Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Noreczka i Azunia są świetnymi psiakami :( Pisz nam na bierząco co tam u dziewczynek..

Komka w pościeli wygląda... mrauuuu :lol:
Przyznaj się :diabloti: smaczkiem ją podkuszałaś, takie słodkie oczęta robiła :diadloti:

Posted

Witajcie!
Norce wet przepisał leki- Luminal i jakiś jeszcze jeden w płynie. Atak jak narazie się nie powtórzył (i oby jak najdłużej:roll: ), natomiast z Azą jadę do weta w sobotę, poradzić się co robić...
Najprawopodobniej również w sobotę wybierzemy się na spacer z koleżanką mojej mamy i z jej śliczną dożycą Sonią o której już wcześniej wspominałam :) Mam nadzieję że Komka nie narobi nam wstydu, obie sunie już dość dawno się nie widziały...

tymczasem wkleję parę fotek

to narazie wszystko bo imageshack coś nawala :roll:

Posted

evaxon, dziękujemy, przyda się :)
wiq, ja bym bardzo chciała żeby była taka rasa :loveu:
ameliace, dzięki :)

skoro się Komka podoba to mam jeszcze parę fotek w zapasie :cool3:

pyszczek :loveu:

i z ukochanym ringo :razz:

a jutro może wrzucę jakiś filmik ;)

Posted

[quote name='Koma']
wiq, ja bym bardzo chciała żeby była taka rasa :loveu:

i z ukochanym ringo :razz:

no jest przeciez - burek polski:lol:
fotka - po prostu zacalowac i schrupac:loveu::loveu:;)
na filmik sie nie ciesze, bo mi kopm slabo dzierga
ale moze zadzierga:eviltong:

Posted

[quote name='evaxon']musze kupic takie ringo Tigrze :razz: chyba sa wytrzymałe??... a ile kosztuja mniej wiecej:>?
Są bardzo wytrzymałe i naprawdę polecam :p To jest z takiej mocnej gumy ;) Niezniszczalne :cool3: Nie pamiętam już dokładnie ile kosztowało ale myślę że ok.10-15zł

wiq, no fakt tylko tego burka jest tyle odmian że ciężko byłoby znaleźć taką drugą kundlicę jak Koma :evil_lol: chociaż może to i dobrze :loveu:
a filmik- jeszcze nie wiem czy wrzucę, bo jest trochę słaba jakość :shake:

Posted

Koma w domu też wybiera inne zabawki, bo ringo jest trochę niewygodne do gryzienia ale na spacery jest w sam raz :cool3: w każdym razie kiedy na dworze mam ringo, sunia nie interesuje się niczym innym :cool3:
Cerber i Koma? toż to by było kazirodztwo :evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
musze kupic takie ringo Tigrze :razz: chyba sa wytrzymałe??... a ile kosztuja mniej wiecej:>?

To ringo jest b. wytrzymałe, moja Sonia na je już z pół roku i jeszcze go nie zniszczyła. Kosztowało kilkanaście zł.
A ja dziś zamówiłam profesjonale ringo za całe 50 zeta :lol: Ale będzie zabawa :multi: Muszę jakoś urozmaicić zabawę Soniusi,,,

A Komcia... to ucieleśnienie słodyczy :loveu: Wycałuj, proszę ten wąski pyszczulek, tylko powiedz, że to od ciotychny Behemotuchny! :lol:

Posted

evaxon napisał(a):
Tigra zjadla wszystkie swoje zabawki :shake: teraz jest n aetapie zjadania swojego koca:evil_lol:

Ojej to aż taki z niej niszczyciel? :lol: Chociaż co się dziwić, większość dostępnych zabawek dla psów jest bardzo nie wytrzymała :roll: Przeciętny pies dość szybko sobie z nimi poradzi...
Behemot napisał(a):
To ringo jest b. wytrzymałe, moja Sonia na je już z pół roku i jeszcze go nie zniszczyła. Kosztowało kilkanaście zł.
A ja dziś zamówiłam profesjonale ringo za całe 50 zeta :lol: Ale będzie zabawa :multi: Muszę jakoś urozmaicić zabawę Soniusi,,,

Bo to ringo jest niezniszczalne ;) Nie da się go przegryźć.
A co to za ringo za 50zł?? Czym się różni od tego zwykłego że tyle kosztuje? :-o
Behemot napisał(a):
A Komcia... to ucieleśnienie słodyczy :loveu: Wycałuj, proszę ten wąski pyszczulek, tylko powiedz, że to od ciotychny Behemotuchny! :lol:

Wycałowałabym ale szkoda mi jej budzić bo tak słodko śpi na podusi (oczywiście nie tej na swoim posłaniu:evil_lol: )
wiq napisał(a):
my na spacery mamy rozne gryzaki, pilki i aporty;-)

My też zabieramy różne zabawki, ale chyba suni najbardziej odpowiada ringo ;) A przynajmniej najchętniej je przynosi bo z piłkami bywa różnie :evil_lol:

zaraz będą foty ;)

Posted

[quote name='Behemot']Tfu, oczywiście chodziło mi o frisbee ;) Takie profesjonalne, gumowe, ale podobno nie do zdarcia. Z tego sklepu: http://www.frisbee.net.pl/ Model
Hyperflite Jawz Disc.
Ohoho :cool3: no fajna rzecz, sądząc po cenie to faktycznie powinno być nie do zdarcia :cool3: a to Sonia lubi łapać frisbee czy dopiero chcecie spróbować??