Jump to content
Dogomania

Okolice Wołomina!!!uwaga!!!!Zaginęła Lady, owczarek belgijski!POMOCY!!!

Recommended Posts

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lady juz w drodze do mojego TZ..To zywiol a nie pies...szkoda mi jej strasznie...widac ze jest skolowana...DS podpisal zrzeczenie , ja natomiast podpisalam im oswiadczenie ze odbieram zdrowego psa. Oczywiscie nie obylo bez dyskusji na temat naszych adopcji, ze wygorowane wymagania i duza ingerencja w ich zycie prywatne. Ale generalnie bylo grzecznie.
Mam ksiazeczke, smycz, obroze.

Posted

Lady teraz juz bedzie tylko lepiej!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kochani, postaram sie jutron załozyc Niuni nowy watek!!!!!! Wtedy mam nadzieje, uda nam sie zebrac jakies pieniazki na "juz", aby odrobaczyc Niunie, odpchlic w razie czegos i zakupic karmę.

Kinia i TZ Kini - bardzo Wam dziekuje za pomoc!!!! Nie wiem co ja bym zrobiła :( chyba poszła pod most z Lady!

Posted

Moj TZ powiedzial ze Lady to pies ktory sie usmiecha:) w nocy napompowala i na koopkala na dywan:) wlazila na lozko i dawala buziaki od 4 rano:) teraz zapoznaje sie z psami TZ.Jeden to owczarek niemiecki ktoremu podoba sie nowa kolezanka, chociaz jest od niego wieksza. Niestety maly Reksio jest ganiany i przewracany wielkimi łapami Lady:) Kolezanka chyba ma pchelki bo troche sie drapie..Chyba skutek kilkudniowej wycieczki po wsi...

Posted

Kurcze, w pierwszym DS Lady zachowywała czystość w domku. Ale skoro teraz miejscem głownego Jej przebywania było podwórko, to mam nadzieje, że to tylko wpadka.

Całusna jest i to bardzo :) to trzeba Jej przyznać!! :)

Posted

Vasco napisał(a):
Lady przyzwyczajaj się na nowo do domowych warunków, chyba długo na tym podwórku byłaś :(

z zachowania Lady wynika, że Ona w domu w ogóle nie siedziała. Ona kręci sie wkółko. a z relacji byłego DS wynikało, że oni ja puszczali na dwó, bo własnie nie mogła usiedzieć. Ale oni mysleli "mądrze", że ona kocha byc na dworze i nie chciało im się doopy ruszyć, aby z nia pracować w domu i uczyc siedzenia w domu.

Posted

Kinia1984 napisał(a):
otoz to...po prostu wyszli z zalozenia jak to powiedzieli ze to "wiejski pies podworkowy" i w domu zachowac sie nie umie i juz... na smyczy tez nie umie chodzic...

dokładnie. Jak dla mnie to Oni nawet rybek nie powinni miec, bo akwarium za dużo miejsca może zajmować.

Posted

Kinia1984 napisał(a):
aha...na koniec powioedzieli ze lepszego domu i tak nie znajdziemy...

najlepszy tekst dnia, a nawet roku!!!!!!!!!!

usmiałam sie tak, że aż się popłakałam ze smiechu :D