malawaszka Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 si wiem wiem - od brązowej właśnie mam dostać wiecej zdjęć niz tylko ten kawałek Quote
piechcia15 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 malawaszko zobacz jakie cudo mamy od 2tyg w schronie:( sunia wiek ok 7lat, niestety nic więcej nie moge powiedzieć, bo przez kraty jest bardzo agresywna i zębiska pokazuje...pewnie ze strachu:( ale ja tez się boję takich zębów:) ma problemy skórne, łysienia. Quote
Magija Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Snoopek już we własnym domku od ponad tygodnia dupinkę grzeje Quote
malawaszka Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 piechcia15 napisał(a):malawaszko zobacz jakie cudo mamy od 2tyg w schronie:( sunia wiek ok 7lat, niestety nic więcej nie moge powiedzieć, bo przez kraty jest bardzo agresywna i zębiska pokazuje...pewnie ze strachu:( ale ja tez się boję takich zębów:) ma problemy skórne, łysienia. aaaa :mdleje: i co zrobić :( kolejna z wyłysieniami i w dodatku gryząca :shake: bosko po prostuy - coraz lepiej :( a o Snoopku wiem :loveu: i baaardzo się cieszę :) Quote
CoolCaty Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Mamy na Marmurowej w Łodzi około 10 miesięczną sunię miniaturkę. Jutro postaram się o fotki. Suczka z leką nadwagą, nieostrzyżona - aż dziw, że nikt jej nie szuka :( Quote
malawaszka Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 o jezu dobijcie mnie :mdleje: CC ale bez sterylki nie wydacie jej nikomu? błagam :modla: Quote
matrioszka2 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Muszę .Przepraszam.Przyjdźcie na wątek.Podwójnie tragiczna sytuacja. http://www.dogomania.pl/threads/187091-7-letnia-ma%C5%82a-sunia-wychowana-przy-osobie-niepe%C5%82nosprawnej-szuka-domu!?p=14884186#post14884186 Quote
CoolCaty Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Oczywiście, że nie wyjdzie ze schroniska bez sterylizacji - nie ma w ogóle takiej opcji. Tu zdjęcia małej: http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=4803 Quote
mala_czarna Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Przesliczna niunia!! Po fryzjerze zrobi się z niej jeszcze większe cudo. Quote
malawaszka Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 CoolCaty napisał(a):Oczywiście, że nie wyjdzie ze schroniska bez sterylizacji - nie ma w ogóle takiej opcji. Tu zdjęcia małej: http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=4803 no to kamień z serca - jest cudowna! na pewno zaraz będzie kolejka po nią - dam na stronę póki co w znalezionych Quote
lika1771 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Malawaszka nie moge Ci wysłac pw,napisze tutaj,mam juz suczke pani chce oddac do schronu,albo jak nie przyjma to moze ..........Sunia byla wzieta ze schroniska kochana,spała w łozeczku dopoki nie pojawił sie dzidzius,skad my to znamy cioteczko.......... A sunieczko sliczna i napewno domek znajdzie Quote
malawaszka Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 lika1771 napisał(a):Malawaszka nie moge Ci wysłac pw,napisze tutaj,mam juz suczke pani chce oddac do schronu,albo jak nie przyjma to moze ..........Sunia byla wzieta ze schroniska kochana,spała w łozeczku dopoki nie pojawił sie dzidzius,skad my to znamy cioteczko.......... A sunieczko sliczna i napewno domek znajdzie no to się cieszę, że pomożesz tej psince!!! a co to za sunia? pokaż :) Quote
lika1771 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 http://images41.fotosik.pl/300/fae2c12a81f3011amed.jpg to jest Mela i podobna do mojej suni tak mi jej brakuje:-(:-(:-( Quote
malawaszka Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 lika1771 napisał(a):http://images41.fotosik.pl/300/fae2c12a81f3011amed.jpg to jest Mela i podobna do mojej suni tak mi jej brakuje:-(:-(:-( kochana jestes, że nie dasz tej małej wrócić do schroniska :calus: Quote
jambi Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 lika1771, czyli, odnalazłaś "swoją" suczkę? strasznie się cieszę :) i cieszę się, że właśnie Ją wybrałaś, dobrze, że nie będzie musiała wracać za kraty :) a jeśłi chodzi o to co napisałaś "strasznie mi jej brakuje"... ja wiem, jak to jest... od odejścia mojej Ukochanej Suni minęło już ponad 12 lat, mam teraz inne psy - nie mniej kochane - ale... nadal straszliwie mi jej brak... :( Quote
CoolCaty Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Tu nasza łódzka sznaucerka - już po sterylce i ścięciu kłaków: Quote
Bliss Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 jakie uszyska cudne :loveu: jak Myszorka prawie to ta gryząca? na kwarantannie? cudna jest :loveu: Quote
malawaszka Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Bliss napisał(a):jakie uszyska cudne :loveu: jak Myszorka prawie to ta gryząca? na kwarantannie? cudna jest :loveu: gryząca a właściwie pokazująca ząbki to z Pabianic, ta gacusia jest z Łodzi - to dzieciątko jeszcze :( Quote
Bliss Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 malawaszka napisał(a):gryząca a właściwie pokazująca ząbki to z Pabianic, ta gacusia jest z Łodzi - to dzieciątko jeszcze :( słuchaj jak nic się jej nie znajdzie to ją wezmę na DT ... nie dość że dziecko to jeszcze mocno ,,typowe" i w schronie :shake: ale jestem pewna że ona szybciorem do domeczku cudnego trafi :loveu: Quote
malawaszka Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 jejku cudnie!!!! wysłałam pw do CoolCaty bo Ona zorientowana jak się ma sytuacja domkowa Quote
CoolCaty Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Suczka ma kwarantannę do 26-go czerwca. Jak do końca kwarantanny nie znajdzie ise nikt chętny do adopcji, to z ogromną radością wyślemy malutką do DT. Bliss, ogromnie, ogromnie dziękuję. Skąd jesteś? Będę dawac znać na bieżąco, czy ktoś niunią się interesuje. Quote
Bliss Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 :) spod Wawy ale już mam łodzianina więc odległość to nie problem ;) niestety nie mogę wziąć ano gryzącej, ani chorej psiny bo mam dzieci psy itd i nie czuję się na siłach - ale ten malutki uszatek nie może tam siedzieć - wiem, że moje psy bez problemu akceptują suczki bo Bajka nas odwiedza i nie ma problemu ... Quote
Recommended Posts