Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej, w kwestii CTRa na łańcuchu - co to znaczy, "Kto rozpoznaje swojego zwierzaka ? !" - taki jest tytuł w wydarzeniu na fb, i tak było powiedziane tutaj - czy to znaczy że te psiaki moga byc ukradzione?! to co, nie mozna tego przez Policje?

Posted

jambi napisał(a):
hej, w kwestii CTRa na łańcuchu - co to znaczy, "Kto rozpoznaje swojego zwierzaka ? !" - taki jest tytuł w wydarzeniu na fb, i tak było powiedziane tutaj - czy to znaczy że te psiaki moga byc ukradzione?! to co, nie mozna tego przez Policje?

to już musisz pytać tam na fb albo Ellig, ale myślę, że to sa osoby na tyle doświadczone, ze robią to co trzeba i mozna, a CTRka już ma DT albo i nawet DS z tego co widziałam tam, nie wiadomo skąd te psy pochodzą u tego typa - wygląda na pseudohodowlę więc mogły być kradzione, już kilka suczek jest po sterylkach i w DT/DS

Posted

jambi napisał(a):
nie, ok, ja tylko pytam, bo pamiętam, że swego czasu było kilka zgłoszeń kradzieży CTRów w Warszawie, a widziałam, że facet pracuje w Warszawie

no to może napisz o tych zgłoszeniach kradzieży do Ellig?

Posted

http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=5442

nie wiem czy to sznupka czy kudłaczka, ale te oczy :cry:

Łódź

numer: 462
numer chip: 967000009169546
imię: Muszka
wielkość: mala
rasa: mix
data przyjęcia: 2011-01-05
kwarantanna do 2011-01-19
przebywa w boksie: biuro

opis: Muszka to młoda, delikatna i przemiła sunia. Jest przyjacielsko nastawiona wobec otoczenia, kocha ludzi, akceptuje inne psy. Jeśli nie zgłosi się właściciel po kwarantannie polecamy do adopcji.

Posted

Tomaszów Mazowiecki
info od ocelot:
"Murzyn - nie jest agresywny do ludzi! Jest bardzo mądry! Reaguje na komendy: stój, nie ciągnij, siad.
Daje się głaskać, pozwalał dzieciakom grzebać w sierści i szukac uszu.
Przy okazji jest masakrycznie zaniedbany. Sierść.
Jest dominujący do psów, ale raczej z ciekawością je obwąchuje, szczeka na nie, ale nie pożera żywcem.
Dziewczyna, która go prowadziłą jest nim zachwycona. Po kilku metrach dostosował się do jej tempa i reagował na nie ciągnij."

Posted

nie mam :| może Paulina ma ... a co do dzieci ... nie mam pojęcia ... nie wpuszczała nikogo do domu ( dlatego wróciła do schroniska ) ... pogadam z kierownictwem, może uda sie test na dzieci zrobić ;)

Posted

no własnie doczytałam na stronie schroniska o tym niewpuszczaniu więc charakterna sznupkowa dziołszka - bałabym się do tak malutkich dzieci ją dać bo w razie W to ona sobie nie da w kaszę dmuchać ;)