eloise Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 interpress petworld.pl e-anonse.org gumtree aleokazja pineska olx.pl kokosy.pl kupiepsa.pl szukajzwierzaka.pl adverts.pl mamoferte.pl e-mercato.pl nasipupile.pl ibazar.pl gieldaogloszen.pl bardzi.pl offer.pl Quote
NusiaiJa Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Och dziewczynki....a gdzie cioteczki??? Znikły........:-(...nie odwiedzają...:-(..... Do jutra "maleństwa" Quote
Tymonka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Odwiedzają i się dopytują gdzie pieniążki na dziewczyny wpłacać ????:evil_lol: Quote
NusiaiJa Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Anja2201 napisał(a):Odwiedzają i się dopytują gdzie pieniążki na dziewczyny wpłacać ????:evil_lol: ta kwestia załatwiona. jutro choćby się waliło i paliło idziemy na spacer!!!!!.... Quote
NusiaiJa Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 ocelot napisał(a):Cholerny deszcz!!!!!! deszcz nam też nie straszny!!!! Quote
ocelot Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 NusiaiJa napisał(a):deszcz nam też nie straszny!!!! W sumie mżawka była:) Quote
NusiaiJa Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 mżawka była ale się nas przestraszyła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: maleńkie moje pieski, jak wam to wytłumaczyć... byłam u was, chciałam wyprowadzić... nie pozwolono...... bo późno, bo nie ma czasu:shake::shake::shake::angryy::angryy::angryy::placz: a co wy z tego rozumiecie, co was to obchodzi.... chcecie wyjść w koncu z tego przeklętego boksu, pobiegać, dać się pogłaskać i to nie tylko przez te zimne kraty:-( nie spocznę i się nie dam!!!! ...dla was..... Quote
NusiaiJa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 damy, damy...dajemy!!! i hoooooop:multi: do góryyyyy!!!!!!!!!!...........................:oops:;) Quote
ocelot Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Choroba no... Niech się telefony w sprawie dziewczyn rozdzwonią. Quote
Bjuta Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Doszło 12 zł na wyróżnienie allegro! :loveu: Dzięki!!! Quote
NusiaiJa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 nie zapeszamy ale nastęne allegro może nie być potrzebne..... ;):oops: Quote
ocelot Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Bjuta napisał(a):Doszło 12 zł na wyróżnienie allegro! :loveu: Dzięki!!! To jakby ja dziękuję:) Quote
eloise Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 wrzuciłam dzisiaj dziewczynki na kilkanaście portali póki nie ma info, ze idą do domku to jeszcze kilka dorzucę! ale już nie dziś... padam ;) Quote
NusiaiJa Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 eloise napisał(a):wrzuciłam dzisiaj dziewczynki na kilkanaście portali póki nie ma info, ze idą do domku to jeszcze kilka dorzucę! ale już nie dziś... padam ;) super, dzięki!!!! każde ogłoszenie jeste na wagę złota! .....nic nie jeste pewne na 100% Quote
Bjuta Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 NusiaiJa napisał(a):nie zapeszamy ale nastęne allegro może nie być potrzebne..... ;):oops: Gryzę łapy aż po łokcie!! Quote
Basia1968 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
eloise Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 podniosę sunieczki na dobranoc jutro dorzucę jeszcze kilka ogłoszeń, na dziś mam już dość ;) Quote
NusiaiJa Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Doooobraaaanooooooccccccc!!!!!!!!!!! I hoooooooooooooooooooooop do góry! Quote
eloise Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 szybko-sprzedam.pl oglosze.pl rozglos.net hodowcy.com.pl najpewniej.pl Quote
NusiaiJa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Dziękuję w imieniu wszystkich zainteresowanych... domki... odezwijcie się wreszcie... Quote
NusiaiJa Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 może zdjęcie grupowe...tak dla przypomnienia się Quote
NusiaiJa Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 z mojego bazarku na którym wspomogła nas Iv + jedna wpłata od ciotki "E.", uzbierałyśmy = 66złote Był jeszcze jeden bazarek ale pieniążki jeszcze do mnie nie spłyneły i nie wiem na czym stoimy :-( Dla zainteresowanych: pieniążki które uzbierałyśmy postanowiłyśmy przeznaczyć na wykupienie suczek ze schronu i piwerszą wizyte u weta (szczepienie), jak starczy to chciałysmy zakupić jakąś pożywną karmę albo obrożkę NIestety już teraz wiemy, że kwota jaką dysponujemy nie starczy na wszystko (ceny w skleach powalają:-( ) dlatego już teraz wspominamy o kolejnym bazarku...na który juz teraz zapraszamy...:lol: książki, haft, torebki, ubrania - taki - misz masz, czyli coś co kobiety lubią najbadziej;) Quote
ocelot Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Nusiu weź mi łapotologicznie pokaż która to Nusia a która Milusia.... Quote
Recommended Posts