Jump to content
Dogomania

Mila - schroniskowy smuteczek ma dom u dogo_maniaczki!!:):):):):)

Recommended Posts

Posted

Aa pewnie, proszę mi tylko przesłać go na pocztę - tak będzie najlepiej i szybciej.
Idę jutro z Nusią na manicure i pedicure ;-) do weterynarza (specjalnie czekałam aż jej pazurki urosną) z misją reklamy "naszych" tymczasowiczów, więc jak najbardziej plakat się przyda :-)

• Replies 887
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

już mam pomysł na żakiecik brakowało mi tylko wyrazistego materiału a tu nie wychodząc z domu już prawie go mam, jest na wyciągnięcie ręki-jeśli do 19 i nikt mnie nie przebije to jest już mój :-)
bazarek trwa do 24.00h. hmmm...no trudno myślałam, że podjadę akurat we wtorek, -środa odpada bo dziekanat jest (chyba) zamknięty a mam w nim do załatwienia bardzo ważną sprawę więc pozostaje czwartek ewentualnie piątek :-)

Posted

NusiaiJa napisał(a):
pójdę z torbami........
no i poszłam ;-)

To może pożyczę Ci duża torbę żeby więcej rzeczy Ci się zmieściło ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

na tą chwilą jest głucha cisza, domki jeszcze nie wiedzą, jakie szczęście może dać ta suczka!
jej posłuszeństwo, delikatność i wszystkie inne zalety powodują że to idealny pies!! ...tylko człowiek który ją pokocha jeszcze jej nie wypatrzył na dogo i wśród innych ogłoszeń

cioteczki kochne proszę was o nowe ogłoszenia dla tej ślicznej i grzecznej Milusi

Posted

Oj tak kto pokocha Milusie ten zyska kochaną i wierną psią towarzyszkę która w stokroć odwdzięczy się swoją miłością za podarowanie jej kochanego domku.

Posted

danka1234 napisał(a):
Jakie nowe ogłoszenia?cos sie zmienilo u Milusi?

U Miluni nic się nie zmieniło.
Nusi chyba rozchodzi sie o odnowienie .
ale przecież ona ma świeże ogłoszenia jeszcze aktualne.

Posted

danka1234 napisał(a):
Jakie nowe ogłoszenia?cos sie zmienilo u Milusi?

nie, nie nic się nie zmieniło:roll::-(:roll:...pomyślałam sobie tylko, że może można gdzieś coś jeszcze:oops: nic więcej...:oops:

Posted

Pani Bajeczki postanowiła co miesiąc przesyłać dla naszych tymczasów 60 zł.
W tej chwili chyba brakuje Milusi i Amikowi?
Podzielimy po równo po 30 zł ok?

Posted

ale super, ale super!!!!
dziękujemy Pani Bajeczki za taką pomoc
już dopiszę tą Panią na pierwszej stronie w deklaracjach stałych.

Aniu to może też już zmień temat, będzie nam brakowało 80zł

Posted

MILKO w piątek Ciebie odwiedzę i Twoich psich przyjaciół oraz waszą wspaniałą opiekunkę "ZUZKĘ"
osobiście podziękuję za to ile serca wkłada w wasze wychowanie psiaki

Posted

Oo właśnie, to zrobię napewno!
Mam jeszcze nadzieję, że będzie chciała iść ze mną na pacer....oj liczę na to, bo w sumie jestem dla mnie obcą osobą, miałam takie wrażenie że ostatnim razem mnie poznała ale teraz być może upłyneło już za dużo czasu, a trzeba sprawdzić czy się milusia oderwie od spódnicy "zuzki" ;-)

Posted

NusiaiJa napisał(a):

a trzeba sprawdzić czy się milusia oderwie od spódnicy "zuzki" ;-)

Nie chcę Cie smucić ale
powiem Ci że nie wiem czy łatwo będzie ją oderwać