Jump to content
Dogomania

Mila - schroniskowy smuteczek ma dom u dogo_maniaczki!!:):):):):)

Recommended Posts

• Replies 887
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zazka mam nie mały problem z tym filmikiem, wogóle nie idzie go przegrać z telefonu na komp.
kurcze nie mam takiej opcji aby przez blut. go wysłać na komp. co za chłam ten mój telefon!

Posted

nasze psy są rasowe!!!!!!!! to pewne!!

jak to nikt jej nie chciał?? TY ją chciałaś i zobacz jaką jesteś szczęściarą a ona miała szczęście, że Ciebie..Was spotkała!

"Nasza" Milusia też będzie miałą tyle szczęścia!

Posted

NusiaiJa napisał(a):
nasze psy są rasowe!!!!!!!! to pewne!!

A powiem Ci więcej - one mają podobne charaktery z tego co czytam na allegro. I już nie pierwszy taki pies na dogo przeze mnie zauważony: czarny delikates, aniołek i miłość w niepozornym opakowaniu ;)
Najzabawniejsze jest to, ze moja się mnie trochę bała, jestem zbyt ruchliwa i rozdarta jak na takiego delikatesa, ale się przyzwyczaiła - pokazałam jej, ze darcie może oznaczać dobrą zabawę, a nie manto :( Teraz super odnajduje sie w prawie każdej sytuacji, nawet wśród rozwrzeszczanych dzieci.
NusiaiJa napisał(a):
jak to nikt jej nie chciał?? TY ją chciałaś i zobacz jaką jesteś szczęściarą a ona miała szczęście, że Ciebie..Was spotkała!

Nikt jej nie chciał, pies bez wad... a u nas miała być tylko na DT hihihi. Nawet moja druga suka, która neinawidzi swego gatunku ja pokochała :D Ludzie nie wiedzą co stracili! Ale mają drugą szansę - Milusię :multi:
NusiaiJa napisał(a):
"Nasza" Milusia też będzie miałą tyle szczęścia!

Czego życzymy z całego serca :) Trzymamy kciuki.

Posted

NusiaiJa napisał(a):
allegro już ma.

jak tam Miluś, śnieg Ci już nie straszny? przy takich długich łapkach jakie ty masz nie powinno być problemu.

To prawda Milusi śnieg nie straszny z Małym wojuje na śniegu jak pijany zająć .Ganiają się ,przewracają ,tarzają po śniegu ,do domu przychodzą tak wybiegane i wygłodniałe że miski w mgnieniu oka robią się puste .

Posted

dziękuję, że jesteś

kurcze, jak Ja dojadę panisko ;-) do Ciebie w taką pogodę, nawet przebrnąć przez własne osiedla mam problem a co dopiero jechać do Łodzi????
no ale zawiozę Ci jakiś smaczek, witaminki i szapmon... nie, nie, szampan ;-)