Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No właśnie ja też wchodzę i o czym tu czytam? :evil_lol: Ja tego problemu z Komką nie mam ;)
A z Komciną łapeczką już coraz lepiej :multi: Natomiast energia to już ją dosłownie rozsadza :shake: Dzisiaj dopadła pięknego husky to myślałam że mi bark wyrwie :roll: a podobno to haszczaki mają w sobie więcej energii, Koma przy nim to normalnie torpeda :diabloti:

Posted

Ta :evil_lol: Wczoraj podczas szaleństw zgubiła skarpetkę i musiałyśmy jej szukać :lol: naszczęście znalazłyśmy ;) a tak poważnie to nie, nie próbowałam. Prawde powiedziawszy nie bardzo wiem na czym to miałoby polegać :roll:

I Komka

Posted

Ola&Kora napisał(a):

Pełne zaskoczenie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

pieknosc:loveu:
co do zabaw wechowych - mozesz np rozbawic ja zabawka, zostawic w siadzie i schowac np. za szafa. na ''szukaj'' niech po nia biegnie. potem utrudniac- chowac, jak nie widzi, chowac w coraz trudniejszch miejscach..

Posted

Dziękujemy za zachwyty :loveu:
wiq ja nie muszę nic specjalnie przed nią chować :evil_lol: zabawki na ogół są porozrzucane po całym domu, wystarczy że powiem szukaj np.piłeczkę to natychmiast jej szuka i zawsze przynosi :cool3: pochwalę się że przynosi tak każdą zabawkę o którą ją poproszę, rzadko zdarza się żeby się pomyliła ;)
Ale muszę spróbować gdzieś pochować, a niech główkuje :evil_lol:

Posted

Koma napisał(a):
Ta :evil_lol: Wczoraj podczas szaleństw zgubiła skarpetkę i musiałyśmy jej szukać :lol: naszczęście znalazłyśmy ;) a tak poważnie to nie, nie próbowałam. Prawde powiedziawszy nie bardzo wiem na czym to miałoby polegać :roll:

I Komka

Jaka przytulanka kochana :loveu::loveu::loveu: a jak łapki słodko ułożyła :***

Posted

Bo Koma i Cerber to jest rodzeństwo- przyszywane :lol:

nathaniel napisał(a):

Dzięki za linki, przejrzę napewno w wolnej chwili :)

Behemot napisał(a):
P.S. Koma, mam identyczną pościel :lol:

Też już to wcześniej zauważyłam :lol:

Parę fotek z dzisiejszego jesiennego spaceru :)

jeszcze na smyczy

szaleństwa- już bez

próba zrobienia portretu- jak widać nie jest łatwo utrzymać Komę na chwilę w miejscu :evil_lol:

jednak się udało :lol:

cdn...

Posted

śliczna Komka:loveu: :loveu: :loveu:
Marzena wycałuj ją i wyściskaj ode mnie :buzi: ;)

PS. Planujecie może pojawienie się kiedyś jeszcze na jakimś spotkanku? Bo debiut miałyście bardzo udany:multi:

Posted

Ola, Korenia, dziękujemy za zachwyty nad Komcinym jęzorkiem :cool3:

bellatriks, kiedyś się pewnie jeszcze pojawimy, tylko miejsca nam nie bardzo odpowiadają ;) Zdrowie, czy Lublinek to zupełnie nie nasze tereny :shake: A czy debiut był udany- taka pewna nie jestem :evil_lol: zwłaszcza że na miły początek przywitała labka z zębami :evil_lol:
Aha, Komcia wycałowana :loveu:

simbik, poprawka- 1 bucik ;) A właściwie skarpetka, której mam nadzieję już niedługo nie będziemy musieli zakładać. Z Komciną poduszeczką jest coraz lepiej, ale narazie jeszcze ograniczamy szaleństwa. Niech się zagoi w 100% zwłaszcza że Koma nie jest psem który sobie spokojnie spaceruje koło nogi :evil_lol:

wiq, a proszę bardzo, jest i więcej ;) :

"do mnie"

z patyczkiem

"siad"

"waruj"

:loveu:

wszystko jest ciekawsze od pańci z aparatem :evil_lol:

w promieniach zachodzącego słońca

i na koniec jeszcze raz z patyczkiem ;)

koniec ;)