Jump to content
Dogomania

Mila - schroniskowy smuteczek ma dom u dogo_maniaczki!!:):):):):)

Recommended Posts

Posted

zebrane:
bazarek (zrobiony przeze mnie) = 41zł
pawe1w25 = 100zł (50zł x 2)
magda801 = 230
ciotka"E" = 25zł
razem=396zł
był jeszcze jeden bazarek ale na pieniążki jeszcze czekamy
no i robi się następny

dodatkowo-> deklaracje stałe
ciotka"E" = 50zł
ocelot = 20zł
magda801 = 50-70zł
pawe1w25 = 50zł (już wpłacił 100zł na dwa miesiące)
i na razie to wszystko

ten hotelik jest za daleko...Tarnowskei Góry....i nie ukrywam że za drogi...bardzo liczymy na "donka5"...
powiem skrycie, że oferty p. "Donka5" i p. "Renata5" są super.....i im najlepiej powierzyłabym Milusię.... Milce nie może zabraknąć czułości i głaskania, kontakt z człowiekiem to dla niej jedyny ratunek aby przezwyciężyła swój strach do świata

ona nawet boi się bać! :-(

• Replies 887
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NusiaiJa napisał(a):
zebrane:
bazarek (zrobiony przeze mnie) = 41zł
pawe1e25 = 100zł (50zł x 2)
magda801 = 230
ciotka"E" = 25zł
razem=396zł
no i robi się następny

dodatkowo-> deklaracje stałe
ciotka"E" = 50zł
ocelot = 20zł
magda801 = 50-70zł
pawe1w25 = 50zł (już wpłacił 100zł na dwa miesiące)
i na razie to wszystko

ten hotelik jest za daleko...Tarnowskei Góry....i nie ukrywam że za drogi...bardzo liczymy na "donka5"...
powiem skrycie, że oferty p. "Donka5" i p. "Renata5" są super.....i im najlepiej powierzyłabym Milusię.... Milce nie może zabraknąć czułości i głaskania, kontakt z człowiekiem to dla niej jedyny ratunek aby przezwyciężyła swój strach do świata

ona nawet boi się bać! :-(
Ale do Donki5 idzie wlasnie Kubus do domku....da radę wziąc kolejnego na domek??Renata5 tez juz chyba nie ma zadnego wolnego miejsca od dawna...????To o co chodzi???Bo teraz to juz nie rozumiem:shake:

Posted

gonia66 napisał(a):
Renata5 tez juz chyba nie ma zadnego wolnego miejsca od dawna...????

Oj tak...mam u siebie na górze swoich 7 starutkich psiaków,a na dole u teściowej są 4 psy na hoteliku i to jest absolutne maximum.zawsze na dole były tylko 3 psy,bo tyle postanowiliśmy brać,żeby z domu nie zrobić schronu,ale ostatnio wróciła nam wcześniejsza tymczaska Perełka po półrocznej adopcji:shake:W ogóle z adopcjami jakoś cienko u mnie idzie...Tosia siedzi już rok na tymczasie,Dżeruś pół roku,Łatuś prawie 2 miesiące,no i jeszcze Perła doszła:roll:

Posted

Bjuta napisał(a):
No właśnie! Ty jesteś zapsiona po pachy!

Żeby tylko po pachy:roll:.A zarobiona jestem przy tym po uszy,albo jeszcze wyżej...no ale mój wybór,nie skarżę się:p

Posted

Przypominam deklaracje na przerażoną sunię

DEKLARACJE STAŁE:

50 zł - ciotka"E" = 50zł
20 zł - ocelot = 20zł
50 zł - magda801 (a w "dobrym" miesiącu jeszcze 20 zł extra)
50 zł - pawe1w25

czyli 170

DEKLARACJE JEDNORAZOWE (już są na koncie):

41 zł - bazarek NUSIAIJA
100 zł - pawe1w25
230 zł - magda801
25 zł - ciotka"E"

razem=396zł

no i robi się następny

KTO WESPRZE PRZERAŻONĄ MILKĘ, KTÓRA NIEDŁUGO ZOSTANIE SAMA?

Posted

Bjuta napisał(a):
Przyszło 12 zł na wyróżnienie allegro! Dziękuję bardzo Nusiuijty :loveu: (Jejku jak ten nick odmieniać :roll:)

ach jak bym wiedział, że tak będzie to bym się inaczej nazwała...:roll:
NusiaiJa = Małgosia

Posted

ocelot. Ale skoro nie daje to znaczy, że nie bierze!
w tamtym miesiącu wzieła by od nas dwie sunie - Nukę i Milkę ale 600zł na miesiąc to dla nas za dużo i czekałyśmy jak się sprawa rozwinie.... rozwineła sięNuka będzie miała dom od listopada a tera Milki nie ma gdzie umieścić:placz::placz:

Posted

Basiu to wszystko hoteliki? czyli byśmy zabrali Milkę z budy schroniskowej i wsadzili do hotelowej-nieee, odpada!
10zł to i tak bardzo dużo + jeszcze karma. dużo ale co zrobić, chyba, że zanim nie będzie więcej deklaracji ktoś zgodzi się ją zaliczyć do małych piesków i będzie po 8zł...... Ja zawsze byłam/jestem optymistką ;););):lol::lol:

Posted

Anja2201 napisał(a):
Będzie jeszcze 20 zł (ostatnia wpłata z mojego bazarku wczoraj doszła ) , ale nie mogę zrobić przelewu dzisiaj , coś mi nie wychodzi :shake:

czyli Anju2201 - od Ciebie będzie w sumie 68zł?
no to super

Posted

ale zobacz z drugiej strony - jak to działa u Murki, u Jamora, u Ani z Brodnicy, u ZuziM - wcale nie znaczy, że buda i kojec, to coś złego. Fakt domowy dużo lepszy, ale gdy nie ma takowego sprawdzonego, to co lepsze - schron? Ważne jest żeby poznały człowieka, dobro na codzień.

Posted

Basia1968 napisał(a):
ale zobacz z drugiej strony - jak to działa u Murki, u Jamora, u Ani z Brodnicy, u ZuziM - wcale nie znaczy, że buda i kojec, to coś złego. Fakt domowy dużo lepszy, ale gdy nie ma takowego sprawdzonego, to co lepsze - schron? Ważne jest żeby poznały człowieka, dobro na codzień.

Oczywiscie ze tak..jest jeszcze Wiosne ktora tez ma taki hotelik...idą od niej psy do domkow juz zsocjalizowane...wypięknione...grzeczne...jest jeszcze Moria, mariamc...naprawde- wiem ze hotelik i kojce..zle nam się kojarza..ale to nie jest schron- jelsi jest 5 czy8 psow..budy w pomieszczeniach, podgrzewane...psy maja kilka razy dziennie spacer, sa wybiegane, zadbane, wyglaskane....w takich warunkach jest szansa na przemiane psieska..w schronie nie ma i z kazdym dniem w schronie- pies sie wycofuje....i potem to juz w ogole nie ma szans..jest niezauwazony...trzeba to moim zdaniem naprawde przemyslec....

Posted

NusiaiJa napisał(a):
to napisz gdzie te hoteliki
wiem, że u wiosny 12zł, bo zafundowałam dniówkę Władziowi;)

Obawiam sie ze u Wiosny i u MUrki tez miejsca na CITO nie bedzie...te dwa numery co podawakam wczesniej- to są takie hoteliki wlasnie- tylko jeden pisalas, ze za daleko.wiem tez ze u mariamc jest bardzo nowoczesny hotelik(wybudowany i oddany latem tego roku- nawet ze sztuczną trawka o ile dobrze pamiętam)...musialabys napisac do niej- tylko tgeraz dogo szaleje nie wiem jak mozna ja odszukac- u mnie wyszukiwarka nie dziala w ogole....:razz:

Posted

ocelot napisał(a):
Nusia hotelik lepszy od schronu bez dwóch zdań.
U Wiosny miałam trzy psiaki - super.
U Murki wylądowały nasze dwa - też fantastycznie.

wierzę Ci....
jak zadecydujesz będzie dobrze:p:oops: