wiq Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 wchodze do galerii pieknej Komy i co zastaje...:evil_lol: Quote
Koma Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 No właśnie ja też wchodzę i o czym tu czytam? :evil_lol: Ja tego problemu z Komką nie mam ;) A z Komciną łapeczką już coraz lepiej :multi: Natomiast energia to już ją dosłownie rozsadza :shake: Dzisiaj dopadła pięknego husky to myślałam że mi bark wyrwie :roll: a podobno to haszczaki mają w sobie więcej energii, Koma przy nim to normalnie torpeda :diabloti: Quote
wiq Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 a probowalas jakis zabaw wechowych? niezle wypieraja psy z energii;) Quote
Koma Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Ta :evil_lol: Wczoraj podczas szaleństw zgubiła skarpetkę i musiałyśmy jej szukać :lol: naszczęście znalazłyśmy ;) a tak poważnie to nie, nie próbowałam. Prawde powiedziawszy nie bardzo wiem na czym to miałoby polegać :roll: I Komka Quote
bellatriks Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Oj, Komciunia piękniusia:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Niuńka moja kochana :buzi: :buzi: :buzi: Quote
e.v.a Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Koma napisał(a): :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Pełne zaskoczenie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
wiq Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Ola&Kora napisał(a): Pełne zaskoczenie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pieknosc:loveu: co do zabaw wechowych - mozesz np rozbawic ja zabawka, zostawic w siadzie i schowac np. za szafa. na ''szukaj'' niech po nia biegnie. potem utrudniac- chowac, jak nie widzi, chowac w coraz trudniejszch miejscach.. Quote
Koma Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Dziękujemy za zachwyty :loveu: wiq ja nie muszę nic specjalnie przed nią chować :evil_lol: zabawki na ogół są porozrzucane po całym domu, wystarczy że powiem szukaj np.piłeczkę to natychmiast jej szuka i zawsze przynosi :cool3: pochwalę się że przynosi tak każdą zabawkę o którą ją poproszę, rzadko zdarza się żeby się pomyliła ;) Ale muszę spróbować gdzieś pochować, a niech główkuje :evil_lol: Quote
wiq Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 wlasnie o to glowkowanie chodzi :D sprobuj, zwykle psy to uwielbiaja:D Quote
Juszes Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Koma napisał(a):Ta :evil_lol: Wczoraj podczas szaleństw zgubiła skarpetkę i musiałyśmy jej szukać :lol: naszczęście znalazłyśmy ;) a tak poważnie to nie, nie próbowałam. Prawde powiedziawszy nie bardzo wiem na czym to miałoby polegać :roll: I Komka Jaka przytulanka kochana :loveu::loveu::loveu: a jak łapki słodko ułożyła :*** Quote
Tina.Sara Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Hej, hej :) Jejku te ostatnie zdjęcia Komy zabójcze! Ogólnie jest świetna! Strasznie podobna do Cerbera, myślałam że to rodzeństwo :D Quote
nathaniel Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ja też zawsze myślałam, ze Cebrer i Kora to rodzeństwo :loveu::loveu: Tropienie http://szkoleniepsow.fora.pl/viewforum.php?f=16 http://www.dogs.gd.pl/kliker/tropienie.html Quote
Behemot Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ojej, jakie przytulaństwo rozkoszne! :loveu: P.S. Koma, mam identyczną pościel :lol: Quote
Koma Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Bo Koma i Cerber to jest rodzeństwo- przyszywane :lol: nathaniel napisał(a):[SIZE=1]Tropienie http://szkoleniepsow.fora.pl/viewforum.php?f=16 http://www.dogs.gd.pl/kliker/tropienie.htm Dzięki za linki, przejrzę napewno w wolnej chwili :) Behemot napisał(a):P.S. Koma, mam identyczną pościel :lol: Też już to wcześniej zauważyłam :lol: Parę fotek z dzisiejszego jesiennego spaceru :) jeszcze na smyczy szaleństwa- już bez próba zrobienia portretu- jak widać nie jest łatwo utrzymać Komę na chwilę w miejscu :evil_lol: jednak się udało :lol: cdn... Quote
bellatriks Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 śliczna Komka:loveu: :loveu: :loveu: Marzena wycałuj ją i wyściskaj ode mnie :buzi: ;) PS. Planujecie może pojawienie się kiedyś jeszcze na jakimś spotkanku? Bo debiut miałyście bardzo udany:multi: Quote
simbik Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Tutaj to przypomina surykatkę :lol: , a jakie fajne buciki :roll: . Quote
Ola&Kora Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Normalnie jak Kojot oblizujący się na widok Strusia Pędziwiatra :loveu: Quote
Koma Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Ola, Korenia, dziękujemy za zachwyty nad Komcinym jęzorkiem :cool3: bellatriks, kiedyś się pewnie jeszcze pojawimy, tylko miejsca nam nie bardzo odpowiadają ;) Zdrowie, czy Lublinek to zupełnie nie nasze tereny :shake: A czy debiut był udany- taka pewna nie jestem :evil_lol: zwłaszcza że na miły początek przywitała labka z zębami :evil_lol: Aha, Komcia wycałowana :loveu: simbik, poprawka- 1 bucik ;) A właściwie skarpetka, której mam nadzieję już niedługo nie będziemy musieli zakładać. Z Komciną poduszeczką jest coraz lepiej, ale narazie jeszcze ograniczamy szaleństwa. Niech się zagoi w 100% zwłaszcza że Koma nie jest psem który sobie spokojnie spaceruje koło nogi :evil_lol: wiq, a proszę bardzo, jest i więcej ;) : "do mnie" z patyczkiem "siad" "waruj" :loveu: wszystko jest ciekawsze od pańci z aparatem :evil_lol: w promieniach zachodzącego słońca i na koniec jeszcze raz z patyczkiem ;) koniec ;) Quote
Ola&Kora Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Przepiękna :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Komcia bez smyczy wyglada poprostu .......ŚWIETNIE!!!!!!:multi: :multi: :multi: :loveu: Quote
Recommended Posts