sonikowa Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Dwie godziny mnie nie było i już się zgubiłam. Widzę tylko, że być może właściciel sie znalazł,bo z opisu to ten psiak bardzo pasuje.. Trzymam kciuki :-) Quote
monika083 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 sonikowa napisał(a):Dwie godziny mnie nie było i już się zgubiłam. Widzę tylko, że być może właściciel sie znalazł,bo z opisu to ten psiak bardzo pasuje.. Trzymam kciuki :-) narazie nic jeszcze nie wiadomo, dobrze by bylo gdyby wlascieciel sie znalazl ,zastanawiajace byloby tylko wtedy czemu pies trzy dni siedzial na przystanku , Quote
orpha Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 tam nikt nie odbiera caly czas a ja mam nowy kłopot zwiazany ze swoja sasiadka :angryy: , baba od kiedy zobaczyla Ksenie znowu ma faze. Wlasnie zadzwonila do mnie inna sasiadka ze szla na gore a ta zbiera wode i mowi ze my jej drzwi woda polewamy:crazyeye:, ciekawe jak telepatycznie ???????? na odleglosc z drugiego konca wawy ?????? Sama ta sasiadka co do mnie dzwonila mowi ze cos nie halo bo wczesniej szla wody nie bylo a wie ze u nas w ciagu dnia nikogo nie ma ,wraca a ta wode sprzata. Kicham na to wlasnie sie umawiam z dzielnicowym a zaraz potem ide na policje zglosic doniesienie o nekanie i pomowienie- chciala ze mna wojny bedzie miala Quote
Jasza Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Nie przejmuj się, ja też mam sąsiadów niepoukładanych, i to bardzo... A już szczególnie, że jesteśmy jedynymi w całej klatce schodowej właścicielami psa... Reszte sobie możecie dopowiedzieć.. Quote
dzidda Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Kurcze nie jestem przy kasie nic a nic...będę dopiero 30... więc wtedy postaram się grosik wpłacić. Myślę że 10 zł miesięcznie mogę wspomóc biedaka.... wiem że to niewiele. Quote
orpha Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 dzidda wcale nie nie wiele , to bardzo duzo :) Wszyscy wiemy jak jest ,psiakow duzo a nas i naszych pieniazkow malo ,nawet jak ktos wplaci 1 zl to jest to duzo Dziekuje Quote
sleepingbyday Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 dzidda, dokładnie, nie ma się co tłumaczyć z kwoty. nie robimy ograniczeń typu: przyjmujemy od 50zł wzwyż ;) Quote
dzidda Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 sleepingbyday napisał(a):dzidda, dokładnie, nie ma się co tłumaczyć z kwoty. nie robimy ograniczeń typu: przyjmujemy od 50zł wzwyż ;) To raczej nie tłumaczenie....tylko że naprawdę chciałabym więcej pomóc:roll: 30 wpłace pieniążki tylko pytanie teraz czy za ten miesiac tez zapłacić czy od października?? Quote
monika083 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 dzidda napisał(a):To raczej nie tłumaczenie....tylko że naprawdę chciałabym więcej pomóc:roll: 30 wpłace pieniążki tylko pytanie teraz czy za ten miesiac tez zapłacić czy od października?? potrzebujemy wlasnie najbardziej za ten miesiac juz ,bo psiak juz w hoteliku, kto da jeszcze chociazby piataka????????????? plizzzzzzzzzz Quote
monika083 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 hankag napisał(a):dyszke dolicz i ode mnie ... super ,dziekujemy:loveu: Quote
monika083 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 hankag napisał(a):dyszke dolicz i ode mnie ... czy to deklaracja stala ,czy jednorazowa? Quote
orpha Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 pani zajrzy do maila dopiero wieczorem , ale obawiam sie ze to nie ten psiak bo ten zaginiony ma taka siersc jak golden retrivery :roll: Quote
orpha Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 postaram sie znależć chwilke wieczorkiem zeby zliczyc deklaracje i umiescic je na pierwszej stronie, Bardzo wam wszystkim dziekuje , jestescie kochani Quote
monika083 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 orpha napisał(a):postaram sie znależć chwilke wieczorkiem zeby zliczyc deklaracje i umiescic je na pierwszej stronie, Bardzo wam wszystkim dziekuje , jestescie kochani hankag-10zl dzidda-10zl orpha-5zl SBD-5zl monika083-5zl Quote
dzidda Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Przepraszam za offa ale liczę na pomoc....mimo żę maluchy mają 4 dni:roll: http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-kolejne-maluchy-bez-domu-147055/ Quote
sleepingbyday Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 no to juz wiem, z epsi anioł nie pomoże finansowo :-(. jedynie wrzuci trampka na swoją stronę w dziale "inne". czy jakos tak. czyli jest kicha. to my we własnym zkaresie mamy zdobyc kasę. załamka. Quote
monika083 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 trzeba watek porozsylac po ludziach :roll: Quote
sleepingbyday Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 juz powysyłałam, ale jeszcze zaraz pchnę... aha, nie dodzwoniłam sie do hoteliku. jakis dzień kiepski telefonicznie.... :-( Quote
izzie1983 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Śliczny piesek, dzięki SBD za zaproszenie, ale ja w tej chwili finansowo nie dam rady, bo sama mam problemy. Sorry :-( Quote
mru Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 my ze szkoleniowego 50 przekażemy, jeśli w przyszłości będzie możliwość - przekażemy więcej :roll: śliczny Trampek tak btw :) Quote
monika083 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 mru napisał(a):my ze szkoleniowego 50 przekażemy, jeśli w przyszłości będzie możliwość - przekażemy więcej :roll: śliczny Trampek tak btw :) swietnie:) dziekujemy:loveu: Quote
PapryczkaChili Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 zaznaczam wątek - gdzie przesłac pieniadze. bardzo nie pomogę, ale coś sie na koncie znajdzie. Quote
monika083 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 PapryczkaChili napisał(a):zaznaczam wątek - gdzie przesłac pieniadze. bardzo nie pomogę, ale coś sie na koncie znajdzie. wielkie dzieki:loveu: w pierwszym poscie moj numer konta, narazie ja robie zbiorke, jesli potrzebujesz pelne dane to wysle pw. Quote
PapryczkaChili Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 monika083 napisał(a):wielkie dzieki:loveu: w pierwszym poscie moj numer konta, narazie ja robie zbiorke, jesli potrzebujesz pelne dane to wysle pw. jutro rano zrobię przelew :) Quote
Recommended Posts