NusiaiJa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 do góry Milusiu, niech Cię jak najwięcej cioteczek zauważy :-) Quote
zerduszko Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Cioteczki obiecałam wspomóc sunię, ale na razie nie dam rady - chyba mam nosówkę w domu. Ale pamiętam o niej! Quote
zuzka Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::-o:-o:-oMilka z Kodinka wszystkich wita Quote
NusiaiJa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 milusia przy kodince wygląda jak mała nieporadna pchełka :-) Quote
Awit Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Wyglądają na takie grzeczne i niewinne:-) Quote
ocelot Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 A Milusia jakby nieco przez Kodinke upchana:):):)na legowisku:) Quote
zuzka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Awit napisał(a):Wyglądają na takie grzeczne i niewinne:-) No no grzeczne to one są jak biorę aparat do reki żeby zrobić im fotki jak wojuja Quote
zuzka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 ocelot napisał(a):A Milusia jakby nieco przez Kodinke upchana:):):)na legowisku:) To legowisko obok jest mojego Małego on jest taki duży jak Milunia .Kodinka ma w innym miejscu swój apartament ale ona widocznie lubi towarzystwo Miluni i nie zważając na to ze w tym kąciku jest ciasno pcha tam na całego. Quote
zuzka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Oj żebyście widzieli jak bardzo zmieniła się nasza mała dziewczynka .Popatrzcie o oceńcie sami . Dwa miesiące temu biedna wystraszona z podkulonym pod brzuszek ogonkiem i z przerażeniem w ślepkach :-(:-(:-( a teraz radosna rozbrykana z iskierką w ślepkach , zaczepialska i prowokująca do zabawy dziewczynka. :lol::lol::lol: Quote
zuzka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Tu Mału zaleca się Milce a ona przygląda się tym zalotom :loveu::loveu::loveu: Panienka już ma dość przyglądania się tym zaczepkom :shake::shake::shake: Stwierdziła że musi przerwać te zaloty i dać Małemu po nosie :cool3::cool3::cool3: Mały nie rozumie po dobroci to ja mu dopiero teraz pokaże :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
zerduszko Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Ale Milka jest podobna do mojej suni. Aż zaerka przez ramię, czy mojej mi nikt nie podprowadził :) Quote
NusiaiJa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 fantastyczne zdjęcia! Nasza Milusia pięknieje z dnia na dzień! niebawem akcja "ogłoszenia"! nie wiem czy się cieszyć czy smucić...... Swoją szansę Milusia wykorzystuje, w schronisku by zmarniała rok 2010, rokiem milusi ;-) Quote
zuzka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Przyjemnego szumu w głowie Wygodnego miejsca w rowie. No i może jeszcze potem, spokojnego snu pod płotem. Żeby pies z kulawą nogą Cię nie oblał idąc droga. Dużo czadu i uroku w nadchodzącym Nowym Roku 2010 Quote
NusiaiJa Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 [SIZE="3"]Wszystkim sympatykom Milusi i wspaniałym darczyńcom wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2010 życzy NusiaiJa. :BIG: :BIG: :BIG: :laola: :BIG: :BIG: :BIG: Quote
NusiaiJa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 jak tam maleństwo przezyło wczorajsze "święto"? Quote
zuzka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Oj mimo że pozasłaniałam szczelnie okna i puściłam głośno TV to i tak straaaasznie się wszystkie bały . Cała trójka wpakowała się na łóżko pod koc i siedziały jak rtruśki. Nawet dzisiaj rano trudno mi było namówić je na wyjście na spacer . W południe na spacerze Milka jak usłyszała wystrzał to aż wskoczyła mi na ręce . No miestety ta jedna nocka w roku dla nas ludzi jest miła a dla naszych czworonożnych domowników jest makabryczna. Quote
zerduszko Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Wyśle jej 20 zł. Na razie więcej nie mogę. Prosze jeszcze raz o konto. Przez to zamieszanie z moim tymczasem całkiem jestem w rozsypce. Quote
ocelot Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 I tak dobrze, że Milka +dwójka pozostała jest u Ciebie. Mi się niedobrze robi jak pomyślę o tych w schronisku i błąkających się, co one mogą przeżywać. dwójka, bo Kodinki imię znam, a piesia prywatnego nie:) Quote
zuzka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 ocelot napisał(a): Mi się niedobrze robi jak pomyślę o tych w schronisku i błąkających się, co one mogą przeżywać. Oj to prawda aż robi się słabo na sercu jak się pomyśli o psiorkach tych co są w schronach i tych błąkających się .Wyobrażam sobie ile strachu i paniki jest w ich ślepkach. Quote
zuzka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 ocelot napisał(a): dwójka, bo Kodinki imię znam, a piesia prywatnego nie:) Mój prywatny to Mały takie imię przyniósł sobie ze schronu bo z tamtąd go zabrałam jak miał 3 mc , był najmniejszy ze szczeniorków i miał najmniejsze szanse na przeżycie . Quote
zuzka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Cioteczki szukajcie pomocne ręce do ogłaszania Miluni . Od poniedziałku można by już zacząć ogłaszać tą kochaną ,delikatną dziewczynkę ona jest gotowa na swój najkochańszy domek. Quote
NusiaiJa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 dziękujemy za wiadomość, szkoda będzie ale najwyższy czas. Te trzy miesiące były dla niej najwspanialsze i dużo się nauczyła, to jednak czas aby pokazała innym jakim jest delikatnym i grzecznym psiakiem. POMOCY!!!!! POMOCY!!!!!!!! SZUKAMY OSOBY KTÓRE ROBIĄ OGŁOSZENIA!!!!!! Quote
Recommended Posts