Jump to content
Dogomania

Okolice Wołomina!!!uwaga!!!!Zaginęła Lady, owczarek belgijski!POMOCY!!!

Recommended Posts

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Negri_2008']To ja od razu pytam czy jest jakiś domek na widoku? :evil_lol:[/QUOTE]

wygląda na to, że jest :loveu: Ale na spokojnie.
Państwo mieszkaja w Wołominie, w domku jednorodzinnym. Nie maja innych piesków. Lady mieszkałaby w domku, ale tez miałaby swoja budę na podwórku :)

Jeśli się uda to Państwo dzisiaj pojada do Serocka, aby zobaczyć Lady. Jeśli na żywo Lady wpadnie im w serducho wtedy będzie wizyta. Ale o tym czy dziś przyjadą bede wiedzieć troszkę później.

Państwo mieli już wczesniej pieski więc wiedza co to znaczy rozwolnienie psa, wymioty itd itd...

czekam na informację od Nich czy dzisiaj wieczorem tam podjadą :)

Posted

w razie jakby domek byl super to potrzebuje paru info do umowy:
1. na kogo spisac umowe? na mnie? czy na obraczus? czy na kogos innego?
2. rase wpisac mieszaniec?
3. czy ma chip, tatuaz?
4. wiek
5.masc
6.kolor oczu
7.daty szczepien
jesli na kogos umowa, nie na mnie to bede potrzebowala na pm pesel, adres, tel, nr dowodu tozsamosci, imie i nazwisko oczywiscie i maila:)
ufff...:)

Posted

Kinia1984 napisał(a):
w razie jakby domek byl super to potrzebuje paru info do umowy:
1. na kogo spisac umowe? na mnie? czy na obraczus? czy na kogos innego?
2. rase wpisac mieszaniec?
3. czy ma chip, tatuaz?
4. wiek
5.masc
6.kolor oczu
7.daty szczepien
jesli na kogos umowa, nie na mnie to bede potrzebowala na pm pesel, adres, tel, nr dowodu tozsamosci, imie i nazwisko oczywiscie i maila:)
ufff...:)

Kinia juz Ci wszystko napisze na PW.

Posted

Kinia, Darek będzie dopiero za dwie godziny więc najwyżej smsa Ci napiszę. Na kolor oczu popatrz na zdjęciach :eviltong:

Posłuchajcie, gadałam z Ewelina - dzisiaj miała 2 tel. w sprawie LAdy, ja miałam 1. Oczywiście poprosiłam o adresy mailowe oraz preferencje jesli chodzi o pieska :) w miare mozliwości spróbuje wykorzystać chęci tych ludzi do zaadoptowania piesiorka :)

Posted

UWAGA!!!!!!!!

Wizyta wypadła OK - Kinia wielkie dzieki!!!!!

Lady ma teraz nowe imię, WEGA LADY :loveu:

Wega Leday juz w nowym wspaniałym domku. Wyobraźcie sobie, że podczas podrózy tylko na początku sie troszke kręciła, a potem leżała spokojnie :) hihi nie to co przy zabieraniu Jej ze schronu :evil_lol:

Inez z Narzeczonym zadowoleni, bardzo bardzo dużo pozytywnych emocji. Teraz już widze, jak ludzie NAPRAWDE sie cieszą, z tego że adoptowali psa. !!!

Wega Lady nakarmiona, napita. Odpoczywa w domeczku swoim. Państwo są przeszcesliwi a ja jeszcze bardziej. Tym bardziej, że na 90% w środe ich odwiedzę :) Bardzo chce osobiści poznac nowych właścicieli naszej Niuni. I chce zobaczyc jak Sie Lady miewa :) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Lady w Serocku się oswoiła, widac to chociażby po jeździe samochodem. :)

Magdo i Darku dziekuje slicznie za przyjęcie Lady do swojego Hoteliku!!! sytuacja była awaryjna, a Wy staneliście na wysokości zadania :loveu:

Wszystkim Wam dziekuje za zaangażowanie! za każde dobre slowo napisane na wątku czy też na PW. Za każda rozmowę przez tel, która nie pozwoliła mi się załamac po nieudanej adopcji! Osoby o których piszę, wiedzą że to do NICH :loveu:

Negri dzięki za poprowadzenie wątku!

NEGRI proszę o zmiane tytulu wątku!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Dziewunia kochana tyle musiała przejść by wreszcie mieć domeczek i czuć się kochana. Obraczus pogratuluj państwu wspaniałej decyzji, będą szczęśliwi, że ją mają:loveu:

Posted

tez tak mysle... z mojej wizyty wynioslam jak najlepsze wrazenie, zabralam tez siostre...obraczus zwroc jeszcze uwage na to czy buda na podworku nie jest za mala, bo ja lady nie widzialam...Lady oczywiscie ma poslanie w domu kupione i miski i to bedzie jej miejsce przebywania a buda tak w razie co jest, zadnych sladow bo lancuchac , bo to buda po poprzednich pieskach...aha Inez chcialaby w pozniejszym czasie adoptowac jeszcze jakiegos kudlacza:)

Posted

W środę mam zamiar pojechać do Inez i wszystko sprawdzić swoim okiem :)

Myślę, że o adopcji drugiego pieska tez pogadamy.... zresztą Inez Narzeczony zwrócił uwage na pewna księzniczkę.

Dobra, to na razie nie zmieniaj hihi choć myślę, że wszystkie idzie ku najlepszemu.

Z relacji Inez: Wega LAdy spedziła pierwsza nocke w domku, wieczorem się wybiegała, tak że wieczorem padła. Najadła się. W nocy nie było żadnych problemów z żołądkiem. Inez stwierdziła, że Wega Lady jest BEZPROBLEMOWA :)

Więcej relacji bedzie we środę :):multi: