NusiaiJa Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Łagodna NUSIA NUSIA NUSIA i WIKA Poszukujemy dla NUSI i MIlki osobę łagodną, spokojną, kochającą zwierzęta oraz bardzo cierpliwą, aby wydobyć tą młodziutką ze schroniskowej depresji. NUSIA stara się ją pocieszać jak może ale to nie zastępuje jej chyba kontaku z człowiekiem. Na pewno sunie odwdzięczą się wiernością i wielkim przywiązaniem. Te psy w kontakcie z człowiekiem nie przejawiają żadnej agresji, wręcz przeciwnie, NUSIA cały czas macha ogonkiem i domaga się głaskania, MILKA obserwuje zachowanie NUSI i też po chwili przebywania przy człowieku zaczyna mu ufać. [SIZE="4"]eloise dziękujemy Quote
Basia1968 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Teraz to kurde i wiki :-( trojaczki bez domku:-( matko tyle tych biedulek:-( Quote
NusiaiJa Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 A czy ktoś miałby ochotę i chwilkę czasu na tygodniu aby iść ze mną i wyprowadzić sunie na spacer????:oops::oops::modla::modla::oops: :painting::painting::painting: Quote
ocelot Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Nie dam rady:shake: Niestety:shake: Tylko niedziela. Quote
Bjuta Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Wczoraj skończyło się allegro było ponad 1500 wejść, niestety nikt nie zadzwonić ... Czy mam wznowić wyróżnione? (Ktoś pamiętam deklarował 12 zł na ten cel?) Ja niestety nie wyrabiam sie z kosztami :shake: Quote
ocelot Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Bjuta napisał(a):Wczoraj skończyło się allegro było ponad 1500 wejść, niestety nikt nie zadzwonić ... Czy mam wznowić wyróżnione? (Ktoś pamiętam deklarował 12 zł na ten cel?) Ja niestety nie wyrabiam sie z kosztami :shake: Ja deklarowałam. Podaj konto na pw. I wznawiaj:) Quote
Bjuta Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Zrobione! młode i wierne PRZYJAŹŃ JAKICH MAŁO / pies psy (766078717) - Aukcje internetowe Allegro ;) Quote
NusiaiJa Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 to gdyby znowu skończyło się bez żadnego odzewu to mi przyśłij nr. swojego konta, następne Ja stawiam ;-) Quote
eloise Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 a czy ktoś może wrzucic sunieczki na adopcje.org? wystawiam tam psiaki z mieleckiego schronu i jestem pewna, ze admin mi odrzuci ogłoszenia z innego miasta :shake: baaardzo surowy ten admin dla moich ogłoszeń :cool1: Quote
NusiaiJa Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 spróbuje się zalogować i dodam:p zalogowałam, czekam na aktywowanie konta i dodaję! ale to zapewne dopiero jutro. Quote
Tymonka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 NusiaiJa napisał(a):A czy ktoś miałby ochotę i chwilkę czasu na tygodniu aby iść ze mną i wyprowadzić sunie na spacer????:oops::oops::modla::modla::oops: :painting::painting::painting: Ja chętnie Quote
NusiaiJa Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Anja2201 napisał(a):Ja chętnie ok, dam Ci znak w jakich godzinach nas zapraszają ;-) i się z Tobą skontaktuję :multi: Quote
NusiaiJa Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 BARDZO DZIĘKUJEMY MAGDZIE (magda801) ZA DEKLARACJĘ NA WYSTRASZONĄ MILUSIĘ!!! :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: No maleńka trzeba nad Tobą popracować aby domki ustawiały się w kolejce za taką piękną sunią!!! Quote
NusiaiJa Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 dziękujemy również ciotrczce Iv za zakupy na bazarku niebawem kolejny bazarek na którego już serdecznie wszystkich zapraszamy!! Quote
ocelot Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 To czekamy:) Chyba ja się muszę bazarkowo zmobilizować choroba:) Quote
NusiaiJa Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 dodałam wczoraj wieczoraj MIlkę i Nusię na adopcje.org ale jeszcze ogłoszenie ich jest nieaktywne. może muszę gdzieś nacinąć? czy oni (admin.) sami muszą zaakceptować? Quote
eloise Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 to admin musi zaakceptować :razz: a admin jest srogi, oj srogi :razz: pamiętam o dziewczynkach i będę im dalej robić ogłoszenia ale jestem taka zalatana! jak siedziałam i nic nie robiłam, to mi nie przyszło do głowy zabrać się za ogłoszenia, a jak już się wzięłam to proszę- czasu brak! Quote
NusiaiJa Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 acha, dzięki za info, no to czekamy, napisałam wszystko z wytycznymi jakie były na stronie. Quote
Bjuta Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Dziewczyny mają obserwatora na allegro :cool1: Quote
Basia1968 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 i cudnie byłoby = ja dostałam emaila z cafeanimal, ale nie ma co wiązać z nim nadziei. Quote
magda801 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Bardzo mi szkoda sunieczek, z resztą jak patrzę co się dzieje, że tyle psów nie ma domów to krew mnie zalewa ( w przenośni i w rzeczywistości). Quote
NusiaiJa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Basia1968 napisał(a):i cudnie byłoby = ja dostałam emaila z cafeanimal, ale nie ma co wiązać z nim nadziei. a co wogóle napisali? Quote
Basia1968 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 "gdybym miała więcej miejsca, na pewno sunie byłyby już u mnie" - ooo takie własnie. Sunie mają odnowione cafeanimal na 3 dni i co 3 dni będę je odświeżać - może w końcu trafia do metra. Quote
NusiaiJa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 aha no tak ogólnie, Ja też gdybym mogła to... ale wiesz, ktoś je zauważył, a ten ktoś zna kogoś i tak dalej...nie tracimy nadzieji SKARBONKA NUKI I MILKI POMAŁU SIĘ ZAPEŁNIA... CIOTECZKO "Iv_" DZIĘUJEM!!!! Quote
Recommended Posts