Jump to content
Dogomania

Mila - schroniskowy smuteczek ma dom u dogo_maniaczki!!:):):):):)

Recommended Posts

• Replies 887
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='eloise']może warto rozesłać wątek i prosić choc o wpłatę złotówki?[/QUOTE]
Ale generalnie trzeba szukać dla niej domku .
Tak myślę .
Nigdy nie wiadomo , ile to potrwa .

Posted

niebawe zaczynamy akcję z ogłoszeniami-ściągniemy do pomocy wszystkie cioteczki z dogo do pomocy!

Ja zakończe bazarki bo ledwo to wszystko ogarniam.....
a Milusia z dnia na dzień zmiania się w pięknego łabądka :-)
grzeczna, posłuchana, chce się bawić, coraz mniej się boi otoczenia.....
jak ktoś jej nie będzie chciał adoptować to będzie...... bałwankiem ;-)

Posted

[quote name='ocelot']Też myślę, że niebawem czas na ogłoszenia:)[/QUOTE]

Tak to prawda powoli można ruszać z ogłoszeniami bo nasza dziewczynka zmieniła się nie do poznania.
Milka to już nie ta skulona w kłębuszek trzęsąca się ze strachu psia dziewczynka ,
teraz jest radosna ,chętna do zabaw ,miziania ,przytulania i głaskania .
Polubiła dłuuuugie spacery na których z merdającym i uniesionym do góry ogonkiem bryka jak młoda sarenka.W domu zachowuje jak to na grzeczna sunie przystało świetnie nie gryzie ,nic nie niszczy i przede wszystkim nie brudzi ,swoje potrzeby sygnalizuje cichym popiskiwaniem i kręceniem się przy dżwiach wejściowych.Ąwietnie dogaduje się z innymi psiorkami i tymi wielkoludami ( KODINKA) i tymi knypkami (JORKAMI ).Co do ludzi to o wiele szybciej nabiera zaufania do kobiet co do mężczyzn i dzieci woli zejśc im z drogi.:oops:

Posted

Zobaczcie jaka już jest śmiała nasza pannica , jak biega bez syczy za swoim kolegą.
Tu radosna biegnie do Małego żeby sprawdzić co ciekawego on wywąchał..

Posted

zerduszko napisał(a):
Postaram się coś wyskorobywać.

Ocelot - masz źle podlinkowany banerek Milki.

zerduszko, zerduszko jesteś naszym aniołkiem

dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziękujemy... :-)

Posted

dziękuję Kochanym Cioteczkom za wpłaty:
Atomówka_Ak - 20zł (za grudzień)
Ocelot - 40zł (za grudzień i styczeń)
CioteczkaE - 40zł (za grudzień)

wszystko rozpisane na pierwszej stronie

Posted

Cioteczki żałujcie że nie widzicie jak Milka szaleje na spacerach .Na polance ( Cioteczka NusiaiJa wie o której polance mówię ) panienka jest spuszczana ze smyczy i wtedy urządza biegi z przeszkodami ,przewraca się ,tarza po śniegu ,gania za patykami , w zabawach naśladuje mojego Małego bo się bardzo zakumplowali .Normalnie chyba włączają im się motorki w dupskach bo jak chce zrobić im fotki to zanim pstrykne aparatem to oni już są w innym miejscu i są puste fotki.

Posted

tak się zastanawiam czy nie odwiedzić Was w jakiś dzień jeszcze przed świętami?... albo po a jeszcze przed nowym rokiem?

tylko czy z dworca centralnego dojadę do Pani tramwajem nr. 4? sprawdzałąm ale Ja się nie orientuje w tych liniach zupełnie

--------------
a właśnie a jak Milii zareagowała na śnieg? :-)

Posted

Dojedziesz 4 i zapraszam .Na GG napisze Ci gdzie byś musiała wyjść z tramwaju.
Milka nie za bardzo chciała stanąć na śniegu a jak już staneła to w pierwszej chwili zaczęła śnieg lizać a na polance to już zapomniała o śniegu i zaczęło się wojowanie.

A i jeszcze jedna ważna rzecz w postępach pannicy
nareszcie po trochu zaczęła przekonywać się do mężczyzn

Posted

Co nieco przeczytałam, były dwie, Niusia zajmowała sie zagubioną Milusią. Niusia poszła do domku, Milusia została sama, a teraz jest w DT płatnym. Jest przepiękna.