NusiaiJa Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='Basia1968']http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotel-dla-psow-jamor-138231/index74.html#post13014808 pytałam tam ale wychodziło 24 zł za dwie sunieczki jedyny plus to taki, że blisko...no w miarę;). napewno bliżej niż do Mielca, bo to aż za Sandomierzem A tu do Rawy Maz. i po tem droga prosta.... 24za dwie...12za jedną,... na miesiąć za 30dni 360złotych... drogo, o te 60 za dużo:-( trzeba przemyśleć OCELOT gdzie jesteś?????? Quote
NusiaiJa Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 ocelot napisał(a):Jestem to co pisać do Donki? TAK:multi: Napisz, że do innych psów nie jest agresywna. Do ludzi tym bardziej. Boi się otoczenia, ale jeszcze ufa człowiekowi, do mnie podeszła a leżała pod krzakiem z którego nie było by jej jak wyjąć. Quote
ocelot Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 NusiaiJa napisał(a):TAK:multi: Napisz, że do innych psów nie jest agresywna. Do ludzi tym bardziej. Boi się otoczenia, ale jeszcze ufa człowiekowi, do mnie podeszła a leżała pod krzakiem z którego nie było by jej jak wyjąć. No to czekamy na odpowiedz..... Quote
NusiaiJa Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Pani Danusiiu, bardzo prosimy o zaopiekowanie się Miusią. Skrytek pod Pani skrzydłami uwierzył w siebie, odżył, nabrał siły, wypiękniał!!! niech Pani uratuje kolejną bidę, która nie przeżyje zimy w tomaszowskim schronie:oops: jest to piesek specjalnej troski, potrzebuję ciepła, ciepła przedewszystkim ciepła człowieka. BARDZO, BARDZO PROSIMY! JEST PANI NASZĄ JEDYNĄ NADZIEJĄ Quote
NusiaiJa Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Skarbonka Milusi rośnie... pawel1w25 - 100zł (deklaracja 50zł na miesiąc) bardzo dziękujemy!!!:loveu::loveu: czekamy tylko na odpowiedź z DT u Donki (od Skrytka) Quote
Bjuta Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 12 za dobę, to tyle np. płacimy za Władka u Wiosny. :roll: Ja mam słabe rozeznanie, niestety. Allegro się kończy! Były obiecane zdjęcia! ;) Quote
ocelot Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Bjuta napisał(a):12 za dobę, to tyle np. płacimy za Władka u Wiosny. :roll: Ja mam słabe rozeznanie, niestety. Allegro się kończy! Były obiecane zdjęcia! ;) Zdjęcia są, zaraz wkleję. Quote
NusiaiJa Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 chciałabym aby zdjęcia z festynu już nie były wykorzystywane, bo są tam złe ujęcia MILKI. Nusia nie bedzie towarzyszyć jej w allegro, bo już nie musi, z początkiem listopada jedzie do nowego domu Quote
NusiaiJa Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 MILI potrzebny jest dom tymczasowy, hotelik w porównaniu ze schroniskiem jest na pewno lepszy ale to było by przejście z jednej budy do drugiej a tego nie chcemy, jej potrzebny jest kontakt z człowiekiem, i nie ten z doskoku, tylko stały, jak to w domowych pieleszach. Quote
NusiaiJa Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 to hoop maleństwo do góry tyle osobom zależy aby wyciągnąć cię z tego schronu.... tylko gdzie ten dom...nawet...tymczasowy:-( Quote
NusiaiJa Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 no to może jeszcze raz do góry, jak najwyżej:multi: Dziękujemy magdzie801 za 230zł Ogromna pomoc Quote
Bjuta Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Napisz, co zmienić http://www.allegro.pl/item790470584_milusia_mloda_glodna_sama_pies_psy_suka.html Quote
NusiaiJa Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 tekst znajomy...:placz: ale jeśli możesz to napisz: w schronisku przebywają dwie śliczne (młodziutkie skreśl) sunie. dalej. "zdjęcie z dzisiejszego spacerku" i napisz, że to NUKA, która w najbliższym czasie (w listopadzie) pojedzie do domu, ale tu wstaw jej zdjęcie które na allegro jest ostatnie, z tymi dużymi okrągłymi oczami i wyciągniętą w jej kierunku ręką. a na koniec daj zdjęcie milki które ci wysłałam to w budzie albo w śród trawki (allegro2 albo, allegro3) albo to i to. w budzie ładnie wyszła, ładnie nastawiła uszka Quote
Bjuta Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Ja je znowu pomyliłam! :mad: Myślałam, że na tym z ręką jet Milusia! Czekaj poprawiam, tylko sobie tu jeszcze fotki powrzucam, żeby kopiować do allegro. Quote
Bjuta Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Zobacz teraz (tylko musisz wcisnąć odświeżanie, żeby się ustawiły nowe zdjęcia). Quote
NusiaiJa Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 nie, tak to wszystko przecież dobrze. tylko skreśl ze młode, o nuka nie jest już młoda napisałaś Milka i było zdjęcie milki. tylko te trzy małe zmiany i będzie lux podpisz jeszcze tylko, że NUKA w listopadzie znajdzie dom i daj zdjęcie z oczami i na koniec znowu MILKA izdjęcie w trawie albo w budzie z uszami w góre i świetnie Quote
ocelot Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Tak myślę, może by Wikę też trochę poogłaszać? Młode, wystraszone? Quote
NusiaiJa Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 usuń zdjęcie milki jak stoii przy nodze bo jest dwa razy. to uzyte drugi raz usuń. a możesz zamienić drugie zdjęcie jak biegnie na to w trawce? i już zostaw bo wszystko dobrze. Quote
Bjuta Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Teraz jest tak: <div align="center">W schronisku w Tomaszowie Mazowieckim mieszkają dwie śliczne sunie. MILUSIA: Milusia jest kłębkiem strachu i nawet nosa nie wyściubia z budy. Nie ma więc żadnych szans, by ktoś z odwiedzających schronisko ją wypatrzył i zaprosił pod swój dach. Na spacerach z wolontariuszkami Mila rozkwita! Poza schroniskiem Milusia przychodzi na wołanie z wielką radością podstawia się do głaskania i oczu od człowieka nie może oderwać! Niedawno mieszkała z nią inna suczka, która nie odstępowała Mili ani na moment, pomagała jej przetrwać w trudnych schroniskowych warunkach. Nusi się poszczęściło - zostanie adoptowana w listopadzie, a Milusia zostanie bez swojej psiej opiekunki. Cytuję wpis wolontariuszki, opiekującej się suniami:[FONT=Tahoma]"matko co MY z tą MILKĄ teraz zrobimy???[/FONT] [FONT=Tahoma] zobaczcie zdjęcia ze spacerku.[/FONT] [FONT=Tahoma]To NUKA[/FONT] Ona zaraz trafi do domu!!, a co będzie z MILĄ? [FONT=Tahoma]MILKA jest przerażona, ale zarazem stara się zaufać człowiekowi. Pozwoliłam jej się skryć pod drzewkiem ale na znak aby do mnie podeszła-podniosła się i podeszła. Ta suczka naprawdę będzie śliczna, teraz jest strasznie wychudzona i niedożywiona, jak ona przetrwa zimę bez grama tłuszczu na swoim mizernym ciałku????[/FONT] Proszę WAS[FONT=Tahoma] bardzo, [/FONT]:placz::-(:-([FONT=Tahoma] ją trzeba wyrwać ze schronu, to jeden z tych piesków, które odżyją tylko przy dobrym człowieku, jakich nie mało ale o MILI jeszcze nie wiedzą..." [/FONT] Tel do wolontariuszki: 604-416-873, mail: [email protected] Tel. do schroniska: 44 724-69-87. (W schronisku mogą nie wiedzieć o które sunie chodzi, proszę podać numer boksu - 15.) W tym boksie mieszka jeszcze Wika: Prosimy nie licytować bez uprzedniej rozmowy telefonicznej! Szukamy domu dla czujących istot - rozmowa jest absolutnie niezbędna! Aukcja ma charakter charytatywny. W RAZIE POTRZEBY, MOŻEMY POMÓC W TRANSPORCIE! Quote
NusiaiJa Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 fajnie. dobrze, że dodałaś wiki, wogóle o tym nie pomyślałam żeby i ją umieścić. Quote
NusiaiJa Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 to na dobranoc do góry, jak najwyżej! :oops: hooOOOOppp Quote
Recommended Posts