys)
granul.segmenty 56.00 (60-77)
pałecz 2.00 (0-3)
kwasochłonne 3.00 (2-10)
zasadochłonne (0)
limfocyty 35.00 (12-30)
monocyty 4.00 (3-10)

Jestem załamana. Przed chwilą miałam telefon, od mojej babci- ich Nora dziś miała kolejny atak, byli u lekarza- to jest padaczka :placz: Jestem w szoku, dopiero nidawno pisałam jak stan drugiej suni- Azy się pogarsza, schudła, całe podbrzusze ma pokryte guzami, nowotwór jest na tyle zaawansowany że nie można już jej pomóc... a teraz jeszcze Norka :shake: To starsi ludzie, bardzo kochają te psy, ja zresztą też, nie wiem jak sobie poradzą. Jutro do nich jadę...

Azunia kochana (to są stare fotki, robione wiosną)

i Noreczka

:(