Jump to content
Dogomania

Mila - schroniskowy smuteczek ma dom u dogo_maniaczki!!:):):):):)

Recommended Posts

• Replies 887
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Renata5 napisał(a):
W tytule macie apel o dt płatny.Czy to nadal aktualne?Bo jest taki dt,a psiak pojechał już do innego dt i jest miejsce

Renatko napisz nam coś więcej o DT. Warunkach i płatnościach.

Posted

NusiaiJa napisał(a):
ech nikt nie chce nam pomóc z dt....
pierwsze....

Widziałam,że pisałaś na wątku Kubusia o tym dt,ale trzeba było napisać pw do Goni66,bo Ona mogła nie doczytać prośby o kontakt z tym wolnym dt

Posted

No jestem jestem....macie zgromadzione fundusze juz(deklaracje?/)zaraz odkopie telefon do tego drugiego domku..nick tej dogomanki to alamamutka chyba jest...zaaraz sie odezwe tylko napiszcie ws kroccie o co chodzi bo nie mam teraz czasu czytac calego watku:oops:

Posted

gonia66 napisał(a):
..zaaraz sie odezwe tylko napiszcie ws kroccie o co chodzi bo nie mam teraz czasu czytac calego watku:oops:

Ja też nie wiem dokładnie o co chodzi,bo jestem tylko przekaźnikiem informacji odnośnie Twojego kontaktu do dt;).Weszłam na wątek po tytule i tyle wiem co nic

Posted

DZwonilam tam- to jest hotelik pod łodzia- więc niedaleko Was....warunki najlpeiej ustalic samemu- podam numer telefonu(miejsce jest aktualne)- domowy to:42 715 50 06 i komorka to 502 326 589 i dajcie znac koniecznie co i jak- czekamy:loveu:

Posted

Renata5 napisał(a):
Ten hotelik to u dogomaniaczki jest czy u osoby spoza dogo?

No Ona jest na dogo- tylko ma malo postow bo chyba ok 40 z tym, ze ja sie dowiedzialam o tym tymczasie(jak szukalam dla Kubusia) od kogos (juz nie pamietam od kogo), kto ten domek rekomendował..aaaa dzis jeszcze chyba dostalam odpowiedź tez jakaś do kolejnego tymczasu...kurcze...zaraz poszukam....(albo mi sie juz cos sniło....to calkiem mozliwe:oops::razz:

Posted

Juz wiem- agaczarkowianka- to nick z dogo-tez ma DT i napisala, ze moze przyjąć Kubusia jesli nie jest agresywny do dzieci....tylko tu nie mam numeru kurde....ale zaraz cos pomysle...Dzwonil ktos pod tamten numer pytac???

Posted

To ja wam streszczę o co chodzi na wątku ;)

Chodzi o sunię MILUSIĘ, to ta z prawej (w objęciach):

Ona się panicznie boi. Ta sunia obok z białym pycholkiem to NUSIA

Nusia (choć na to nie wygląda) jest znacznie od Milki odważniejsza i opiekowała się nią w schronisku - tak totalnie, ciągle przy niej jest, jak coś się dzieje, to kładzie na nią pysk, żeby się Milka nie trzęsła jak galareta. No i ta odważniejsza Nusia w listopadzie zostanie zaadoptowana a Milka to już chyba ze strachu zwariuje. Więc chodzi o to, żeby je wypchać równocześnie - lub Milkę wcześniej - do jakiegoś DT.
Mila jest młoda, Nusia nieco starsza. Chyba nic nie pomyliłam? :roll:

W każdym razie z Milką trzeba pracować, żeby miała szansę na dom.

Posted

ocelot napisał(a):
Ciotki nie chcemy jej oddawać do hotelu, ale do domowego DT.

DZowncie na drugi numer- rozmawialam teraz i blagajcie o domek(jest ewentualnie taka mozliwosc) mysle ze pani sie zgodzi- ma podobno dwa pieski od was juz u siebie....w sumie ma 4 psy....warunki obiecujace- ale nie w domku...niemniej jednak mowilam ze nam chodzi najbardziej na swiecie o domek- mowila ze no jak juz nic nie da rady to moze...jesli byscie dobrze pogadaly mysle ze sie zgodzi- ja nie za bardzo wiedizalm co mam mowic bo nie znam Milusi...dzowncie i powiedzcie ze jestescie ode mnie(dzwonilam przed chwilka)...oto numer:502 723 221

Posted

dzwoniłam, narazie numer poza zasięgiem. ale będę próbować do skutku.
a może znacie jakieś szczegóły tj.miejscowość, warunki, jakie pieski u Pani już były?
ma od nas dwa psy??? ale chyba tak na stałe? jako swoje prywatne-bo od nas nikt o tym nie wie

Posted

NusiaiJa napisał(a):
dzwoniłam, narazie numer poza zasięgiem. ale będę próbować do skutku.
a może znacie jakieś szczegóły tj.miejscowość, warunki, jakie pieski u Pani już były?
ma od nas dwa psy??? ale chyba tak na stałe? jako swoje prywatne-bo od nas nikt o tym nie wie

TAk tak- Pani pomylila- bo ja powiedzialm tylko "Tomaszow" i Ona myslala, ze to gdzieś w woj sląskim....jesli chodzi o warunki to mowilam jej(bo dzwonila do mnie przed chwilka) ze w gre wchodzi tylko domek- ja mysle ze sie da ublagac...tylko musicie "molestowac"...bo warunki hotelikowe tez sa super(w ogromnym pomieszczeniu ma 2 bosky z wjsciem na zewnatrz bydy stoja na podescie i maja podgrzewane podlogi(specjalne grzalki), pomieszczenie jest tez ocieplane..ma 4 psy..3wiec to neiwiele...pytalam o spacery- mowila ze psy moga w kazdej chcili- bo te boksy maja wyjscie na ogromy wybieg wiec kiedy tylko chca- sa na dworze....no ale jak bedzie w domku- nie wiem- wiem tylko ze sa male dzieci i jesli juz- to pies musi byc lagodny do dzieci....ale najpeiej dzwonic.....tylko jest jedno 'ale"..to jest w okolicach...Tarnowskich Gor..nie wiem wiec jaka to odleglosc- moze okazac sie chyba spora..ale gdyby sie udalo domek to i odleglosc nie bylaby problemem,,,.DZWONCIE KONIECZNIE "DO UPADLEGO":p

Posted

dodzwoniłyśmy się.
gdy sie zdecydujemy to mamy dać do jutra odp.
pani nam powiedziałą, że można ją znaleźć przez "hotel u agnieszki" ale jak to wyszukać i gdzie ma ktoś pomysł????

13zł doba.... 10zł z dobrą karmą.....ciotunie....potrzebne deklaracjeeeee:oops::cool3::cool3::cool3:

Posted

NusiaiJa napisał(a):
dodzwoniłyśmy się.
juto damy odpowiedź.
pani nam powiedziałą, że można ją znaleźć przez "hotel u agnieszki" ale jak to wyszukać i gdzie ma ktoś pomysł????

13zł doba.... 10zł z dobrą karmą.....ciotunie....potrzebne deklaracjeeeee:oops::cool3::cool3::cool3:

pojdzie do domku????ale jak to rozumiec...13 zl doba...10zł z dobra karma..????