Jump to content
Dogomania

Mila - schroniskowy smuteczek ma dom u dogo_maniaczki!!:):):):):)

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj Milunia pierwszy raz sama podeszła do mnie i nadstawiła łepyszak do pomiziania nieśmiało merdając ogonkiem.W mieszkaniu zaczyna czuć się pewniej ale dłuższych spacerków nadal nie lubi ,szybciutko załatwia swoje potrzeby i ciągnie się do domu.

• Replies 887
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miluni zachowanie z dnia na dzień zmienia się oczywiście na lepsze
oto Milka w trakcie zabawy ze swym kolegą . Oba psiaki są czarne więc Mlika to ta w czerwonych szeleczkach.:razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz:

Posted

ocelot napisał(a):
ależ ona jest jeszcze wypłoch:loveu:
nabierający odwagi;)

Tak to prawda ciągle jeszcze jest bardzo czujna (wypłoszona) .
Ona tak się zachowuje jakby myślała że przy każdej czynności którą wykonuje może jej się stać coś złego.
To że zaczyna bawić się z innym psiakiem to dobrze bo ona ma uraz schroniskowy jak usłyszy na dworzu szczekanie psów to wpada w panikę i zaczyna ciągnąć się w stronę domu.

Posted

Wypłoszku kochany:oops:, baw się z "Małym" i ucz się od niego samych dobrych rzeczy. My wiemy, że jesteś grzeczniutką sunią i do tego jaką mądrą:p
Ale się fantastycznie ten dzień zaczął:multi: takie

Dziękujemy cioci "Atomoowka_AK" za 20zł (deklaracja miesięczna)
Dziękujemy, dziękujemy, dziękujemy, dziękujemy, dziękujemy!!!!!

Posted

Panna Milka dzisiaj z Małym rozbrykała się na całego ganiały się po całym mieszkanie aż biedna jeszcze obolała Kodinka nie wiedziała gdzie się ma schować przed czarnymi szatanami.Milki zachowanie zwłaszcza w domu bardzo zmieniło się na zawołana przychodzi do mnie z uniesionym merdającym ogonkiem ,odważnie chodzi po całym mieszkaniu bardzo naśladuje w zabawach małego nawet kładzie się koło niego i oba czarnuchy wywalają się kołami do góry i dają brzucholki do głaskania.Na dworzu trwa nauka ładnego chodzenia na smyczy bo niestety Milka bardzo nadal się ciągnie,no i niestety spacerki nadal są bardzo krótkie bo dziewczynka na dworzu czuje się niepewnie.

Posted

MILUŚ czy to napewno TY????? Ta suczka, która leżała w jedej pozycji w jednym miejscu w budzie i na swoim posłanku?????
Ciekawe czy mnie poznasz gdy Cie odwiedzę? tylko mnie nie obszczekaj:lol: ale jak tak szybko się uczysz to mogę spodziewać się wszystkiego:lol::multi: dobrego, oczywiście:loveu:

Posted

ocelot napisał(a):
Jak tam Milusia?

szalejeeeee:evil_lol: łobuzuje z Małym, biega po domu, gania się po łóżku, z łóżka na fotel z fotela na podłogę.

może coś zuzka doda jeszcza bardziej aktualnego

Posted

Oj tak dwa czarnuszki wojują jak szatany .Milka nie lubi zostawać sama w domu piszczy , jak zostaje z Małym też piszczy.
Jak wracam do domu bardzo się cieszy to jest wielki postęp w jej zachowaniu bo wcześniej chowała się pod ławę .
Mała coraz ładniej chodzi na smyczy przestaje się ciągnąć ,spacerki są coraz dłuższe .
Wczoraj pierwszy raz usłyszałam jej szczekanie jak listonosz zadzwonił do drzwi,wcześniej tylko słyszałam popiskiwanie .

Posted

[SIZE="3"]dziś byliśmy odwiedzić Nusię

od razu nas poznała, podbiegła do nas bez zastanowienia, skakała z radości, cała pupka jej się kręciła :-)
była bardzo radosna i zadowolona, nie ta Nusia ze schroniska

[SIZE="4"]przy swojej wypasionej budzie... ocieplona, wielka może się wyciągać :lol: a w środku prawdziwa skóra barania.

[SIZE="3"]ogonkiem merda bez przerwy

[SIZE="3"]widać było radość z naszego spotkania oraz smutek przy rozstaniu. Ale wiemy, że jest jej dobrze. Z Pieszczochem gania się po swoim dużym wybiegu, szczeka, jeszcze jednak jest nieufna do mężczyzn-schroniskowa trauma...złego traktowania. miejmy nadzieję, że jej to minie i będzie ufniejsza do swojego właściciela

Posted

U małej wszystko w jak najlepszym porządku dziewczynka jest coraz śmielsza ale od obcych nadal stroni.

Przepraszam że mało pisze ale miałam i nadal mam trochę kłopotów z drugą tymczasową sunią Kodinką .
Najpierw sterylka a teraz powrót z adopcji