Jump to content
Dogomania

Tramp pies z przystanku zakonczyl podróż , jest w DS !!!!

Recommended Posts

Posted

Wolnotariuszem Anioła bede! O własnie. Kurs jest 3 pazdziernika. bardzo fajny. Moze ktos sie zglosi?

Teoria
Pierwsza pomoc dla psiakow
Prawa zwierzat
zachowanie sie w sytuacjach dziwnych (np, pies agresywny itp)

Praktyka:
interwencja
i nie pamietam co

Kurs bezplatny 3 pazdziernika w szkole na Mokotowie. Trwa 6 godzin. Zapraszam!

• Replies 769
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurde Sasza ma kilka ramek do zdjec z Ikei na bazarek , tylko ja nie mam pojecia o tych bazarkach , nigdy tego nie robilam ....ratunkuuuuuu !!!!
Acha transport ogarne ,najpradopodobiej w srode ,kto mial ta karme ? trzeba sie jakos umowic :cool1:.

Posted

w sumie moze i tak , ale nie dam rady tego ogarnac w domu nie mam kiedy rzadzic na kompie ,musze ogarnac 4 psy i 5 kotow oraz dwie nastolatki , czasem jakies zakupy i sto innych spraw ktorych czasem nie mam ochoty ale musze pozalatwiac , a przeciez do tego jeszcze anita ma zlamany palce u reki co niestety przysparza mi dodatkowych zajec :shake:i jeszcze swoja dodatkowa prace a tu przed poludniem w pracy nie zawsze mam tak jak dzisiaj ,ze moge byc przy kompie :cool1:.

Posted

orpha napisał(a):
kurde Sasza ma kilka ramek do zdjec z Ikei na bazarek , tylko ja nie mam pojecia o tych bazarkach , nigdy tego nie robilam ....ratunkuuuuuu !!!!
Acha transport ogarne ,najpradopodobiej w srode ,kto mial ta karme ? trzeba sie jakos umowic :cool1:.

a moglabys porobic fotki tych ramek -ja bym wystawila bazarek,ale musialabys pozniej powysylac te ramki -jesli ktos by kupil.

Posted

ja moje konto moge tez udostepnic,mam mbank i siedzie caly czas na necie ,mam czas na takie *******ki,
dziewczyny ,znalazlam ogloszenie na stronie palucha ,w zaginionych :
Beata Wojtczak
23.08.2009 w miejscowości Wola Aleksandra k/ Legionowa, zaginął młody, około 2 lat,średniej wielkości mieszaniec, maści beżowej Bardzo łagodny,ufny.Wabi się LIMO. Jeśli ktoś widział, lub zna miejsce pobytu, proszę o kontakt Beata tel.500-18-48-18

[SIZE=1]data publikacji: 03-09-2009
kontakt: [email protected] , 0-500-18-48-18

zaraz napisze maila do tej pani,

Posted

jasne ,wyslalam tez fotki tej pani ,sprawdzam co chwile czy odpisala...

podaje numer konta:

monika florkiewicz
mbank 12 1140 2004 0000 3202 5721 0875

jesli komus potrzebny adres do przelewow to podam na pw.