Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dobermania']Lothia, ale chodzi opsie przedszkole :cool3:

GDZIE TA ŁĄCZKA PSIARZY?[/QUOTE]

wiem, właśnie interesuje mnie to na Bemowie bo miałabym blisko, a szykuje nam sie szczeniorek[choć to w fazie przygotowań, nie chcę zapeszać, mam nadzieje ze wypali:lol: ]

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łojejej, ale fajowo!!!

A! Przypominam o monecie dla Wandy :cool3: :diabloti: :mad:
Ale jak sobie załatwisz szczeniaczka, to odwiedzicie nas, dobrze, dobrze? :roll: :roll: :roll:

Posted

heh z Aksicą to też nigdy nie wiadomo czy jakiś pies jej przypasi czy nie więc w ostateczności mogę wziąśc kiedyś Mille :) ale ciężko mi chodzic na spacery bez ukochanego syneczka :placz: kurcze ja to nawet nie mam pojęcia gdzie są te obydwa parki :p

Posted

witaj Nimrothieln, napisz coś o sobie i swoim psiaku :)
No my dzisiaj bylismy i jutro tez bedziemy o ile pogoda dopisze.Ja dzisiaj zaliczyłam przejazd na tyłku po błocie bo oczywiscie mój glupek musiał miec jakieś "ale" do Bassko(bernejski pies pasterski) i chcac go utrzymać poslizgnełam sie na błocie i zaliczyłam glebe :mdrmed: moje spodnie nie nadaja sie do noszonie buty również ale przynajmniej nie wygladałam tak jak Czoko -to jej słowa ;) <hihihi>

Posted

własnie wróciłam z Nuką ze spacerku po polach.Pierwszy raz biegała sama ;))była taka szczęsliwa.Adoptowałam Nukę od Moniki Pikulik.Nie wiem czy ją znasz z dogo. Na dogomanii była informacja o adopcji Nuki.Jakiś czas była w schronisku a teraz jest u mnie.Wychowuje się z kotem Lalusiem ( tez adoptowałam go od Moniki ;))

Posted

to daj link jak mozesz do tego tematu i kazdy bedzie mógł sie zorjentować i wiedzieć kogo szukac-po psiaku :p
Ja powinnam byc ale na pewno nie równo o 12 bo ja mam tendencje do spozniania sie wiec jak znam zycie to z domu wyjde dopiero o 12 i na polach bede 12.20 :p jesli oczywiscie nic mi nie wyskoczy i bedzie ładna pogoda ;)

Posted

Witam wszystkich!czy wśród waszych psiaków też panuje-katar?
moja Sara na antybiotyku a i Sky noskiem pociąga!

Sprawa z naszym przychodzenim na pola sie rozwiązała!będziemy;) bylyśmy w przedszkolu wczoraj i Pani powiedziała zebyśmy odrazu na obidience-bo tu sie Sky budu nudzić lepiej odrazu hop przez big płot!jha to sie zdziwuiłąm ale mi miło-pewnie będziemy najmłodsi na całym obideience ihihihihihihhi
tak czy siak obidence jest w pon i w pt wiec soboty napewno sie bedziemy pojawiac na polach;)

pozdrawiam wszystkich
najmocniej ściskam Czoko i Ule(jak twój mały psiuniek?)

Posted

A ja mam BOSKIEGO psa u siebie tymczasowo! :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu:

Możemy iść razem dziś:eviltong:
Jak odbierzesz wiad., to mi wyślij SMS-a, bo ja Twojego nru nie mam.

I tak pewnie pójdę z poczwarkami do tego lasku, bo szaleją w domu a w ogrodzie wszystko obsikane :mad: :diabloti:

Posted

malutka w porzadku chociaż Ays ja cały czas atakuje :angryy: głupek jeden
No to jestesmy dumni ze SKY :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: w takim razie bedziemy sie widywać na polach :multi: :multi: :multi:
My dzisiaj bedziemy tak blizej 13 niestety

Fotki z wczoraj na 145 stronie u mnie

Posted

Usia - czy to Twój psiak szalał dziś z moim Potworem (czarny dożek z kopiowanymi uszami)? :)

Było dziś cudnie - szkoda tylko, ze tak mało innych ras... Zastanawia mnie tylko, czy zostaliście w domach, czy to szalejące dozie odstarszały potencjalnych chętnych do przyłączenia się?
:)

Posted

nie to nie mój ja nie mam doga :(
Widziałam Cie i chciałam podejsc ale niestety tam było zdyt duzo potencjalnych posiłków dla mojego bydlaka (alaskan malamut i reszta stada w banerku) i nie podchodziłam bo bałam sie ze mój bydlak sie nie opanuje przed checia rzucenia sie na te dogi a jednak to duze stwory wiec mogło by sie to zle skoczyc.Ja byłam na polach trocha dalej i stałam z TZ i moimi 3-ma psami ale za duzo dzisiaj było psów i Ays zabardzo szalał wiec nawet go nie mogłam puscic.Po 30 minutach zwinełam sie z bydlakami i pojechałam na pole koło Dw.Zachodniego zeby sie cała 3-ka wyszalała -innego wyjscia nie miałam.
Rozgladałam sie za Czoko (miałam nadzieje ze przyjdziecie ) i za Figą bez maku ale nikogo znajomego nie było :(
Mam nadzieje ze za tydzien spotkamy sie w wiekszym gronie :mad: bo jak was nie bedzie to ja nie mam po co przychodzić z moim głupkiem :(

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Purple]Ja byłam, choć przyznam, że dogów to nie widziałam :oops:
Widziałam Figę i Zuznakę ślicznotki i PONy szczekacze :)
Później wkleję zdjęcia, to może ktoś się na nich rozpozna jeszcze :)
[/COLOR][/FONT]

Posted

Coraz bardziej nieaktualne zdjęcia ;)
[IMG]http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/Pole%20Mokotowskie/PICT6431.jpg[/IMG]

[IMG]http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/Pole%20Mokotowskie/PICT6477.jpg[/IMG]

[IMG]http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/Pole%20Mokotowskie/PICT6487.jpg[/IMG]

[IMG]http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/Pole%20Mokotowskie/PICT6493.jpg[/IMG]

[IMG]http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/Pole%20Mokotowskie/PICT6494.jpg[/IMG]

[IMG]http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/Pole%20Mokotowskie/PICT6598.jpg[/IMG]

[IMG]http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/Pole%20Mokotowskie/PICT6599.jpg[/IMG]

[IMG]http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/Pole%20Mokotowskie/PICT6390.jpg[/IMG]

Chciałam się wybrać w ten weekend, ale się rozchorowałam :(

Posted

[quote name='Usia']nie to nie mój ja nie mam doga :(
:([/QUOTE]

Nie, chodziło mi o to, że mój to czarny dożek, myślałam o takim brązowym piesku mniej więcej do kolan - przez jakiś czas hasał z Korkosmokiem :)

Posted

heh, wybrałabym się i ja do Wawy na spacerek, ale Dorcia musiałaby być w kagańcu i na smyczy... :( ona nie znosi innych psów. Chociaż po jakimś czasie je ignoruje, chyba że do niej podchodzą...

Posted

Oglądam, czytam, oglądam, czytam ... i cieszy mnie, że już w najbliższą sobotę chyba będę mógł do Was dołączyć ....Shojo juz prawie skończyła cieczkę więc powinno być OK.

Do zobaczenia zatem na polach :-)

Posted

[quote name='mortikia']Witam wszystkich!czy wśród waszych psiaków też panuje-katar?
moja Sara na antybiotyku a i Sky noskiem pociąga!
ajmocniej ściskam Czoko i Ule(jak twój mały psiuniek?)[/quote]

Choco w czwartek się dusiła z ciągłym katarem i kichaniem trafiła do weta - do wtorku zażywa antybiotyki,

Widzieliście jakie fajne spotkanie socjalizacyjne było zorganizowane w Gliwicach? Właśnie ogladałam zdjecia.

USIA nas nie będzie przez około 3 tygodnie - dama stanie się zbyt atrakcyjna, a ja ostatnio przegapiłam tyle okazji do zdjeć!!!

USIA i APSA czy moglabym prosić o stopniowe wklejenie zdjęc z Choculką też do jej galerii - z góry dziękuję i pozdrawiam Ewa.

Posted

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Cieszę się, że mogę wreszcie przyłączyć się aktywnie do forum, bowiem od kilku dni jestem posiadaczką 9,5-tygodniowego On-ka (a on jest już posiadaczem mojego serca ;) Piesek został przeze mnie (i przez moją połóweczkę) przywieziony z Niemiec z hodowli Czerwonego Krzyża i był już bardzo ładnie socjalizowany. Nie chciałabym tego zprzepaścić, a wręcz przeciwnie i dlatego chciałabym spotkać się z innymi pieskami w podobnym wieku (ze starszymi ma kontakt, choć utrudniony ze względu na nierówno rozłożone siły i wielkości zwierzaków). Byłam w 2 przedszkolach koło siebie, żeby zapytać, czy piesek mógłby pobawić się z dziećmi i vice versa, ale dowiedziałam się w pierwszym, że dzieci są uczulone, a w drugim pani dyrektor oznajmiła, że taki pies mógłby się rzucić znienacka do gardła bidnemu 6-leniemu dziecku... A ja głupia myślałam, że dzieciom posłużyłaby nauka obchodzenia się z pieskami...
No, ale dosyć ględzenia. Dajcie znać, czy i kiedy moglibyście się spotkać. Ja mam duuużo wolnego czasu, również w ciągu dnia i mieszkam pomiędzu Agrykolą i Polami Mokotowskimi. Pozdrawiam i mam nadzieję, że ktoś się znajdzie... :multi: