marysia55 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 haliza napisał(a):Pomysł bardzo m się podoba:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i realnie do zrealizowania :lol: Quote
__Lara Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 marysia55 napisał(a):i realnie do zrealizowania :lol: Ale ponoć systemu nie da się opracować :shake::diabloti: Quote
ihabe Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 __Lara napisał(a):Ale ponoć systemu nie da się opracować :shake::diabloti: Ale Lenoxowi na pewno uda nam się pomoc :loveu::loveu::loveu::loveu: Musimy w to wierzyć:loveu::loveu::loveu: Quote
sanel Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 LENOXIK ZMIENIŁ LOKUM. TEN CWANIACZEK UCIEKŁ DZIŚ PRZEZ SZCZELINĘ MIĘDZY DRZWICZKAMI I FRUUUUU !!!... DWUKROTNIE !!! ALE POCIESZAJĄCY JEST FAKT, ŻE ZACZĄŁ WCHODZIĆ DO BUDY :multi: Quote
ihabe Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 sanel napisał(a):LENOXIK ZMIENIŁ LOKUM. TEN CWANIACZEK UCIEKŁ DZIŚ PRZEZ SZCZELINĘ MIĘDZY DRZWICZKAMI I FRUUUUU !!!... DWUKROTNIE !!! ALE POCIESZAJĄCY JEST FAKT, ŻE ZACZĄŁ WCHODZIĆ DO BUDY :multi: Ale nie uciekł za CK? Gdzie jest teraz, bo był na samym końcu. Och Lenox, nie uciekaj:-( Quote
__Lara Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 sanel napisał(a):LENOXIK ZMIENIŁ LOKUM. TEN CWANIACZEK UCIEKŁ DZIŚ PRZEZ SZCZELINĘ MIĘDZY DRZWICZKAMI I FRUUUUU !!!... DWUKROTNIE !!! ALE POCIESZAJĄCY JEST FAKT, ŻE ZACZĄŁ WCHODZIĆ DO BUDY :multi: To dobrze, nie będzie tak marzł w nocy! ma coś tam ciepłego w budce? Quote
San_(jagodowa:) Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Właśnie obejrzałam filmik i :-( Lenox jest teraz w kojcu w samym "centrum" azylu, więc mu się nie nudzi;) Quote
marysia55 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Gonia13 napisał(a):Lenoxiu nie szalej:evil_lol:... to jeszcze jeden dowód , że nie widząc można zwiedzać świat :p:p:p Quote
Olga7 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Dobrze ,że Lenox chce już sypiać w budzie,gdyż noce są już b.zimne . No i te wyprawy turystyczne-to też przejaw odwagi Lenoxa i większej pewności siebie może ..:p,oby tylko nie zrobil sobie krzywdy przeciskając się przez te luki w ogrodzeniu.:razz: Quote
Ana_Zbyska Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 sanel napisał(a):LENOXIK ZMIENIŁ LOKUM. TEN CWANIACZEK UCIEKŁ DZIŚ PRZEZ SZCZELINĘ MIĘDZY DRZWICZKAMI I FRUUUUU !!!... DWUKROTNIE !!! ALE POCIESZAJĄCY JEST FAKT, ŻE ZACZĄŁ WCHODZIĆ DO BUDY :multi: Ale miał przewieszony łańcuszek? jeśli ma zawieszony, to nie ucieka, bo nie ma jak. Myślę, że w kojcu 'w sadzie' było mu lepiej. Ciągle tam ktoś przechodzi, poza tym kropienie jest łatwiejsze, jeśli jest bliżej nas. Quote
ihabe Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Ana_Zbyska napisał(a):Ale miał przewieszony łańcuszek? jeśli ma zawieszony, to nie ucieka, bo nie ma jak. Myślę, że w kojcu 'w sadzie' było mu lepiej. Ciągle tam ktoś przechodzi, poza tym kropienie jest łatwiejsze, jeśli jest bliżej nas. Aniu, martwię się o Lenoxa bardzo, czy ogłoszenia przynoszą jakiś efekt? Ja wiem, ze nie powinniśmy faworyzować psiaka ale czy można mu jakiś ciepły kocyk włożyć do budki?:-( Nadal podtrzymuję propozycję umieszczenia go w hoteliku w Elblagu u Morii, wiem, że będzie miał tam ciepłe warunki, towarzystwo psiaków i ludzi cały czas. Będzie też pod opieką weta. Muszę tylko zebrać nieco więcej deklaracji i zrobic bazarki. Jeden jest już w drodze. Co sądzicie o tym? :loveu::loveu: Quote
Ana_Zbyska Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Niestety, nikt nie dzwonił.. Ogólnie adopcje można powiedzieć troszkę ruszyły, niestety o Lenoxa nikt nie pyta. Jutro poszukam jakiegoś koca. Mam nadzieję, że słomę wkrótce dostaniemy, trzeba na nowo dywaniki poprzywieszać przy wejściach do bud. Niestety nie wsztskie wytrzymały z zeszłego roku. Quote
ihabe Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Czy potrzebujecie jakieś dywaniki? Koce? a co myślisz o hoteliku? Quote
Ana_Zbyska Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Tak, dwywaniki, najlepiej jakieś wykładziny dywanowe by nam się przydały, bo z zeszłego roku nic nam nie zostało, a lada dzień trzeba już je znowu poprzywieszać, żeby psiaki były chronione choć połowicznie przed wiatrem. A co to za hotelik? To są kojce, czy gdzieś w domku by mieszkał? :oops: Quote
ihabe Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Raczej w domku:loveu: Dziś rozpuściłam wici o dywany i jak tylko coś dostanę to zaraz przywiozę:loveu: A jak tam Lenox? Ma juz kocyk? Bo jak nie Aniu to ja skombinuje coś ciepłego dla niego:loveu: Daj znać, proszę:loveu: Lenoksik .... Quote
sonikowa Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 U Morii byłoby super :-) Jak będize trzeba, dajcie znać, jednorazowo coś wyskrobię. Quote
ihabe Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Jesteście cudowne, jednorazowe tez się bardzo bardzo przydadzą:loveu::loveu: Zobaczymy co z tego wyjdzie:loveu::loveu: Quote
Olga7 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 choć odwiedzę Lenoxa ....i podniosę wątek ....:loveu:.Jest szansa na domek /hotelik u Morii...jak widać ...:razz: Quote
Lionees Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Ihabe,zaprosiłaś mnie na wątek terierka i Lenoxa,dziekuję ale... nie mogę nijak pomóc:-(.Ani finansowo,bo mam już 7 adoptowanych staruszków i kilka deklaracji hotelikowych raczej dożywotnich,bo to tez stare psiaki są.Na dt,też nie mogę Go wziąć,bo mam już niewidomego Antosia i nie dam rady opiekować się jeszcze jednym ślepaczkiem...eh,człowiek chciałby pomóc tym biednym psiakom,ale fizycznie nie dam już rady:-( Quote
ihabe Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 dziekuję:loveu: Lenox jak tam bracie? Nocka była wyjątkowo ciepła, oby jak najdłużej:loveu::loveu: Quote
Olga7 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Nadchodzi chyba ochlodzenie -nawet ponoć lada dzień może być tylko kilka stopni -ale buda pewnie juz zabezpieczona przez chlodami a i futerko też grzeje Lenoxa nieco ..:razz: Quote
ihabe Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 olga7 napisał(a):Nadchodzi chyba ochlodzenie -nawet ponoć lada dzień może być tylko kilka stopni -ale buda pewnie juz zabezpieczona przez chlodami a i futerko też grzeje Lenoxa nieco ..:razz: o tym to ja się przekonam osobiście w niedzielę. Czekam na info od Ana_zbyska czy Lenox ma juz ten ciepły kocyk?:-( Quote
sonikowa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Kiedyś domowy DT prowadziła Shell. Miała u siebie Kube z padaczką i super mu bylo i dom mu znalazła. Nie wiem czy dalej to robi. Ale może napiszcie? Jakby się udało z DT, to ja się jednorazowo - na stałe niemogę naprawdę - będę dorzucać. Quote
Recommended Posts