ocelot Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Mileczką jakieś marne zainteresowanie na dogo. Wiadomo bezpieczna, niekatowana... Tylko... nam nadal brak pieniążków na opłacenie DT. Czy ktoś pomoże? Quote
eloise Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 może warto rozesłać wątek i prosić choc o wpłatę złotówki? Quote
pawel1w25 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='eloise']może warto rozesłać wątek i prosić choc o wpłatę złotówki?[/QUOTE] Ale generalnie trzeba szukać dla niej domku . Tak myślę . Nigdy nie wiadomo , ile to potrwa . Quote
NusiaiJa Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 niebawe zaczynamy akcję z ogłoszeniami-ściągniemy do pomocy wszystkie cioteczki z dogo do pomocy! Ja zakończe bazarki bo ledwo to wszystko ogarniam..... a Milusia z dnia na dzień zmiania się w pięknego łabądka :-) grzeczna, posłuchana, chce się bawić, coraz mniej się boi otoczenia..... jak ktoś jej nie będzie chciał adoptować to będzie...... bałwankiem ;-) Quote
ocelot Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 Też myślę, że niebawem czas na ogłoszenia:) Quote
zuzka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='ocelot']Też myślę, że niebawem czas na ogłoszenia:)[/QUOTE] Tak to prawda powoli można ruszać z ogłoszeniami bo nasza dziewczynka zmieniła się nie do poznania. Milka to już nie ta skulona w kłębuszek trzęsąca się ze strachu psia dziewczynka , teraz jest radosna ,chętna do zabaw ,miziania ,przytulania i głaskania . Polubiła dłuuuugie spacery na których z merdającym i uniesionym do góry ogonkiem bryka jak młoda sarenka.W domu zachowuje jak to na grzeczna sunie przystało świetnie nie gryzie ,nic nie niszczy i przede wszystkim nie brudzi ,swoje potrzeby sygnalizuje cichym popiskiwaniem i kręceniem się przy dżwiach wejściowych.Ąwietnie dogaduje się z innymi psiorkami i tymi wielkoludami ( KODINKA) i tymi knypkami (JORKAMI ).Co do ludzi to o wiele szybciej nabiera zaufania do kobiet co do mężczyzn i dzieci woli zejśc im z drogi.:oops: Quote
NusiaiJa Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 do gory... moye Ci jeszcze jakas cioteczka wypatrzy i wspomoze...zapamieta... a w odpowiednim momecie sobie o Tobie maleństwo przypomni..... Quote
zerduszko Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Boska dziewczynka, tak mi szkoda tych czarnuszków, zawsze niezauważana :shake: Za zwykłe? :placz: Ile na ten DT potrzeba? Quote
ocelot Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Stałych deklaracji nam brakuje 130 zł. Nie wiem jak w tej chwili z kasą jest, ale każdy grosz się przyda. Mamy trochę z bazarków dla niej. Quote
zerduszko Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Postaram się coś wyskorobywać. Ocelot - masz źle podlinkowany banerek Milki. Quote
zuzka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Zobaczcie jaka już jest śmiała nasza pannica , jak biega bez syczy za swoim kolegą. Tu radosna biegnie do Małego żeby sprawdzić co ciekawego on wywąchał.. Quote
zuzka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 fotki są nie za bardzo wyraźne bo to są dwa żywe srebra i przemieszczają się chyba z prędkością światła:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 JESTEŚ CIEKAW TO KLIKNIJ I OBEJŻ . http://www.youtube.com/watch?v=w8rXZgwBt0U Quote
NusiaiJa Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Muszę zainstalować nową wersję javy i niebawem obejżę Quote
NusiaiJa Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 zerduszko napisał(a):Postaram się coś wyskorobywać. Ocelot - masz źle podlinkowany banerek Milki. zerduszko, zerduszko jesteś naszym aniołkiem dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziękujemy... :-) Quote
NusiaiJa Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 witam maleństwo od samego rana... :-) Quote
zuzka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Milunia na pewno się nie pogniewa jak tu wstawie zaproszenie na bazarek między innymi na Kodinke jej koleżankę z DT Zapraszam na Mega bazar http://www.dogomania.pl/threads/175580-MEGA-BAZAR-dla-Kodinki-Stefana-CiapuleA-ki-itd-do-21-12-godz-24-00 Quote
Bjuta Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 zuzka napisał(a):Milunia na pewno się nie pogniewa jak tu wstawie zaproszenie na bazarek między innymi na Kodinke jej koleżankę z DT Zapraszam na Mega bazar http://www.dogomania.pl/threads/146948-Milki-droga-do-szczAE-A-cia-brakujemy-nam-na-opA-acenie-DT?p=13687435#post13687435 Link odsyła do tej samej strony (znaczy tej, którą teraz czytamy...) Bardzo się cieszę z postępów Milki!!! Quote
zuzka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Bjuta napisał(a):Link odsyła do tej samej strony (znaczy tej, którą teraz czytamy...) Bardzo się cieszę z postępów Milki!!! Wieki dzięki . Oczopląsu dostałam od tego mega bazaru Już poprawiłam ale tak dla pewności wstawiam link jeszcze raz. http://www.dogomania.pl/threads/175580-MEGA-BAZAR-dla-Kodinki-Stefana-CiapuleA-ki-itd-do-21-12-godz-24-00 Quote
NusiaiJa Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 dziękuję Kochanym Cioteczkom za wpłaty: Atomówka_Ak - 20zł (za grudzień) Ocelot - 40zł (za grudzień i styczeń) CioteczkaE - 40zł (za grudzień) wszystko rozpisane na pierwszej stronie Quote
zuzka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Cioteczki żałujcie że nie widzicie jak Milka szaleje na spacerach .Na polance ( Cioteczka NusiaiJa wie o której polance mówię ) panienka jest spuszczana ze smyczy i wtedy urządza biegi z przeszkodami ,przewraca się ,tarza po śniegu ,gania za patykami , w zabawach naśladuje mojego Małego bo się bardzo zakumplowali .Normalnie chyba włączają im się motorki w dupskach bo jak chce zrobić im fotki to zanim pstrykne aparatem to oni już są w innym miejscu i są puste fotki. Quote
NusiaiJa Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 tak się zastanawiam czy nie odwiedzić Was w jakiś dzień jeszcze przed świętami?... albo po a jeszcze przed nowym rokiem? tylko czy z dworca centralnego dojadę do Pani tramwajem nr. 4? sprawdzałąm ale Ja się nie orientuje w tych liniach zupełnie -------------- a właśnie a jak Milii zareagowała na śnieg? :-) Quote
zuzka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Dojedziesz 4 i zapraszam .Na GG napisze Ci gdzie byś musiała wyjść z tramwaju. Milka nie za bardzo chciała stanąć na śniegu a jak już staneła to w pierwszej chwili zaczęła śnieg lizać a na polance to już zapomniała o śniegu i zaczęło się wojowanie. A i jeszcze jedna ważna rzecz w postępach pannicy nareszcie po trochu zaczęła przekonywać się do mężczyzn Quote
Awit Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Czyli dziewczynka ze schronu trafiła do heteliku? Quote
Awit Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Co nieco przeczytałam, były dwie, Niusia zajmowała sie zagubioną Milusią. Niusia poszła do domku, Milusia została sama, a teraz jest w DT płatnym. Jest przepiękna. Quote
Recommended Posts