ocelot Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 NusiaiJa napisał(a):wierzę Ci.... jak zadecydujesz będzie dobrze:p:oops: To nie ja mam decydować, ale Martę-Wiosnę poznałam osobiście, Patryka też i powiem, że jestem pod wrażeniem obydwojga ogromnym Quote
NusiaiJa Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: Quote
gonia66 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 O co chodzi??Trzba dzwonic...szykac..pytac..czaasu coraz mniej a psow w kolejce sporo....podalam Wam kilka namiarow....no nie widze innego wyjscia jesli chcecie ratować.... Quote
NusiaiJa Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 przecież tak robimy, ale nie od nas zależy decyzja, stąd to "help" Quote
ocelot Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 gonia66 napisał(a):O co chodzi??Trzba dzwonic...szykac..pytac..czaasu coraz mniej a psow w kolejce sporo....podalam Wam kilka namiarow....no nie widze innego wyjscia jesli chcecie ratować.... Przecież dzwonimy. Czekamy na odpowiedz właściwie z trzech miejsc. Quote
gonia66 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 ocelot napisał(a):Przecież dzwonimy. Czekamy na odpowiedz właściwie z trzech miejsc. NO..nie wiedzialam, ze dzwonicie, niic nie piszecie....kiedy bedzie wiadomo??? Quote
ocelot Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 A ja wiem? Donka miała się odezwać, ale wiem, że od Internetu odcięta. zaraz poproszę Anię o telefon. Nusia i ciotkaE czekają na odzew z Łodzi. Czekam jeszcze na odpowiedz Wiosny czy da się coś zrobić. Quote
NusiaiJa Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=171843 a w międzyczasie czekania na telefon z DT zapraszam na Milusiowy bazarek...:cool3::cool3::cool3: Quote
NusiaiJa Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 ZAPRASZAMY WSZYSTKICH SPACEROWICZÓW NA JUTRZEJSZY SPACER PRZED TOMASZOWSKIE SCHRONISKO O GODZINIE 11.00 NASZA GRUPA GŁASKACZY SIĘ ROZRASTA I GDY JUŻ WIEMY, ŻE MAJĄ BYĆ TYLKO CZTERY OSOBY NA SPACERZE OKAZUJE SIĘ, ŻE JEST NAS CAŁA SIÓDEMKA ALBO ÓSENKA! :cool3::lol::p :painting::painting::painting: A WIECIE CIOTECZKI JAK TAKI SPACEREK DZIAŁA KORZSTNIE NA NASZE UDA...:cool3::cool3::oops: Quote
Bjuta Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Domowy hotelik prowadzi w W-wie orpha (300 zł/mc). Quote
Kana Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Szukacie tylko DT w tym samym województwie ? Quote
ocelot Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Kana napisał(a):Szukacie tylko DT w tym samym województwie ? Niekoniecznie, ale wolałybyśmy bliżej, gdyż koszty transportu odchodzą, a i odwiedzić Milkę atwiej Quote
NusiaiJa Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Nowe tymczasowa lokatorki w boksie 15 po lewo MILUSIA po prawo HIENKA-HIENIA tu dwie spokojne psie dziewczynki, bardzo skore do głaskania tak mniejwięcej wygląda jej radość Hienia lubi siedzieć na budce, jest trochę onieśmielona ale gdy widzi, że inne suczki podbiegają do ogrodzenia aby się przywitać to i ona nieśmiało ale podchodzi:p Stała się tragedia, NUSIA wyskoczyła z boksu bo tak bardzo chciała sięprzywitać z człowiekiem, gdy to zobaczyłam ukucnełam i wyciągnełam w jej kierunku ręcę widziałąm jak ku mnie od razu biegnie, lecz za karę została umieszczona w innym boksie.... a kto będzie teraz okrywał w zimne noce MILUSIE zanim trafi do DT????????:placz: spłakałam się jak...ech....:-( Quote
eloise Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 a Mila nie mogła isć razem z nią?n:placz: Quote
NusiaiJa Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 cała rzecz polega na tym, że nie mogła!!! zła wola kierownika schroniska.... nie pomogły proźby... to człowiek, który nie jest czuły i zależy mu aby zniechęcić nas do przychodzenia w odwiedziny do tych wszystkich psiaków! Quote
ocelot Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Nusia jemu nie mozna pokazać, że na jakimś psie nam zależy. Po prostu. Zobacz 2 też nie wypuszcza, bo ja proszę. Przestanę teraz, bo odwrotny skutek jest Quote
gonia66 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 :placz::placz::placz::placz:co to za schron jest??????????????zabierajcie te sunie......:placz::placz::placz::placz: Quote
NusiaiJa Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 naszczęście teraz w sobotę będzie 2jeczka:p A wiesz jak Jagienka dobiega do boksu i szczeka...a na spacerku wogóle jej nie widać:razz: Dobrze, Nusia idzie do adopcjii i to jest najważniejsze!! Ale gdyby nie poszła to jest w takim boksie z psami, że by nie wyszła bo tamte tylko w budach siedzą! Bałam się niesamowicie gdy zobaczyłam jak zęby sobie pokazuje z inną większą suczką z tego nowego boksu, wyszłam ze schronu bo nie mogłam na to patrzeć....:placz:........ ale wieści mnie dochodzą, że zapanowały w boksie 6 rządy NUKI! Ona jest starsza ale wie czego chcei nie da sobie w kaszę dmuchać! I jakoś mnie jeszcze bardziej ujeła za serce gdy to do mnie wybrała aby szukać azylu w ucieczce ..... podobno królowa jest tylko jedna, i nią jest właśnie NUSIA! Quote
NusiaiJa Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 gonia66 napisał(a):I co??Jak negocjacje???:p A BARDZO DOBRZE... PONIEWAŻ NA POCZĄTKU LISTOPADA MILUSIA IDZE DO PŁATNEGO DOMU TYMCZASOWEGO W ŁODZI. :multi::multi: KOSZT POBYTU U "ZUZKI" TO 10ZŁ DOBA CIOTECZKI APEL!!!:oops: W SUMIE DEKLAROWANYCH PIENIĄŻKÓW MAMY 170ZŁ, BRAKUJE NAM JESZCZE TYLKO 130ZŁ, MAMY ZEBRANE PIENIĄŻKI NA PIERWSZY MIESIĄC, NA WYKUPIENIE ZE SCHRONU, NA PODSTAWOWE SZCZEPIENIA, ALE POTEM.... JESTEŚMY OPTYMISTAMI I WIERZYMY, ŻE MILKA NIE BĘDZIĘ POTRZEBOWAŁA DŁUGO OPIEKI, JEST ZDROWĄ SUNIĄ I ZPEWNOŚCIĄ SZYBKO ZNAJDZIEMY JEJ WŁAŚCIWY DOMEK ALE DO TEGO CZASU MARTWIMY SIĘ I SEN SPĘDZA NAM Z OCZU TE 130ZŁ!:-( KAŻDA ZŁOTÓWKA, KAŻDE DWA I PIĘĆ ZŁOTYCH JEST DLA NAS NA WAGĘ ZŁOTA, WIĘC BARDZO WAS PROSIMY O GROSIK, NAWET JEDNORAZOWE WPŁATY... WSZYSTKO BĘDZIE WYKORZYSTANE NA DOMEK TYMCZASOWY MILUSI Quote
gonia66 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 To Wasze schronisko nie szczepi psa przed wydaniem????:crazyeye::crazyeye:Za to tez trzeba placic??Myslalam, ze psy wychodza ze schronu z kompletem szczepien...:roll: Quote
NusiaiJa Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 MOŻE I SZCZEPI:roll:, MUSZĘ SIĘ UPEWNIĆ! NIE WIEM:oops:, NIGDY JESZCZE NIE WYCIĄGAŁAM PSA ZE SCHRONU...TO MÓJ PIERWSZY RAZ:oops: ...ZUPEŁNY DEBIUT:oops: Quote
gonia66 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 NusiaiJa napisał(a):MOŻE I SZCZEPI:roll:, MUSZĘ SIĘ UPEWNIĆ! NIE WIEM:oops:, NIGDY JESZCZE NIE WYCIĄGAŁAM PSA ZE SCHRONU...TO MÓJ PIERWSZY RAZ:oops: ...ZUPEŁNY DEBIUT:oops: No to gratuluje- udany:loveu:Ten tymczas to domowy??Moze ma jeszcze jedno miejsce????pies z rakiem żuchwy...dlugo nie pozyje- to pewne..ale na stare lata i odejscie chcielibysmy mu zapewnic dobra opieke.... Quote
Recommended Posts