Jump to content
Dogomania

Mila - schroniskowy smuteczek ma dom u dogo_maniaczki!!:):):):):)

Recommended Posts

Posted

Łagodna NUSIA

NUSIA

NUSIA i WIKA

Poszukujemy dla NUSI i MIlki osobę łagodną, spokojną, kochającą zwierzęta oraz bardzo cierpliwą, aby wydobyć tą młodziutką ze schroniskowej depresji.
NUSIA stara się ją pocieszać jak może ale to nie zastępuje jej chyba kontaku z człowiekiem. Na pewno sunie odwdzięczą się wiernością i wielkim przywiązaniem.
Te psy w kontakcie z człowiekiem nie przejawiają żadnej agresji, wręcz przeciwnie, NUSIA cały czas macha ogonkiem i domaga się głaskania, MILKA obserwuje zachowanie NUSI i też po chwili przebywania przy człowieku zaczyna mu ufać.

[SIZE="4"]eloise dziękujemy

• Replies 887
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A czy ktoś miałby ochotę i chwilkę czasu na tygodniu aby iść ze mną i wyprowadzić sunie na spacer????:oops::oops::modla::modla::oops:
:painting::painting::painting:

Posted

Wczoraj skończyło się allegro było ponad 1500 wejść, niestety nikt nie zadzwonić ...
Czy mam wznowić wyróżnione? (Ktoś pamiętam deklarował 12 zł na ten cel?) Ja niestety nie wyrabiam sie z kosztami :shake:

Posted

Bjuta napisał(a):
Wczoraj skończyło się allegro było ponad 1500 wejść, niestety nikt nie zadzwonić ...
Czy mam wznowić wyróżnione? (Ktoś pamiętam deklarował 12 zł na ten cel?) Ja niestety nie wyrabiam sie z kosztami :shake:

Ja deklarowałam. Podaj konto na pw. I wznawiaj:)

Posted

a czy ktoś może wrzucic sunieczki na adopcje.org?
wystawiam tam psiaki z mieleckiego schronu i jestem pewna, ze admin mi odrzuci ogłoszenia z innego miasta :shake: baaardzo surowy ten admin dla moich ogłoszeń :cool1:

Posted

NusiaiJa napisał(a):
A czy ktoś miałby ochotę i chwilkę czasu na tygodniu aby iść ze mną i wyprowadzić sunie na spacer????:oops::oops::modla::modla::oops:
:painting::painting::painting:

Ja chętnie

Posted

BARDZO DZIĘKUJEMY MAGDZIE (magda801) ZA DEKLARACJĘ NA WYSTRASZONĄ MILUSIĘ!!! :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

No maleńka trzeba nad Tobą popracować aby domki ustawiały się w kolejce za taką piękną sunią!!!

Posted

dodałam wczoraj wieczoraj MIlkę i Nusię na adopcje.org ale jeszcze ogłoszenie ich jest nieaktywne. może muszę gdzieś nacinąć? czy oni (admin.) sami muszą zaakceptować?

Posted

to admin musi zaakceptować :razz: a admin jest srogi, oj srogi :razz:
pamiętam o dziewczynkach i będę im dalej robić ogłoszenia ale jestem taka zalatana! jak siedziałam i nic nie robiłam, to mi nie przyszło do głowy zabrać się za ogłoszenia, a jak już się wzięłam to proszę- czasu brak!

Posted

"gdybym miała więcej miejsca, na pewno sunie byłyby już u mnie" - ooo takie własnie.
Sunie mają odnowione cafeanimal na 3 dni i co 3 dni będę je odświeżać - może w końcu trafia do metra.

Posted

aha no tak ogólnie, Ja też gdybym mogła to... ale wiesz, ktoś je zauważył, a ten ktoś zna kogoś i tak dalej...nie tracimy nadzieji

SKARBONKA NUKI I MILKI POMAŁU SIĘ ZAPEŁNIA...
CIOTECZKO "Iv_" DZIĘUJEM!!!!