NusiaiJa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 zebrane: bazarek (zrobiony przeze mnie) = 41zł pawe1w25 = 100zł (50zł x 2) magda801 = 230 ciotka"E" = 25zł razem=396zł był jeszcze jeden bazarek ale na pieniążki jeszcze czekamy no i robi się następny dodatkowo-> deklaracje stałe ciotka"E" = 50zł ocelot = 20zł magda801 = 50-70zł pawe1w25 = 50zł (już wpłacił 100zł na dwa miesiące) i na razie to wszystko ten hotelik jest za daleko...Tarnowskei Góry....i nie ukrywam że za drogi...bardzo liczymy na "donka5"... powiem skrycie, że oferty p. "Donka5" i p. "Renata5" są super.....i im najlepiej powierzyłabym Milusię.... Milce nie może zabraknąć czułości i głaskania, kontakt z człowiekiem to dla niej jedyny ratunek aby przezwyciężyła swój strach do świata ona nawet boi się bać! :-( Quote
NusiaiJa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 gonia66 napisał(a):pojdzie do domku????ale jak to rozumiec...13 zl doba...10zł z dobra karma..???? 13zł z wyżywieniem albo 10zł + nasza karma! Quote
gonia66 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 NusiaiJa napisał(a):zebrane: bazarek (zrobiony przeze mnie) = 41zł pawe1e25 = 100zł (50zł x 2) magda801 = 230 ciotka"E" = 25zł razem=396zł był jeszcze jeden bazarek ale na pieniążki jeszcze czekamy no i robi się następny dodatkowo-> deklaracje stałe ciotka"E" = 50zł ocelot = 20zł magda801 = 50-70zł pawe1w25 = 50zł (już wpłacił 100zł na dwa miesiące) i na razie to wszystko ten hotelik jest za daleko...Tarnowskei Góry....i nie ukrywam że za drogi...bardzo liczymy na "donka5"... powiem skrycie, że oferty p. "Donka5" i p. "Renata5" są super.....i im najlepiej powierzyłabym Milusię.... Milce nie może zabraknąć czułości i głaskania, kontakt z człowiekiem to dla niej jedyny ratunek aby przezwyciężyła swój strach do świata ona nawet boi się bać! :-(Ale do Donki5 idzie wlasnie Kubus do domku....da radę wziąc kolejnego na domek??Renata5 tez juz chyba nie ma zadnego wolnego miejsca od dawna...????To o co chodzi???Bo teraz to juz nie rozumiem:shake: Quote
Bjuta Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 A kiedy Donka5 odpowie? Od czego zależy decyzja? Dobrze, że zebrałaś wszystko! :loveu: Koniecznie wrzuć na pierwszą, żeby się nie zgubiło! :lol: Quote
Lionees Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 gonia66 napisał(a):Renata5 tez juz chyba nie ma zadnego wolnego miejsca od dawna...???? Oj tak...mam u siebie na górze swoich 7 starutkich psiaków,a na dole u teściowej są 4 psy na hoteliku i to jest absolutne maximum.zawsze na dole były tylko 3 psy,bo tyle postanowiliśmy brać,żeby z domu nie zrobić schronu,ale ostatnio wróciła nam wcześniejsza tymczaska Perełka po półrocznej adopcji:shake:W ogóle z adopcjami jakoś cienko u mnie idzie...Tosia siedzi już rok na tymczasie,Dżeruś pół roku,Łatuś prawie 2 miesiące,no i jeszcze Perła doszła:roll: Quote
Lionees Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Bjuta napisał(a):No właśnie! Ty jesteś zapsiona po pachy! Żeby tylko po pachy:roll:.A zarobiona jestem przy tym po uszy,albo jeszcze wyżej...no ale mój wybór,nie skarżę się:p Quote
Bjuta Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Przyszło 12 zł na wyróżnienie allegro! Dziękuję bardzo Nusiuijty :loveu: (Jejku jak ten nick odmieniać :roll:) Quote
Bjuta Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Przypominam deklaracje na przerażoną sunię DEKLARACJE STAŁE: 50 zł - ciotka"E" = 50zł 20 zł - ocelot = 20zł 50 zł - magda801 (a w "dobrym" miesiącu jeszcze 20 zł extra) 50 zł - pawe1w25 czyli 170 zł DEKLARACJE JEDNORAZOWE (już są na koncie): 41 zł - bazarek NUSIAIJA 100 zł - pawe1w25 230 zł - magda801 25 zł - ciotka"E" razem=396zł był jeszcze jeden bazarek ale na pieniążki jeszcze czekamy no i robi się następny KTO WESPRZE PRZERAŻONĄ MILKĘ, KTÓRA NIEDŁUGO ZOSTANIE SAMA? Quote
NusiaiJa Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Bjuta napisał(a):Przyszło 12 zł na wyróżnienie allegro! Dziękuję bardzo Nusiuijty :loveu: (Jejku jak ten nick odmieniać :roll:) ach jak bym wiedział, że tak będzie to bym się inaczej nazwała...:roll: NusiaiJa = Małgosia Quote
NusiaiJa Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 dostaliśmy jeszcze trochę pieniążków z bazarku od Anja2201 + 20zł odElinka = 48zł w sumie mamy zebranych 444zł i ani złotówki więcej...:-(:shake: Quote
Tymonka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Będzie jeszcze 20 zł (ostatnia wpłata z mojego bazarku wczoraj doszła ) , ale nie mogę zrobić przelewu dzisiaj , coś mi nie wychodzi :shake: Quote
Bjuta Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 A jak z sytuacją u Donka5. Kto jest w kontakcie? Kiedy będzie wiadomo czy weźmie Milkę? Quote
NusiaiJa Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 ocelot. Ale skoro nie daje to znaczy, że nie bierze! w tamtym miesiącu wzieła by od nas dwie sunie - Nukę i Milkę ale 600zł na miesiąc to dla nas za dużo i czekałyśmy jak się sprawa rozwinie.... rozwineła sięNuka będzie miała dom od listopada a tera Milki nie ma gdzie umieścić:placz::placz: Quote
Basia1968 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 a u amalamutki? albo u jamora? domowy cięzko - fakt, że jest ich coraz więcej, ale jakos tak mam mieszane uczucia - a ceny wywindowane, że szok! Quote
NusiaiJa Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Basiu to wszystko hoteliki? czyli byśmy zabrali Milkę z budy schroniskowej i wsadzili do hotelowej-nieee, odpada! 10zł to i tak bardzo dużo + jeszcze karma. dużo ale co zrobić, chyba, że zanim nie będzie więcej deklaracji ktoś zgodzi się ją zaliczyć do małych piesków i będzie po 8zł...... Ja zawsze byłam/jestem optymistką ;););):lol::lol: Quote
NusiaiJa Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Anja2201 napisał(a):Będzie jeszcze 20 zł (ostatnia wpłata z mojego bazarku wczoraj doszła ) , ale nie mogę zrobić przelewu dzisiaj , coś mi nie wychodzi :shake: czyli Anju2201 - od Ciebie będzie w sumie 68zł? no to super Quote
Basia1968 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 ale zobacz z drugiej strony - jak to działa u Murki, u Jamora, u Ani z Brodnicy, u ZuziM - wcale nie znaczy, że buda i kojec, to coś złego. Fakt domowy dużo lepszy, ale gdy nie ma takowego sprawdzonego, to co lepsze - schron? Ważne jest żeby poznały człowieka, dobro na codzień. Quote
gonia66 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Basia1968 napisał(a):ale zobacz z drugiej strony - jak to działa u Murki, u Jamora, u Ani z Brodnicy, u ZuziM - wcale nie znaczy, że buda i kojec, to coś złego. Fakt domowy dużo lepszy, ale gdy nie ma takowego sprawdzonego, to co lepsze - schron? Ważne jest żeby poznały człowieka, dobro na codzień. Oczywiscie ze tak..jest jeszcze Wiosne ktora tez ma taki hotelik...idą od niej psy do domkow juz zsocjalizowane...wypięknione...grzeczne...jest jeszcze Moria, mariamc...naprawde- wiem ze hotelik i kojce..zle nam się kojarza..ale to nie jest schron- jelsi jest 5 czy8 psow..budy w pomieszczeniach, podgrzewane...psy maja kilka razy dziennie spacer, sa wybiegane, zadbane, wyglaskane....w takich warunkach jest szansa na przemiane psieska..w schronie nie ma i z kazdym dniem w schronie- pies sie wycofuje....i potem to juz w ogole nie ma szans..jest niezauwazony...trzeba to moim zdaniem naprawde przemyslec.... Quote
ocelot Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Nusia hotelik lepszy od schronu bez dwóch zdań. U Wiosny miałam trzy psiaki - super. U Murki wylądowały nasze dwa - też fantastycznie. Quote
NusiaiJa Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 to napisz gdzie te hoteliki wiem, że u wiosny 12zł, bo zafundowałam dniówkę Władziowi;) Quote
Bjuta Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Pamiętam! :loveu: Ale u Wiosny są kolejki :shake: Ona czyni prawdziwe cuda z zalęknionymi psami. Quote
gonia66 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 NusiaiJa napisał(a):to napisz gdzie te hoteliki wiem, że u wiosny 12zł, bo zafundowałam dniówkę Władziowi;) Obawiam sie ze u Wiosny i u MUrki tez miejsca na CITO nie bedzie...te dwa numery co podawakam wczesniej- to są takie hoteliki wlasnie- tylko jeden pisalas, ze za daleko.wiem tez ze u mariamc jest bardzo nowoczesny hotelik(wybudowany i oddany latem tego roku- nawet ze sztuczną trawka o ile dobrze pamiętam)...musialabys napisac do niej- tylko tgeraz dogo szaleje nie wiem jak mozna ja odszukac- u mnie wyszukiwarka nie dziala w ogole....:razz: Quote
NusiaiJa Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 ocelot napisał(a):Nusia hotelik lepszy od schronu bez dwóch zdań. U Wiosny miałam trzy psiaki - super. U Murki wylądowały nasze dwa - też fantastycznie. wierzę Ci.... jak zadecydujesz będzie dobrze:p:oops: Quote
Recommended Posts