Cajus JB Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 To napisałem na wątku Trevora: Obejrzałem. Ale komentować nie będę. Każdy ma uszy. To dopisałem teraz Każdy zna prawdę i wie jak było. Naprawdę szkoda słów na takiego. Quote
obraczus87 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Byłam wczoraj w Serocku. Megi mówi, że Lady nie lubi innych suk. Pewnie kiedys miała nieprzyjemną sytuacje w schronie z sukami... w Celestynowie w boksie siedziała z sukami. W każdym bądź razie Lady bardzo doprasza się o zainteresowanie. Płakać mi się wczoraj chciało gdy patrzyłam jak próbuje przez pręciki wcisnąć pychol w moje ręce i tak bardzo prosiła - zabierz mnie do domku... ehhh...:-( Zaraz wyślę numer konta chętnym osobom. Quote
Ra_dunia Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Fakt - dobrze, że Lady już poza schroniskiem. Ale wyobrażam sobie jak musiała to przeżyć Obarczuś. Sprawdza domek, opisuje, że najlepszy na świecie (w końcu jako robiąca wizytę przedadopcyjną w zasadzie staje się automatycznie odpowiedzialna za psa i warunki do jakich trafi) a tu nagle buch - i Lady musi się pakować... Każdy kto choć raz przeprowadził taką wizytę, wie jaki to koszmar... To cud, że tak szybko znalazł się hotelik. Teraz czas na nowy dom! Taki najlepszy na świecie! Quote
obraczus87 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Ra_dunia.... wiesz opisywanie najgorszych scenariuszy, najgorszych sytuacji... zgoda na adopcję, pełna świadomość tego co może nastąpić, a po 12H zmiana myslenia... już nie chcę się denerwować. Lady na pewno musi mieć domek bez suniek. Z psami się dogaduje. Natomiast wczoraj miało miejsce spięcie pomiędzy Lady a Rusti. Rusti niczemu nie była winna. Na szczęście nic sie nie stało. Nie każdy pies musi akceptowac inne psy. Tak samo w przypadku suniek. Ale ona tak bardzo chce być przy człowieku, gdy widzi człowieka od razu zaczyna się uśmiechać. Ona jest taka pocieszna. Musi szybko znaleźć tego swojego człowieka, który Ją pokocha. Dzisiaj Ewelina wyśle Negri pieniążki na Allegro. Quote
Negri_2008 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='obraczus87']Ra_dunia.... wiesz opisywanie najgorszych scenariuszy, najgorszych sytuacji... zgoda na adopcję, pełna świadomość tego co może nastąpić, a po 12H zmiana myslenia... już nie chcę się denerwować. Lady na pewno musi mieć domek bez suniek. Z psami się dogaduje. Natomiast wczoraj miało miejsce spięcie pomiędzy Lady a Rusti. Rusti niczemu nie była winna. Na szczęście nic sie nie stało. Nie każdy pies musi akceptowac inne psy. Tak samo w przypadku suniek. Ale ona tak bardzo chce być przy człowieku, gdy widzi człowieka od razu zaczyna się uśmiechać. Ona jest taka pocieszna. Musi szybko znaleźć tego swojego człowieka, który Ją pokocha. Dzisiaj Ewelina wyśle Negri pieniążki na Allegro. Obraczusiu kochany ;) Przydarzyło Ci się coś bardzo przykrego. Ja tam za bardzo nie wierzę w to, że można traktować Lady jako psa Eweliny. Może w sensie finansowym tak i będzie ale pod względem zabezpieczenia jej dalszych losów to Lady jest pod naszą opieką i BARDZO DOBRZE. Ufajdolę jaj allegro, najlepiej jak umiem. Dziewczynka ma jeszcze pakiecik innych ogłoszeń. Poodnawiam co trzeba. Zbierzemy więcej informacji o suni, zrobimy więcej ogłoszeń. I będzie jak zawsze, że taki fajny pies znajdzie fajny dom. ;) Quote
obraczus87 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Masz rację. Jej los zależy od nas. :cool3: Quote
obraczus87 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Lady cały czas szuka domku i prosi o pieniążki... Wczoraj miałam jeden telefon w Jej sprawie, ale nie sądze by coś z tego wyszło.. mam nadzieję, że sie pomylę. Quote
obraczus87 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Lady bardzo prosi o domeczek.... tak bardzo zależy Jej na kontakcie z człowiekiem :roll: Quote
Negri_2008 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Jesteśmy, jesteśmy i myślimy :shake: Quote
obraczus87 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Negri_2008']Jesteśmy, jesteśmy i myślimy :shake:[/QUOTE] tyle ogloszeń a odzewu brak :( Quote
megii1 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Oto Lady dzisaj na spacerku:loveu: Wyrobiła się trochę dziewczyna, jest grzeczniejsza ale z Rusti na spacery i wybieg na wszelki wypadek nie chodzi:cool3: A tak w ogóle to Sunia bardzo ładnie chodzi na smyczy, uwielbia ludzi, uwielbia się przytulać i jest po prostu przepiękna:loveu::loveu::loveu: Quote
megii1 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Na początku wydawała mi się taką odważną zadziora ale ona tak naprawdę ona jest bardzo delikatna i nieśmiała:loveu: Kiedy usłyszała dziś jakieś odgłosy w lesie, tak się biedna przestraszyła że aż było mi jej żal:roll: Quote
obraczus87 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Ona po prostu domaga się zainteresowania ze strony człowieka :( czlowieku gdzie jesteś?? Kiedy w końcu znajdziesz Lady?? :roll: Quote
Negri_2008 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Wrzucę Lady na forum owczarków i na dogo do działu owczarki w potrzebie. Tam mało się dzieje, ale a nóż.... Megii, dzięki za cenne informacje o suni :lol: Quote
obraczus87 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Negri mogłabys przenieśc te foteczki LAdy na 1 stronę?? Łatwiej będzie je znaleźć... Quote
Negri_2008 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Wieczorem ogarnę cały wątek ;) Quote
obraczus87 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Negri_2008']Wieczorem ogarnę cały wątek ;)[/QUOTE] dziękuję :) Negri wybieram się w środę do Serocka. Może miałabys ochotę pojechać ze mną?? Quote
Negri_2008 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='obraczus87']dziękuję :) Negri wybieram się w środę do Serocka. Może miałabys ochotę pojechać ze mną??[/QUOTE] Tylko czekam na taką okazję ;) Quote
obraczus87 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Negri_2008']Tylko czekam na taką okazję ;)[/QUOTE] super, to ja pójde do pracy na późniejszą godzinkę, tak żeby wyjść i od razu podjechać pod Twoja firmę. :) więc byłabym o 17.00 tam gdzie wtedy, o ile mnie ochrona nie wywali :evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Lady wygląda jak najprawdziwszy owczarek belgijski Malinois... Quote
Ra_dunia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Kto pokocha piękną Lady i da jej domek?? Quote
Negri_2008 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Obraczuś :loveu: Ma dwie wpłaty od Ciebie: 20,50 za allegro dla Lady 20 za allegro dla Lady (to chyba pomyłka) bo chyba pisałaś, że posyłasz pieniążek dla Rusti albo ja już oszalałam od tego wszystkiego :oops: allegro będzie jutro Quote
Ra_dunia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Cioteczko Negri - ja Cię nie chcę martwić, ale Ty to już od dawna szalona jesteś :) Oczywiście w pozytywnym sensie :loveu: Lady czeka na dom! Quote
Recommended Posts