Awit Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 A suńka jest w domku tymczasowym cały czas,tak? Quote
zuzka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Awit napisał(a):A suńka jest w domku tymczasowym cały czas,tak? Tak Milusia jest cały czas u mnie na DT Quote
NusiaiJa Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 zazka mam nie mały problem z tym filmikiem, wogóle nie idzie go przegrać z telefonu na komp. kurcze nie mam takiej opcji aby przez blut. go wysłać na komp. co za chłam ten mój telefon! Quote
ocelot Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Czy Milka ma allegro? Nusia poproś Patrycję o wyróżnione, pokryje się z jakiegoś bazarku. Jednak allegro to allegro. Quote
NusiaiJa Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 allegro już ma. jak tam Miluś, śnieg Ci już nie straszny? przy takich długich łapkach jakie ty masz nie powinno być problemu. Quote
NusiaiJa Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 a zaraz zerknę... zerkam... .....już wiem, macie tutaj link do allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=872167017 chyba "zwykłe" ale, mam nadzieję, że dojadę jeszcze w tym miesiącu do Milki i jej opiekunki i porobię jej nowsze zdjęcia, które pokażą jej delikatność, wierność i oddanie opiekunowi Quote
zerduszko Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Po samym linku nie potrafię stwierdzić jakie to allegro. Te zdjecia też sa super. Nastraszyłam TŻta, ze oddajemy nasza sunię i się prawie nabrał.... hihihi tylko mu nie pasowało gdzie te zdjecia były robione. Podobna? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/dc0a9fd7952e22e2.html Nie wiem czemu, ale nikt jej nie chciał. Quote
NusiaiJa Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 nasze psy są rasowe!!!!!!!! to pewne!! jak to nikt jej nie chciał?? TY ją chciałaś i zobacz jaką jesteś szczęściarą a ona miała szczęście, że Ciebie..Was spotkała! "Nasza" Milusia też będzie miałą tyle szczęścia! Quote
zerduszko Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 NusiaiJa napisał(a):nasze psy są rasowe!!!!!!!! to pewne!! A powiem Ci więcej - one mają podobne charaktery z tego co czytam na allegro. I już nie pierwszy taki pies na dogo przeze mnie zauważony: czarny delikates, aniołek i miłość w niepozornym opakowaniu ;) Najzabawniejsze jest to, ze moja się mnie trochę bała, jestem zbyt ruchliwa i rozdarta jak na takiego delikatesa, ale się przyzwyczaiła - pokazałam jej, ze darcie może oznaczać dobrą zabawę, a nie manto :( Teraz super odnajduje sie w prawie każdej sytuacji, nawet wśród rozwrzeszczanych dzieci. NusiaiJa napisał(a):jak to nikt jej nie chciał?? TY ją chciałaś i zobacz jaką jesteś szczęściarą a ona miała szczęście, że Ciebie..Was spotkała! Nikt jej nie chciał, pies bez wad... a u nas miała być tylko na DT hihihi. Nawet moja druga suka, która neinawidzi swego gatunku ja pokochała :D Ludzie nie wiedzą co stracili! Ale mają drugą szansę - Milusię :multi: NusiaiJa napisał(a):"Nasza" Milusia też będzie miałą tyle szczęścia! Czego życzymy z całego serca :) Trzymamy kciuki. Quote
zuzka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 NusiaiJa napisał(a):allegro już ma. jak tam Miluś, śnieg Ci już nie straszny? przy takich długich łapkach jakie ty masz nie powinno być problemu. To prawda Milusi śnieg nie straszny z Małym wojuje na śniegu jak pijany zająć .Ganiają się ,przewracają ,tarzają po śniegu ,do domu przychodzą tak wybiegane i wygłodniałe że miski w mgnieniu oka robią się puste . Quote
NusiaiJa Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Milusiu, gdzie Ty spadłaś tak na sam dół tych wątków! w górę, w górę!!!! Quote
NusiaiJa Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 dziękuję, że jesteś kurcze, jak Ja dojadę panisko ;-) do Ciebie w taką pogodę, nawet przebrnąć przez własne osiedla mam problem a co dopiero jechać do Łodzi???? no ale zawiozę Ci jakiś smaczek, witaminki i szapmon... nie, nie, szampan ;-) Quote
NusiaiJa Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 to zależy kiedy wydrukuje i oprawie pracę mgr, wszystko uzależnione właśnie jest od tego Quote
zuzka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 NusiaiJa to może tak przy okazji wydrukowała byś pare plakacików Kodince i porozwieszała w swoich okolicach. Quote
Recommended Posts