Jump to content
Dogomania

Okolice Wołomina!!!uwaga!!!!Zaginęła Lady, owczarek belgijski!POMOCY!!!

Recommended Posts

Posted

To napisałem na wątku Trevora:

Obejrzałem. Ale komentować nie będę. Każdy ma uszy.

To dopisałem teraz

Każdy zna prawdę i wie jak było. Naprawdę szkoda słów na takiego.

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam wczoraj w Serocku.

Megi mówi, że Lady nie lubi innych suk. Pewnie kiedys miała nieprzyjemną sytuacje w schronie z sukami... w Celestynowie w boksie siedziała z sukami.

W każdym bądź razie Lady bardzo doprasza się o zainteresowanie. Płakać mi się wczoraj chciało gdy patrzyłam jak próbuje przez pręciki wcisnąć pychol w moje ręce i tak bardzo prosiła - zabierz mnie do domku... ehhh...:-(

Zaraz wyślę numer konta chętnym osobom.

Posted

Fakt - dobrze, że Lady już poza schroniskiem. Ale wyobrażam sobie jak musiała to przeżyć Obarczuś. Sprawdza domek, opisuje, że najlepszy na świecie (w końcu jako robiąca wizytę przedadopcyjną w zasadzie staje się automatycznie odpowiedzialna za psa i warunki do jakich trafi) a tu nagle buch - i Lady musi się pakować... Każdy kto choć raz przeprowadził taką wizytę, wie jaki to koszmar... To cud, że tak szybko znalazł się hotelik.
Teraz czas na nowy dom! Taki najlepszy na świecie!

Posted

Ra_dunia.... wiesz opisywanie najgorszych scenariuszy, najgorszych sytuacji... zgoda na adopcję, pełna świadomość tego co może nastąpić, a po 12H zmiana myslenia... już nie chcę się denerwować.

Lady na pewno musi mieć domek bez suniek. Z psami się dogaduje. Natomiast wczoraj miało miejsce spięcie pomiędzy Lady a Rusti. Rusti niczemu nie była winna. Na szczęście nic sie nie stało.
Nie każdy pies musi akceptowac inne psy. Tak samo w przypadku suniek.

Ale ona tak bardzo chce być przy człowieku, gdy widzi człowieka od razu zaczyna się uśmiechać. Ona jest taka pocieszna. Musi szybko znaleźć tego swojego człowieka, który Ją pokocha.

Dzisiaj Ewelina wyśle Negri pieniążki na Allegro.

Posted

[quote name='obraczus87']Ra_dunia.... wiesz opisywanie najgorszych scenariuszy, najgorszych sytuacji... zgoda na adopcję, pełna świadomość tego co może nastąpić, a po 12H zmiana myslenia... już nie chcę się denerwować.

Lady na pewno musi mieć domek bez suniek. Z psami się dogaduje. Natomiast wczoraj miało miejsce spięcie pomiędzy Lady a Rusti. Rusti niczemu nie była winna. Na szczęście nic sie nie stało.
Nie każdy pies musi akceptowac inne psy. Tak samo w przypadku suniek.

Ale ona tak bardzo chce być przy człowieku, gdy widzi człowieka od razu zaczyna się uśmiechać. Ona jest taka pocieszna. Musi szybko znaleźć tego swojego człowieka, który Ją pokocha.

Dzisiaj Ewelina wyśle Negri pieniążki na Allegro.

Obraczusiu kochany ;)

Przydarzyło Ci się coś bardzo przykrego.

Ja tam za bardzo nie wierzę w to, że można traktować Lady jako psa Eweliny. Może w sensie finansowym tak i będzie ale pod względem zabezpieczenia jej dalszych losów to Lady jest pod naszą opieką i BARDZO DOBRZE.

Ufajdolę jaj allegro, najlepiej jak umiem.
Dziewczynka ma jeszcze pakiecik innych ogłoszeń. Poodnawiam co trzeba.
Zbierzemy więcej informacji o suni, zrobimy więcej ogłoszeń. I będzie jak zawsze, że taki fajny pies znajdzie fajny dom. ;)

Posted

Oto Lady dzisaj na spacerku:loveu: Wyrobiła się trochę dziewczyna, jest grzeczniejsza ale z Rusti na spacery i wybieg na wszelki wypadek nie chodzi:cool3: A tak w ogóle to Sunia bardzo ładnie chodzi na smyczy, uwielbia ludzi, uwielbia się przytulać i jest po prostu przepiękna:loveu::loveu::loveu:

Posted

Na początku wydawała mi się taką odważną zadziora ale ona tak naprawdę ona jest bardzo delikatna i nieśmiała:loveu: Kiedy usłyszała dziś jakieś odgłosy w lesie, tak się biedna przestraszyła że aż było mi jej żal:roll:

Posted

[quote name='Negri_2008']Tylko czekam na taką okazję ;)[/QUOTE]

super, to ja pójde do pracy na późniejszą godzinkę, tak żeby wyjść i od razu podjechać pod Twoja firmę. :) więc byłabym o 17.00 tam gdzie wtedy, o ile mnie ochrona nie wywali :evil_lol:

Posted

Obraczuś :loveu:

Ma dwie wpłaty od Ciebie:
20,50 za allegro dla Lady
20 za allegro dla Lady (to chyba pomyłka) bo chyba pisałaś, że posyłasz pieniążek dla Rusti albo ja już oszalałam od tego wszystkiego :oops:

allegro będzie jutro