GameBoy Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 PapryczkaChili napisał(a):koniecznie :D :evil_lol: no bo Polcia jest naprawdę bardzo urokliwa ;) :loveu: 'cos pomysle ;) Quote
Diora Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Kinia1984 napisał(a): domki sie beda o nią biły:lol: A GB będzie się biła z tymi domkami żeby jej nie oddać ;) :evil_lol: Quote
GameBoy Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Diora napisał(a):A GB będzie się biła z tymi domkami żeby jej nie oddać ;) :evil_lol: domku zaczne szukac po 19. tylko w Wawie i takiego naj naj a jak nie to :oops: Quote
Diora Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 GameBoy napisał(a):domku zaczne szukac po 19. tylko w Wawie i takiego naj naj a jak nie to :oops: :cool3: :evil_lol: Wieeedziałam !!!! :multi: Quote
PapryczkaChili Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 hahaha będzie ostra selekcja ;) jak znam życie, to selekcja nie-do-przejścia ;) ale wiesz, takiego malucha to upchniesz wszędzie ;) jakby go nie było :D Quote
GameBoy Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Diora napisał(a)::cool3: :evil_lol: Wieeedziałam !!!! :multi: plan jest taki, zeby dom sie znalazl ale blisko i naprawde naj Quote
Chikinchan Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 GameBoy napisał(a):plan jest taki, zeby dom sie znalazl ale blisko i naprawde naj Coś mi się zdaje, że taki dom się już znalazł.... :razz:;):cool1: Quote
PapryczkaChili Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Chikinchan napisał(a):Coś mi się zdaje, że taki dom się już znalazł.... :razz:;):cool1: hehe bliziutko ;) bo z takim nastawieniem to ja wiem, że żaden dom nie byłby dla mnie wystarczająco idealny :razz::diabloti: Quote
Chikinchan Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='PapryczkaChili']wiem, że żaden dom nie byłby dla mnie wystarczająco idealny :razz::diabloti: Dokładnie! Ja bym nie umiała oddać takiego skarba :loveu: GB jeśli Tobie się uda, to jesteś twarda babka i będę Cię podziwiać :cool1: Quote
PapryczkaChili Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Chikinchan']GB jeśli Tobie się uda, to jesteś twarda babka i będę Cię podziwiać :cool1: jak ją zostawisz to też :evil_lol: Quote
Chikinchan Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 PapryczkaChili napisał(a):jak ją zostawisz to też :evil_lol: :mdrmed: :thumbs: Quote
GameBoy Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 bede robila malej ogloszenia i mam nadzieje, ze znajdzie sie dla niej jakis cudny dom, ja myslalam raczej od adopcji starszego CC, ale musi byc blisko i bez malych dzieci Quote
emilia2280 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='GameBoy'] jakie piékne niemowlé! to najpiékniejsze ujécie :placz: Quote
GameBoy Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 nie ukrywam, ze jak bede musiala ja oddac to chyba utone we wlasnych lzach :oops: Quote
GameBoy Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 one tak spaly - w dodatku mala trzyma Mumiske za ucho, jak zblizylam aparat, ruda otworzyla oko Quote
Chikinchan Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 :mdleje: :mdleje: :mdleje: Padłam..... One są po prostu cudne :loveu: Quote
GameBoy Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 tak na dzien dzisiejszy wygladaja plecki Polci Quote
GameBoy Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 ciekawie sprawa wyglada z jej uszami, ktore najpierw byly oklapniete, pozniej staly ladnie a teraz wywijaja sie na zewnatrz :evil_lol: jak loki :cool1: Quote
Soema Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ja nie mogę wyjść z podziwu, jak ta pchła się bawi z Muminem :loveu: ta odważna, ta delikatna.... Quote
GameBoy Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Soema napisał(a):Ja nie mogę wyjść z podziwu, jak ta pchła się bawi z Muminem :loveu: ta odważna, ta delikatna.... byla dzis przez chwile afera bo Mumin nadepnal malej na lape i gremlin darl sie jak ze skory obdzierany, suka ze strachu uciekla na poslanie a ta komediantka po 5 sek pogonila za kotem w druga strone :evil_lol: Quote
Soema Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 :mdrmed::mdrmed: lubiem ją..:loveu: Biedny Mumin.. ciągła presja... przecież można nie zauważyć, jak coś jest wielkości twojego nosa :shake: jakbym kichnęła podczas zabawy.. Fruwający Gremlin by był :grins: Quote
GameBoy Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Soema napisał(a)::mdrmed::mdrmed: lubiem ją..:loveu: Biedny Mumin.. ciągła presja... przecież można nie zauważyć, jak coś jest wielkości twojego nosa :shake: jakbym kichnęła podczas zabawy.. Fruwający Gremlin by był :grins: kiedys myslalam, ze Muma taka niegrabocha :roll: ale teraz juz wiem, ze toto jak sie drze zwyczajnie tzn ze nic sie nie dzieje a np Muma szybko obok niej przebiegla lub ja przeskoczyla, jak wrzeszczy jak opetana tzn ze Muma ja tracila :roll: taka aktorka z niej :roll: na podwoku ja przyuwazylam bo w domu to trudniej jak cala trojka pod nogami stoi :cool1: Quote
malawaszka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='GameBoy']ciekawie sprawa wyglada z jej uszami, ktore najpierw byly oklapniete, pozniej staly ladnie a teraz wywijaja sie na zewnatrz :evil_lol: jak loki :cool1: chyba jak rogi a nie loki :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: śwetne są!!!! we dwie nie do pobicia!!!! Pierwsze miejsce w kategorii najzajebistsza para roku :klacz: :loveu::loveu::loveu: Quote
Sylwia K Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 malawaszka napisał(a): śwetne są!!!! we dwie nie do pobicia!!!! Pierwsze miejsce w kategorii najzajebistsza para roku :klacz: :loveu::loveu::loveu: popieram:razz: Quote
Recommended Posts