Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']chyba jak rogi a nie loki :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

śwetne są!!!! we dwie nie do pobicia!!!! Pierwsze miejsce w kategorii najzajebistsza para roku :klacz: :loveu::loveu::loveu:[/quote]

Mumisia sie zawstydzila :oops: ale bardzo dziekuje, diablo juz spi :diabloti:

ps. Pola dzis ugryzla listonosza

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wielka przemiana :-o :multi: :multi: :multi:

[IMG]http://i30.tinypic.com/35c51cw.jpg[/IMG]

[IMG]http://img23.imageshack.us/img23/5540/s4022960.jpg[/IMG]

Czy to na pewno ten sam piesek?? GB, jesteś niesamowita!!!

Posted

nie dosc, ze odżywiła, wychuchała, owłosiła, to jeszcze stworzyła potwora :diabloti: listonosz pogryziony, małe wielkiemu bez kozery łapki pcha do gardła - w sensie dosłownym ;) i walki psów uskutecznia :eviltong::loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']hahahaha siwy dym :roflt: ależ to będzie cholery kawalątek :evil_lol:[/quote]

to jest delikatnie powiedziane, Polina jest glosna, uparta i aktorka jakich malo :evil_lol: typowy malenki piesek taka slodko-zlosliwa wymuszara :cool1:

ale jak zrobi slodka minke to wszystko przebaczone :loveu:

Posted

[quote name='Diora']Wielka przemiana :-o :multi: :multi: :multi:

Czy to na pewno ten sam piesek?? GB, jesteś niesamowita!!![/quote]

raczej wet i jego leki ;)
dzis idziemy z Pola na kolejny zastrzyk i spot on
od wczoraj mala ma wielki lupiez - to dobrze, moze jak sie skora zluszczy wyrosna ostatnie wloski, tam gdzie ich jeszcze brak :cool3:

najbardziej mi szkoda, ze Polka wychodzic nie moze, raz, ze zimno, musze napisac do taks PW, kiedy uda jej sie uszyc sweterek dla Polki a dwa ze szczepien brak - a z Poli robi sie dzikus, akcja z listonoszem tak naprawde wcale nie smieszna :roll: nawet jak jest na rekach to obcym nie daje sie glaskac, nie klapie dziobem ale odsuwa glowe, nie jest takim wesolym merdajacym szczeniaczkiem

Posted

[quote name='GameBoy']raczej wet i jego leki ;)
dzis idziemy z Pola na kolejny zastrzyk i spot on
od wczoraj mala ma wielki lupiez - to dobrze, moze jak sie skora zluszczy wyrosna ostatnie wloski, tam gdzie ich jeszcze brak :cool3:

najbardziej mi szkoda, ze Polka wychodzic nie moze, raz, ze zimno, musze napisac do taks PW, kiedy uda jej sie uszyc sweterek dla Polki a dwa ze szczepien brak - a z Poli robi sie dzikus, akcja z listonoszem tak naprawde wcale nie smieszna :roll: nawet jak jest na rekach to obcym nie daje sie glaskac, nie klapie dziobem ale odsuwa glowe, nie jest takim wesolym merdajacym szczeniaczkiem[/QUOTE]

trochę jej musisz wybaczyc to wycofanie, bo ona jest naprawdę malutka - wszystko jest od niej dużo dużo większe. Twojego psiaka zna od zawsze, to się go nie boi, więc może jak pozna inne rzeczy to też nabierze pewności. ja też mam takiego szczeniaka, który na wszelki wypadek woli wystawic brzuszek - jest ostrożna i raczej strachliwa, ale jest mała, to dużo pracy, żeby ją ośmielic, ale małymi kroczkami się da. No i noszenie na rączkach nie jest wskazane ;) albo branie w takich strachliwych sytuacjach ;)

Posted

[quote name='PapryczkaChili']trochę jej musisz wybaczyc to wycofanie, bo ona jest naprawdę malutka - wszystko jest od niej dużo dużo większe. Twojego psiaka zna od zawsze, to się go nie boi, więc może jak pozna inne rzeczy to też nabierze pewności. ja też mam takiego szczeniaka, który na wszelki wypadek woli wystawic brzuszek - jest ostrożna i raczej strachliwa, ale jest mała, to dużo pracy, żeby ją ośmielic, ale małymi kroczkami się da. No i noszenie na rączkach nie jest wskazane ;) albo branie w takich strachliwych sytuacjach ;)[/quote]

ale ja sie na nia nie gniewam :eviltong::eviltong::eviltong:
poprostu nie chcialabym zeby byla strachliwa na przyszlosc - to wszystko ;)

Posted

[quote name='GameBoy']ale ja sie na nia nie gniewam :eviltong::eviltong::eviltong:
poprostu nie chcialabym zeby byla strachliwa na przyszlosc - to wszystko ;)[/QUOTE]

no tak, jak to w takim sensie napisałam :eviltong: że może byc strachliwa, bo jest malunia i wszystko jest taaakie duże dla niej przecież ;) ale moja szczeniorka przy starszej i odważniejszej suni się bardzo otwiera i mniej boi, więc wiesz, przy Twoim ogormniastym drugim psiaku da sobie radę ;) a swoją droga to to będzie dopiero widok: mini i maxi :loveu::cool3:

Posted

tyle, ze ona tez do ludzi taka wycofana, do nikogo nie podejdzie sama, podkula ogonek i sie patrzy a jak ktos zaczyna cmokac etc to ona szczeka :roll: ale do windy wchodzi sama :eviltong:

Posted

[quote name='GameBoy']tyle, ze ona tez do ludzi taka wycofana, do nikogo nie podejdzie sama, podkula ogonek i sie patrzy a jak ktos zaczyna cmokac etc to ona szczeka :roll: ale do windy wchodzi sama :eviltong:[/QUOTE]

tak czy siak musiałaby mieć kwarantannę niezależnie od tej choroby - zacznie wychodzić i powinna to nadrobić. mała jest, u małych psiaków to często jest problem z ta strachliwością, tylko trzeba ją wypychać na siłę i chwalić za takie kontakty. jest naprawdę malutka, możliwe, ze będzie sie bała. ale windę zna i się nie boi, to i ludzi powinna się nauczyć, a do takiego maleństwa to co chwilę będą ręce wyciągać, bo szczeniaczki są słodkie, więc może się przełamie :)

Posted

spoko ona wchodzi pod Mumine albo idzie z nia razem - nikt do niej lap nie wyciaga :evil_lol: ciumaja tylko ale ona szczeka wtedy :evil_lol: chyba kaganiec jej musze kupic :loveu:

Posted

[quote name='GameBoy']spoko ona wchodzi pod Mumine albo idzie z nia razem - nikt do niej lap nie wyciaga :evil_lol: ciumaja tylko ale ona szczeka wtedy :evil_lol: chyba kaganiec jej musze kupic :loveu:[/QUOTE]

hahah chyba z butelki po szampanie :evil_lol: bo w normalny to ubierzesz psa razem z ogonem :eviltong:

Posted

[quote name='GameBoy']gume do zucia dam :evil_lol:[/QUOTE]

albo naparstek na gumce ;) też jest to jakieś rozwiązanie :D
ale wiesz, naprawdę jak się porównuje zdjęcia to z przestraszonego zabiedzonego maleństwa zrobił się ładny wesoły szczeniaczek :loveu:

Posted

[URL=http://img75.imageshack.us/i/dsc1166e.jpg/][IMG]http://img75.imageshack.us/img75/5135/dsc1166e.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://img9.imageshack.us/i/dsc1199w.jpg/][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/256/dsc1199w.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='malawaszka']:lol: a ja się w te zdjęcia wpatruję w poszukiwaniu Polki :splat: na drugim prawie ją dojrzałam pod pyskiem Mumina[/quote]

Apoloniusz na pole nie wychodzi - szczepien brak i zimno ale sweter od cioci taks juz do nas leci :loveu:

[quote name='PapryczkaChili']piękne psisko :loveu: i faktycznie bardzo intrygująco się zwija :cool3:[/quote]

:loveu::loveu::loveu:

[quote name='Chikinchan']Nie dziwię się, że ludzie do Poli rąk nie wyciągają jak idzie z Muminką :lol:
I Polce też się nie dziwię- z taką koleżanką obok też bym się niczego nie bała :cool:[/quote]

otoz to wlasnie, do Mumci nikt nigdy na ulicy nie ciumal, nie wolal i rak nie wyciagal od malego :shake: moze troche zazdrosci Polci?