Jump to content
Dogomania

Tramp pies z przystanku zakonczyl podróż , jest w DS !!!!

Recommended Posts

• Replies 769
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sonikowa napisał(a):
Dwie godziny mnie nie było i już się zgubiłam. Widzę tylko, że być może właściciel sie znalazł,bo z opisu to ten psiak bardzo pasuje.. Trzymam kciuki :-)

narazie nic jeszcze nie wiadomo,
dobrze by bylo gdyby wlascieciel sie znalazl ,zastanawiajace byloby tylko wtedy czemu pies trzy dni siedzial na przystanku ,

Posted

tam nikt nie odbiera caly czas
a ja mam nowy kłopot zwiazany ze swoja sasiadka :angryy: , baba od kiedy zobaczyla Ksenie znowu ma faze. Wlasnie zadzwonila do mnie inna sasiadka ze szla na gore a ta zbiera wode i mowi ze my jej drzwi woda polewamy:crazyeye:, ciekawe jak telepatycznie ???????? na odleglosc z drugiego konca wawy ?????? Sama ta sasiadka co do mnie dzwonila mowi ze cos nie halo bo wczesniej szla wody nie bylo a wie ze u nas w ciagu dnia nikogo nie ma ,wraca a ta wode sprzata.
Kicham na to wlasnie sie umawiam z dzielnicowym a zaraz potem ide na policje zglosic doniesienie o nekanie i pomowienie- chciala ze mna wojny bedzie miala

Posted

Nie przejmuj się, ja też mam sąsiadów niepoukładanych, i to bardzo...
A już szczególnie, że jesteśmy jedynymi w całej klatce schodowej właścicielami psa...
Reszte sobie możecie dopowiedzieć..

Posted

Kurcze nie jestem przy kasie nic a nic...będę dopiero 30... więc wtedy postaram się grosik wpłacić.
Myślę że 10 zł miesięcznie mogę wspomóc biedaka.... wiem że to niewiele.

Posted

dzidda wcale nie nie wiele , to bardzo duzo :)
Wszyscy wiemy jak jest ,psiakow duzo a nas i naszych pieniazkow malo ,nawet jak ktos wplaci 1 zl to jest to duzo
Dziekuje

Posted

sleepingbyday napisał(a):
dzidda, dokładnie, nie ma się co tłumaczyć z kwoty. nie robimy ograniczeń typu: przyjmujemy od 50zł wzwyż ;)

To raczej nie tłumaczenie....tylko że naprawdę chciałabym więcej pomóc:roll:
30 wpłace pieniążki tylko pytanie teraz czy za ten miesiac tez zapłacić czy od października??

Posted

dzidda napisał(a):
To raczej nie tłumaczenie....tylko że naprawdę chciałabym więcej pomóc:roll:
30 wpłace pieniążki tylko pytanie teraz czy za ten miesiac tez zapłacić czy od października??

potrzebujemy wlasnie najbardziej za ten miesiac juz ,bo psiak juz w hoteliku,

kto da jeszcze chociazby piataka?????????????
plizzzzzzzzzz

Posted

postaram sie znależć chwilke wieczorkiem zeby zliczyc deklaracje i umiescic je na pierwszej stronie,
Bardzo wam wszystkim dziekuje , jestescie kochani

Posted

orpha napisał(a):
postaram sie znależć chwilke wieczorkiem zeby zliczyc deklaracje i umiescic je na pierwszej stronie,
Bardzo wam wszystkim dziekuje , jestescie kochani

hankag-10zl
dzidda-10zl
orpha-5zl
SBD-5zl
monika083-5zl

Posted

PapryczkaChili napisał(a):
zaznaczam wątek - gdzie przesłac pieniadze. bardzo nie pomogę, ale coś sie na koncie znajdzie.

wielkie dzieki:loveu:

w pierwszym poscie moj numer konta,
narazie ja robie zbiorke,
jesli potrzebujesz pelne dane to wysle pw.