Jump to content
Dogomania

Mila - schroniskowy smuteczek ma dom u dogo_maniaczki!!:):):):):)

Recommended Posts

• Replies 887
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anja2201 napisał(a):
Odwiedzają i się dopytują gdzie pieniążki na dziewczyny wpłacać ????:evil_lol:

ta kwestia załatwiona.

jutro choćby się waliło i paliło idziemy na spacer!!!!!....

Posted

mżawka była ale się nas przestraszyła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

maleńkie moje pieski, jak wam to wytłumaczyć... byłam u was, chciałam wyprowadzić... nie pozwolono...... bo późno, bo nie ma czasu:shake::shake::shake::angryy::angryy::angryy::placz: a co wy z tego rozumiecie, co was to obchodzi.... chcecie wyjść w koncu z tego przeklętego boksu, pobiegać, dać się pogłaskać i to nie tylko przez te zimne kraty:-(
nie spocznę i się nie dam!!!! ...dla was.....

Posted

eloise napisał(a):
wrzuciłam dzisiaj dziewczynki na kilkanaście portali
póki nie ma info, ze idą do domku to jeszcze kilka dorzucę! ale już nie dziś... padam ;)

super, dzięki!!!! każde ogłoszenie jeste na wagę złota!
.....nic nie jeste pewne na 100%

Posted

z mojego bazarku na którym wspomogła nas Iv + jedna wpłata od ciotki "E.", uzbierałyśmy = 66złote
Był jeszcze jeden bazarek ale pieniążki jeszcze do mnie nie spłyneły i nie wiem na czym stoimy :-(
Dla zainteresowanych: pieniążki które uzbierałyśmy postanowiłyśmy przeznaczyć na wykupienie suczek ze schronu i piwerszą wizyte u weta (szczepienie), jak starczy to chciałysmy zakupić jakąś pożywną karmę albo obrożkę
NIestety już teraz wiemy, że kwota jaką dysponujemy nie starczy na wszystko (ceny w skleach powalają:-( ) dlatego już teraz wspominamy o kolejnym bazarku...na który juz teraz zapraszamy...:lol:
książki, haft, torebki, ubrania - taki - misz masz, czyli coś co kobiety lubią najbadziej;)