lothia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Dobermania']Lothia, ale chodzi opsie przedszkole :cool3: GDZIE TA ŁĄCZKA PSIARZY?[/QUOTE] wiem, właśnie interesuje mnie to na Bemowie bo miałabym blisko, a szykuje nam sie szczeniorek[choć to w fazie przygotowań, nie chcę zapeszać, mam nadzieje ze wypali:lol: ] Quote
Dobermania Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Łojejej, ale fajowo!!! A! Przypominam o monecie dla Wandy :cool3: :diabloti: :mad: Ale jak sobie załatwisz szczeniaczka, to odwiedzicie nas, dobrze, dobrze? :roll: :roll: :roll: Quote
siekowa Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 heh z Aksicą to też nigdy nie wiadomo czy jakiś pies jej przypasi czy nie więc w ostateczności mogę wziąśc kiedyś Mille :) ale ciężko mi chodzic na spacery bez ukochanego syneczka :placz: kurcze ja to nawet nie mam pojęcia gdzie są te obydwa parki :p Quote
Dobermania Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Weź, weź!!! Absolutnie!!! Choćby jeszcze dzis!!! To możemy się spotkać na stacji PKP Anin i pójdziemy do parku razem, to zobaczysz, jak tam fajnie:) Quote
Sylvia_76 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 My (ja + czarny dog Korkosmok) też bedziemy i w sobotę i w niedzielę (start ok. 12) Tak przynajmniej planujemy :) Może uda nam się spotkać :) Quote
siekowa Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 hihi troche za późno przeczytałam no ale możemy jakoś jutro się wybrac tylko jeszcze nie wiem o której z Mikim wróce z Pól Mokotowskich Quote
nimrothiel Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Hej, od ponad miesiąca mam sunię Nukę.Bardzo potrzebuje towarzystwa innych psiaków.Może spotkam się jutro z Wami na Polach?? Kto będzie??? Pozdrawiam ;))) Quote
Usia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 witaj Nimrothieln, napisz coś o sobie i swoim psiaku :) No my dzisiaj bylismy i jutro tez bedziemy o ile pogoda dopisze.Ja dzisiaj zaliczyłam przejazd na tyłku po błocie bo oczywiscie mój glupek musiał miec jakieś "ale" do Bassko(bernejski pies pasterski) i chcac go utrzymać poslizgnełam sie na błocie i zaliczyłam glebe :mdrmed: moje spodnie nie nadaja sie do noszonie buty również ale przynajmniej nie wygladałam tak jak Czoko -to jej słowa ;) <hihihi> Quote
anea Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Kogo moge sie spodziewac jutro kolo poludnia na Polach??? Quote
nimrothiel Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 własnie wróciłam z Nuką ze spacerku po polach.Pierwszy raz biegała sama ;))była taka szczęsliwa.Adoptowałam Nukę od Moniki Pikulik.Nie wiem czy ją znasz z dogo. Na dogomanii była informacja o adopcji Nuki.Jakiś czas była w schronisku a teraz jest u mnie.Wychowuje się z kotem Lalusiem ( tez adoptowałam go od Moniki ;)) Quote
Usia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 to daj link jak mozesz do tego tematu i kazdy bedzie mógł sie zorjentować i wiedzieć kogo szukac-po psiaku :p Ja powinnam byc ale na pewno nie równo o 12 bo ja mam tendencje do spozniania sie wiec jak znam zycie to z domu wyjde dopiero o 12 i na polach bede 12.20 :p jesli oczywiscie nic mi nie wyskoczy i bedzie ładna pogoda ;) Quote
Sylvia_76 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='anea']Kogo moge sie spodziewac jutro kolo poludnia na Polach???[/QUOTE] Nas! Będziemy na pewno! Quote
mortikia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Witam wszystkich!czy wśród waszych psiaków też panuje-katar? moja Sara na antybiotyku a i Sky noskiem pociąga! Sprawa z naszym przychodzenim na pola sie rozwiązała!będziemy;) bylyśmy w przedszkolu wczoraj i Pani powiedziała zebyśmy odrazu na obidience-bo tu sie Sky budu nudzić lepiej odrazu hop przez big płot!jha to sie zdziwuiłąm ale mi miło-pewnie będziemy najmłodsi na całym obideience ihihihihihihhi tak czy siak obidence jest w pon i w pt wiec soboty napewno sie bedziemy pojawiac na polach;) pozdrawiam wszystkich najmocniej ściskam Czoko i Ule(jak twój mały psiuniek?) Quote
Dobermania Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 A ja mam BOSKIEGO psa u siebie tymczasowo! :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Możemy iść razem dziś:eviltong: Jak odbierzesz wiad., to mi wyślij SMS-a, bo ja Twojego nru nie mam. I tak pewnie pójdę z poczwarkami do tego lasku, bo szaleją w domu a w ogrodzie wszystko obsikane :mad: :diabloti: Quote
Usia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 malutka w porzadku chociaż Ays ja cały czas atakuje :angryy: głupek jeden No to jestesmy dumni ze SKY :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: w takim razie bedziemy sie widywać na polach :multi: :multi: :multi: My dzisiaj bedziemy tak blizej 13 niestety Fotki z wczoraj na 145 stronie u mnie Quote
Sylvia_76 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Usia - czy to Twój psiak szalał dziś z moim Potworem (czarny dożek z kopiowanymi uszami)? :) Było dziś cudnie - szkoda tylko, ze tak mało innych ras... Zastanawia mnie tylko, czy zostaliście w domach, czy to szalejące dozie odstarszały potencjalnych chętnych do przyłączenia się? :) Quote
Usia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 nie to nie mój ja nie mam doga :( Widziałam Cie i chciałam podejsc ale niestety tam było zdyt duzo potencjalnych posiłków dla mojego bydlaka (alaskan malamut i reszta stada w banerku) i nie podchodziłam bo bałam sie ze mój bydlak sie nie opanuje przed checia rzucenia sie na te dogi a jednak to duze stwory wiec mogło by sie to zle skoczyc.Ja byłam na polach trocha dalej i stałam z TZ i moimi 3-ma psami ale za duzo dzisiaj było psów i Ays zabardzo szalał wiec nawet go nie mogłam puscic.Po 30 minutach zwinełam sie z bydlakami i pojechałam na pole koło Dw.Zachodniego zeby sie cała 3-ka wyszalała -innego wyjscia nie miałam. Rozgladałam sie za Czoko (miałam nadzieje ze przyjdziecie ) i za Figą bez maku ale nikogo znajomego nie było :( Mam nadzieje ze za tydzien spotkamy sie w wiekszym gronie :mad: bo jak was nie bedzie to ja nie mam po co przychodzić z moim głupkiem :( Quote
Imanca Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [FONT=Georgia][COLOR=Purple]Ja byłam, choć przyznam, że dogów to nie widziałam :oops: Widziałam Figę i Zuznakę ślicznotki i PONy szczekacze :) Później wkleję zdjęcia, to może ktoś się na nich rozpozna jeszcze :) [/COLOR][/FONT] Quote
APSA Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Coraz bardziej nieaktualne zdjęcia ;) [IMG]http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/Pole%20Mokotowskie/PICT6431.jpg[/IMG] [IMG]http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/Pole%20Mokotowskie/PICT6477.jpg[/IMG] [IMG]http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/Pole%20Mokotowskie/PICT6487.jpg[/IMG] [IMG]http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/Pole%20Mokotowskie/PICT6493.jpg[/IMG] [IMG]http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/Pole%20Mokotowskie/PICT6494.jpg[/IMG] [IMG]http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/Pole%20Mokotowskie/PICT6598.jpg[/IMG] [IMG]http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/Pole%20Mokotowskie/PICT6599.jpg[/IMG] [IMG]http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/Pole%20Mokotowskie/PICT6390.jpg[/IMG] Chciałam się wybrać w ten weekend, ale się rozchorowałam :( Quote
Sylvia_76 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Usia']nie to nie mój ja nie mam doga :( :([/QUOTE] Nie, chodziło mi o to, że mój to czarny dożek, myślałam o takim brązowym piesku mniej więcej do kolan - przez jakiś czas hasał z Korkosmokiem :) Quote
Marzenuś Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 heh, wybrałabym się i ja do Wawy na spacerek, ale Dorcia musiałaby być w kagańcu i na smyczy... :( ona nie znosi innych psów. Chociaż po jakimś czasie je ignoruje, chyba że do niej podchodzą... Quote
sylwekw Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Oglądam, czytam, oglądam, czytam ... i cieszy mnie, że już w najbliższą sobotę chyba będę mógł do Was dołączyć ....Shojo juz prawie skończyła cieczkę więc powinno być OK. Do zobaczenia zatem na polach :-) Quote
Czoko Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='mortikia']Witam wszystkich!czy wśród waszych psiaków też panuje-katar? moja Sara na antybiotyku a i Sky noskiem pociąga! ajmocniej ściskam Czoko i Ule(jak twój mały psiuniek?)[/quote] Choco w czwartek się dusiła z ciągłym katarem i kichaniem trafiła do weta - do wtorku zażywa antybiotyki, Widzieliście jakie fajne spotkanie socjalizacyjne było zorganizowane w Gliwicach? Właśnie ogladałam zdjecia. USIA nas nie będzie przez około 3 tygodnie - dama stanie się zbyt atrakcyjna, a ja ostatnio przegapiłam tyle okazji do zdjeć!!! USIA i APSA czy moglabym prosić o stopniowe wklejenie zdjęc z Choculką też do jej galerii - z góry dziękuję i pozdrawiam Ewa. Quote
mimoza Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Cieszę się, że mogę wreszcie przyłączyć się aktywnie do forum, bowiem od kilku dni jestem posiadaczką 9,5-tygodniowego On-ka (a on jest już posiadaczem mojego serca ;) Piesek został przeze mnie (i przez moją połóweczkę) przywieziony z Niemiec z hodowli Czerwonego Krzyża i był już bardzo ładnie socjalizowany. Nie chciałabym tego zprzepaścić, a wręcz przeciwnie i dlatego chciałabym spotkać się z innymi pieskami w podobnym wieku (ze starszymi ma kontakt, choć utrudniony ze względu na nierówno rozłożone siły i wielkości zwierzaków). Byłam w 2 przedszkolach koło siebie, żeby zapytać, czy piesek mógłby pobawić się z dziećmi i vice versa, ale dowiedziałam się w pierwszym, że dzieci są uczulone, a w drugim pani dyrektor oznajmiła, że taki pies mógłby się rzucić znienacka do gardła bidnemu 6-leniemu dziecku... A ja głupia myślałam, że dzieciom posłużyłaby nauka obchodzenia się z pieskami... No, ale dosyć ględzenia. Dajcie znać, czy i kiedy moglibyście się spotkać. Ja mam duuużo wolnego czasu, również w ciągu dnia i mieszkam pomiędzu Agrykolą i Polami Mokotowskimi. Pozdrawiam i mam nadzieję, że ktoś się znajdzie... :multi: Quote
Recommended Posts