NusiaiJa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 wiemy, wiemy... ech.... kodi pomyślimy mówimy o tobie wszystkim dobrym, pewnym ludziom! damy jeszcze ogłoszenie u weta, bo się zgodził. Quote
NusiaiJa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 wszystkie bezpieczne, tylko jeszcze nie u siebie... a jak siękodi z milką dogadywała ostatnio? Quote
zuzka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='NusiaiJa']wszystkie bezpieczne, tylko jeszcze nie u siebie... a jak siękodi z milką dogadywała ostatnio? Dziewczynki dogadują się świetnie. Quote
NusiaiJa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Po dzisiejszych odwiedzinach u Milusi jesteśmy szczęśliwe! Przez okres dwóch tygodni sunia zrobiła duże postępy, mniej sie już boi, łapką próbowała mnie sprowokować do zabawy i do głaskania, położyła się na pleckach aby ja pogłaskać.Zuzka mówi że nauczyła się załatwiac na dworze-wcześniej sygnalizując swoją potrzebę.Szybko się uczy, to dobrze bo ta sunia nigdy nie miała swojego domu, do schroniska została przywieziona jako szczeniak i spędziła w nim ponad rok. Milka to bardzo delikatna i wrażliwa sunia. Zdaniem Zuzki potrzebuje jeszcze troszkę czasu aby nabrać większej pewnosci i pokazać jakim kochanym jest psiakiem. Widać to na spacerku, w chwili niepewności szuka pocieszenia i domaga się pieszczot od Zuzki.W ogóle Zuzka to cudotwórczyni. Psy przy niej są szczęśliwe, z duża troską sie nimi opiekuje i wkłada w to wiele serca. Cieszę sie że Milka, Kodinka i Nusia miały szansę trafić do Pani. Bardzo, bardzo dziękujemy. Mila lubi leżakować na łóżeczku :lol: (tu jeszcze nieco stremowana) z ciotkąE na spacerze Milka szuka pocieszenia u 'Zuzki' Quote
ocelot Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 zuzka... nie wiem jak dziękować za Mileczkę. dziękuję, dziękuję, dziękuję. Jesteś cudotwórczynią:) Quote
pawel1w25 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 ocelot napisał(a):zuzka... nie wiem jak dziękować za Mileczkę. dziękuję, dziękuję, dziękuję. Jesteś cudotwórczynią:) Z przyjemnością się na nią patrzy . Quote
Basia1968 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 piękne i wzruszające. Milusia wygląda rewelacyjnie, a jak się błyszczyyyyyyy Quote
NusiaiJa Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Wy sobie nawet nie wyobrażacie, jak bardzo ta sunia jest delikatna, wszystko robi tak subtelnie. A nie daj bóg aby ktoś podniósł w jej obecności głos, gdzieś ktoś w oddali krzyknął już jest skulona w kłębuszek i patrzy się niepewnie czy to przez nią? Kochana sunia, która zasługuje na dobry dom Quote
NusiaiJa Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [SIZE="3"]dziękuję cioci Grażynce za przekazanie dla Milusi 15zł, jak również Magdzie 801 za 60zł dziękuję, że jesteście...... Quote
zuzka Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Milunia rozrabiaczka pozdrawia cioteczki i wujaszków. Pewnie zastanawiacie się dlaczego rozrabiaczka? Już mówię --- Milka od 2 dni jak tylko widzi ze kładę się spać to zaraz wskakuje do mnie na łóżko i łazi po mnie prowokuje do zabawy ,podgryza ,podszczypuje .Więc ja mam darmowy deptany masaż a żeby było ciekawiej rano jak tylko bjablica wymiarkuje że się obudziłam znowuż mam darmowy masaż deptankowo-szczypankowo-podgryzający . Quote
NusiaiJa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 TAKIEGO BAZARKU JESZCZE NIE BYŁO!!! http://www.dogomania.pl/threads/174628-Niecodzienny-Specjalny-WyjAE-tkowy-bazare-Kalendarze-do-06-12-09r-do-godz-21-21 MILA ZAPRASZA NA BAZAREK!!!!!!!!!!! NIE PRZEGAPCIE TEGO BAZARKU!!!!!!!!! NIE MOŻE WAS NA NIM ZABRAKNĄĆ !!!!!!!!!!!!!! OD WAS TYKO ZALEŻY KOMU POMAGAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
zuzka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Dzisiaj Milusia pierwszy raz miała okazje na spacerku pobiegać bez smyczy.Biegała za swoim kolegą ale co trochę przybiegała do mnie po głaski po łepyszku .Na zawołanie grzecznie przychodziła.Teraz śpi smacznie na łóżeczku z brzucholem do góry . Quote
zuzka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Panienka Milusia bardzo zdziwiona Kto śmiał mnie obudzić przecież ja jeszcze jestem śpiąca :roll::roll::roll: :roll: Quote
zuzka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Dwa czarnuszki zabaw nigdy nie mają dosyć Milce ślepka się świecą jak dwie lampeczki. Quote
ocelot Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Zuzka czarodziejka:) Odmieniła nam psiaka:) Quote
NusiaiJa Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Milusiu, kochana nasza pannico :-) Rozwijasz się w piękne łabodziątko Już nie mogę siędoczekać kiedy znowu CIę odwiedzę, i Twoją opiekunkę. Jesz wszystko, bawisz się ładnie z Małym i z Kodi??? Tutaj w Tomaszoiwe co dzień o Tobie mówimy i ciepło wspominamy ------------------------------------------- informuję, że wczoraj przelałam za pobyt Milki 300zł opłata za: 05 grudnia 2009 roku/05 stycznia 2010 roiku Quote
zuzka Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='NusiaiJa'] informuję, że wczoraj przelałam za pobyt Milki 300zł opłata za: 05 grudnia 2009 roku/05 stycznia 2010 roiku A ja informuje że pieniążki są już na moim koncie. BARDZO DZIĘKUJE . Quote
zuzka Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Milusia je i gotowane jedzonko i suchą karmę ostała apetyt i nawet potrafi podkradać jedzonko z miski Małego bo on jej na to pozwala.Po Kodince nic się nie zostaje więc z Kodinkowej miski Milka nie ma co podjadać .Całe moje czworonożne towarzystwo świetnie się dogaduje i świetnie razem się bawią ,ale najwięcej i najczęściej czarnule wojują Quote
NusiaiJa Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 hop, Milusiu na pierwszą może ktoś jeszcze dorzuci dla Ciebie grosiczka :-) Quote
NusiaiJa Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 a co taaaaam, jeszcze raz hoooooop do góry w same chmury :-) Quote
zuzka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Milunia zmieniła się nie do poznania . Dziewczynka baaardzo chętnie zaczęła wychodzić na spacerki i co najważniejsze baaardzo je polubiła ,nawet te długie. W tej chwili już nie straszne są dla niej odgłosy które słyszy na dworze ,nie przeraza ją szczekanie psów a wręcz przeciwnie chętnie by się z nimi pobawiła. Nadal pracujemy nad tym żeby nabrała pewności siebie przy obcych ludziach,jest już lepiej niż było ale jednak nadal przy obcych Milka kuli się i zastyga w bezruchu. No to na razie tyle postępów dziewczynki. Quote
ocelot Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 No nie tyle,bo aż tych postępów cała masa:) Quote
NusiaiJa Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 czy jest domek który na Ciebie zasłóżył????????????????????................ Quote
Recommended Posts