zuzka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Dzisiaj Milunia pierwszy raz sama podeszła do mnie i nadstawiła łepyszak do pomiziania nieśmiało merdając ogonkiem.W mieszkaniu zaczyna czuć się pewniej ale dłuższych spacerków nadal nie lubi ,szybciutko załatwia swoje potrzeby i ciągnie się do domu. Quote
Basia1968 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Milunia tak trzymać dziewczynko:loveu: ona na pewno zacznie normalnie funkcjonować tylko jeszcze chwileczka Quote
pawel1w25 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Jest młoda i bardzo ładna - więc ma spore szanse na domek . A przy fachowej pomocy Zuzki - szanse te wzrastaja wielokrotnie . . . Quote
zuzka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Miluni zachowanie z dnia na dzień zmienia się oczywiście na lepsze oto Milka w trakcie zabawy ze swym kolegą . Oba psiaki są czarne więc Mlika to ta w czerwonych szeleczkach.:razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz: Quote
zuzka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
ocelot Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 ależ ona jest jeszcze wypłoch:loveu: nabierający odwagi;) Quote
Basia1968 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 jejku takie zdjęcia można oglądać bez przerwy:loveu: Quote
zuzka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 ocelot napisał(a):ależ ona jest jeszcze wypłoch:loveu: nabierający odwagi;) Tak to prawda ciągle jeszcze jest bardzo czujna (wypłoszona) . Ona tak się zachowuje jakby myślała że przy każdej czynności którą wykonuje może jej się stać coś złego. To że zaczyna bawić się z innym psiakiem to dobrze bo ona ma uraz schroniskowy jak usłyszy na dworzu szczekanie psów to wpada w panikę i zaczyna ciągnąć się w stronę domu. Quote
NusiaiJa Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Wypłoszku kochany:oops:, baw się z "Małym" i ucz się od niego samych dobrych rzeczy. My wiemy, że jesteś grzeczniutką sunią i do tego jaką mądrą:p Ale się fantastycznie ten dzień zaczął:multi: takie Dziękujemy cioci "Atomoowka_AK" za 20zł (deklaracja miesięczna) Dziękujemy, dziękujemy, dziękujemy, dziękujemy, dziękujemy!!!!! Quote
agata51 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Zuzka, widzę, że nowe szczęście zawitało pod twój dach! Ślicznotka! Quote
zuzka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Panna Milka dzisiaj z Małym rozbrykała się na całego ganiały się po całym mieszkanie aż biedna jeszcze obolała Kodinka nie wiedziała gdzie się ma schować przed czarnymi szatanami.Milki zachowanie zwłaszcza w domu bardzo zmieniło się na zawołana przychodzi do mnie z uniesionym merdającym ogonkiem ,odważnie chodzi po całym mieszkaniu bardzo naśladuje w zabawach małego nawet kładzie się koło niego i oba czarnuchy wywalają się kołami do góry i dają brzucholki do głaskania.Na dworzu trwa nauka ładnego chodzenia na smyczy bo niestety Milka bardzo nadal się ciągnie,no i niestety spacerki nadal są bardzo krótkie bo dziewczynka na dworzu czuje się niepewnie. Quote
NusiaiJa Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 MILUŚ czy to napewno TY????? Ta suczka, która leżała w jedej pozycji w jednym miejscu w budzie i na swoim posłanku????? Ciekawe czy mnie poznasz gdy Cie odwiedzę? tylko mnie nie obszczekaj:lol: ale jak tak szybko się uczysz to mogę spodziewać się wszystkiego:lol::multi: dobrego, oczywiście:loveu: Quote
ocelot Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Pozwolę sobie na Off? sprawa diabelnie pilna, przepraszam. Są z tego samego schroniska. Krzywołapek - psie dziecko tak bardzo skrzywdzone... - Dogomania Forum Quote
NusiaiJa Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 ocelot napisał(a):Jak tam Milusia? szalejeeeee:evil_lol: łobuzuje z Małym, biega po domu, gania się po łóżku, z łóżka na fotel z fotela na podłogę. może coś zuzka doda jeszcza bardziej aktualnego Quote
zuzka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Oj tak dwa czarnuszki wojują jak szatany .Milka nie lubi zostawać sama w domu piszczy , jak zostaje z Małym też piszczy. Jak wracam do domu bardzo się cieszy to jest wielki postęp w jej zachowaniu bo wcześniej chowała się pod ławę . Mała coraz ładniej chodzi na smyczy przestaje się ciągnąć ,spacerki są coraz dłuższe . Wczoraj pierwszy raz usłyszałam jej szczekanie jak listonosz zadzwonił do drzwi,wcześniej tylko słyszałam popiskiwanie . Quote
NusiaiJa Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 oj "dziewczyno" Ja się boje normalnie przyjechać abyś mnie nie pogoniła ;-) ;-) :-) Quote
NusiaiJa Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [SIZE="3"]dziś byliśmy odwiedzić Nusię od razu nas poznała, podbiegła do nas bez zastanowienia, skakała z radości, cała pupka jej się kręciła :-) była bardzo radosna i zadowolona, nie ta Nusia ze schroniska [SIZE="4"]przy swojej wypasionej budzie... ocieplona, wielka może się wyciągać :lol: a w środku prawdziwa skóra barania. [SIZE="3"]ogonkiem merda bez przerwy [SIZE="3"]widać było radość z naszego spotkania oraz smutek przy rozstaniu. Ale wiemy, że jest jej dobrze. Z Pieszczochem gania się po swoim dużym wybiegu, szczeka, jeszcze jednak jest nieufna do mężczyzn-schroniskowa trauma...złego traktowania. miejmy nadzieję, że jej to minie i będzie ufniejsza do swojego właściciela Quote
ocelot Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 zazdroszczę tej wizyty i ogonka rozmerdanego...:):):) Przejdzie trauma jeszcze trochę Quote
NusiaiJa Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Do zobaczenia Milusiu, nic nie słychszymy jakie robisz postępy, czy jesteś grzeczna czy już całkiem się rozbrykałaś ;-) za dwa dni przybędziemy w odwiedziny Quote
ocelot Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Milusiu:) szykuj się na gości:) Quote
zuzka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 U małej wszystko w jak najlepszym porządku dziewczynka jest coraz śmielsza ale od obcych nadal stroni. Przepraszam że mało pisze ale miałam i nadal mam trochę kłopotów z drugą tymczasową sunią Kodinką . Najpierw sterylka a teraz powrót z adopcji Quote
Recommended Posts