mala_czarna Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Niestety, ale nie dało rady. Same pobłądziłyśmy jak jechałyśmy z Konstancina do Tattoi. W ogóle to zastanawia mnie, dlaczego Psi Anioł nie interweniuje??? Wiedzą, że pies kręci się od jakiegoś czasu, ale kompletny olew w temacie. Na FB tez zero reakcji jak napomknęłam, że po psa trzeba podjechać i zabrać go do Falenicy! Quote
malawaszka Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 mala_czarna napisał(a):Niestety, ale nie dało rady. Same pobłądziłyśmy jak jechałyśmy z Konstancina do Tattoi. W ogóle to zastanawia mnie, dlaczego Psi Anioł nie interweniuje??? Wiedzą, że pies kręci się od jakiegoś czasu, ale kompletny olew w temacie. Na FB tez zero reakcji jak napomknęłam, że po psa trzeba podjechać i zabrać go do Falenicy! a jak działa Psi Anioł? bo ja nie wiem - nie mają umów z gminami na wyłapywanie psów? czy działaja charytatywnie? ale nie widziałyście go nawet? Quote
mala_czarna Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Waszka, my nawet nie byłyśmy :( Kago miała adopcję, więc trzeba było się śpieszyć. Nie wiem jak jest z Psim Aniołem, ale moim zdaniem funkcjonuje na zasadzie schronu, bo w ubiegłym roku trafił tam ratlerek mojej kumpeli z pracy!! To też zagadka, bo odłowiony 10 kilometrów od Psiego Anioła. Zaraz zaczepię na FB tę dziewczynę, która wstawiła fotki i zapytam czy coś się ruszyło. Quote
malawaszka Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 aaa myślałam, że nie udało Wam się go złapać :( kurcze biedak no :( Quote
Asior Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 sznaucer w kielcach.... [quote name='andzia69'] Asior - w razie gdybyście miały chetnego na sznaucera - mamy egzemplarz ok. 6 letni: Quote
malawaszka Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 a coś więcej? na kogo namiary? jaki jest do ludzi psów? Quote
Asior Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 juz podsyłam wątek Andzi od której go mam.... Quote
andzia69 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 malawaszka napisał(a):a coś więcej? na kogo namiary? jaki jest do ludzi psów? niestety nie tylko on jest, ale drugiego nie mam zdjeć... ten - błąkał się po osiedlu domkó jednorodzinnych, zgłosiła go SM do schronu. Tyle co zaobserwowałam podczas 10 min. - spokojny, grzeczny, łagodny - do psów muszę dopytać, do kotów - nie wiem, dzieci nie testowane...po zębach - ok. 6 lat (ma kamień więc po tym, bo ogólnie zęby w niezłej kondycji) namiary na [email protected]; 604275553 Quote
malawaszka Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 ale w schronisku jest? aaa ja się zastrzelę chyba no :( a jak teraz z kastracjami? robicie? on taki zimowo zadbany jest kurcze może sie zgubił jednak? Quote
Asior Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 eee raczej nie, bo do Dymin przyjęć nie ma :( Quote
andzia69 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 malawaszka napisał(a):ale w schronisku jest? aaa ja się zastrzelę chyba no :( a jak teraz z kastracjami? robicie? jest w hotelu...jak go zabierzesz to kastrację mogę zrobić i w poniedziałek;):) on jest wielkosciowo pomiędzy mini a srednim jeszcze są 2...jeden w typie, duży...drugi tez miniatura - ino ani jednego zdjecia nie mam... Quote
malawaszka Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 andzia69 napisał(a):jest w hotelu...jak go zabierzesz to kastrację mogę zrobić i w poniedziałek;):) on jest wielkosciowo pomiędzy mini a srednim jeszcze są 2...jeden w typie, duży...drugi tez miniatura - ino ani jednego zdjecia nie mam... żadne tam pomiędzy! na pewno jest mini i to ładny wg mnie - ma jakąś kwarantannę? zabrałabym pewnie, wszystkie bym zabrała :( tylko gdzie i za co shit... a będziesz miała zdjęcia tych pozostałych dwóch? coś trzeba poradzić Quote
andzia69 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 malawaszka napisał(a):żadne tam pomiędzy! na pewno jest mini i to ładny wg mnie - ma jakąś kwarantannę? zabrałabym pewnie, wszystkie bym zabrała :( tylko gdzie i za co shit... a będziesz miała zdjęcia tych pozostałych dwóch? coś trzeba poradzić eee...ja tam się nie znam na sznaucerach - wg mnei jest więksiejszy niż mini;) jak będę miała zdjęcia tamtych to dam znać... Quote
mala_czarna Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Waszka, ale on jak na mini to takie długie te łapiny ma. :) Albo fota tak wyszła. Quote
malawaszka Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 mój Drops też ma długie łapy a jest mini Quote
malawaszka Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Kontakt: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt ul.Gajowa 7a Konin Wielkopolskie Polska 62-510 tel. 0-63 243-80-38 Sznaucer albo CTR - po uszach na CTRa mi wygląda DYMITR Trafił do schroniska 4 grudnia 2010 r. Był przywiązany łańcuchem do latarni przy ul. Gajowej w Koninie. Jest bardzo zaniedbany, ale łagodny. Bardzo lubi spacery i pieszczoty... Ma około 6 lat. Dymitr jest bardzo grzecznym psem. Na spacerach jest posłuszny i spokojny... A tak wygląda w nowej fryzurce Quote
malawaszka Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Prosimy o głosy na missieek na ankiecie dogo do krakvetu http://www.dogomania.pl/threads/199771-KRAKVET-wybieramy-kandydata-na-stycze%C5%84! Quote
malawaszka Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Swarzędz: Pies wrzucony przez płot dziś w nocy. Ok roku, super przyjazny, uczy się chodzić na smyczy. 662589716, [email protected] Quote
Hala Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 dziewczyny..czy to sznaucer czy nie? Jest w poznańskim schronie Uploaded with ImageShack.us Quote
wieso Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='malawaszka']Swarzędz: Pies wrzucony przez płot dziś w nocy. Ok roku, super przyjazny, uczy się chodzić na smyczy. 662589716, [email protected] :-(:-(:-(a tam likwiduja schronisko, biedny dopiero rok.....czemu ja jestem tak daleko :-(:-(:-(:-( co robic....biedaczek Quote
malawaszka Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 [quote name='Hala']dziewczyny..czy to sznaucer czy nie? Jest w poznańskim schronie Uploaded with ImageShack.us kurcze może być sznaucer - jakiej wielkości jest? średni czy olbrzym? chyba niedługo jest w schronisku co? masz więcej zdjęć i jakieś info? Quote
wieso Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 farmerka63 napisał(a):No właśnie też mam takie wrażenie, że od niedawna w schronie ... Wygląda jakby był kąpany w zeszłym tygodniu a wczoraj szczotkowany :( moze sie zgubil..... Quote
farmerka63 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 No właśnie też mam takie wrażenie, że od niedawna w schronie ... Wygląda jakby był kąpany w zeszłym tygodniu a wczoraj szczotkowany :( Quote
wieso Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 farmerka63 napisał(a):No właśnie też mam takie wrażenie, że od niedawna w schronie ... Wygląda jakby był kąpany w zeszłym tygodniu a wczoraj szczotkowany :( moze sie zgubil..... Quote
Recommended Posts