Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszko zobacz jakie cudo mamy od 2tyg w schronie:( sunia wiek ok 7lat, niestety nic więcej nie moge powiedzieć, bo przez kraty jest bardzo agresywna i zębiska pokazuje...pewnie ze strachu:( ale ja tez się boję takich zębów:)
ma problemy skórne, łysienia.

Posted

piechcia15 napisał(a):
malawaszko zobacz jakie cudo mamy od 2tyg w schronie:( sunia wiek ok 7lat, niestety nic więcej nie moge powiedzieć, bo przez kraty jest bardzo agresywna i zębiska pokazuje...pewnie ze strachu:( ale ja tez się boję takich zębów:)
ma problemy skórne, łysienia.

aaaa :mdleje: i co zrobić :( kolejna z wyłysieniami i w dodatku gryząca :shake: bosko po prostuy - coraz lepiej :(

a o Snoopku wiem :loveu: i baaardzo się cieszę :)

Posted

Mamy na Marmurowej w Łodzi około 10 miesięczną sunię miniaturkę. Jutro postaram się o fotki. Suczka z leką nadwagą, nieostrzyżona - aż dziw, że nikt jej nie szuka :(

Posted

Malawaszka nie moge Ci wysłac pw,napisze tutaj,mam juz suczke pani chce oddac do schronu,albo jak nie przyjma to moze ..........Sunia byla wzieta ze schroniska kochana,spała w łozeczku dopoki nie pojawił sie dzidzius,skad my to znamy cioteczko.......... A sunieczko sliczna i napewno domek znajdzie

Posted

lika1771 napisał(a):
Malawaszka nie moge Ci wysłac pw,napisze tutaj,mam juz suczke pani chce oddac do schronu,albo jak nie przyjma to moze ..........Sunia byla wzieta ze schroniska kochana,spała w łozeczku dopoki nie pojawił sie dzidzius,skad my to znamy cioteczko.......... A sunieczko sliczna i napewno domek znajdzie

no to się cieszę, że pomożesz tej psince!!! a co to za sunia? pokaż :)

Posted

lika1771, czyli, odnalazłaś "swoją" suczkę? strasznie się cieszę :) i cieszę się, że właśnie Ją wybrałaś, dobrze, że nie będzie musiała wracać za kraty :)

a jeśłi chodzi o to co napisałaś "strasznie mi jej brakuje"... ja wiem, jak to jest... od odejścia mojej Ukochanej Suni minęło już ponad 12 lat, mam teraz inne psy - nie mniej kochane - ale... nadal straszliwie mi jej brak... :(

Posted

Bliss napisał(a):
jakie uszyska cudne :loveu:

jak Myszorka prawie
to ta gryząca? na kwarantannie?

cudna jest :loveu:

gryząca a właściwie pokazująca ząbki to z Pabianic, ta gacusia jest z Łodzi - to dzieciątko jeszcze :(

Posted

malawaszka napisał(a):
gryząca a właściwie pokazująca ząbki to z Pabianic, ta gacusia jest z Łodzi - to dzieciątko jeszcze :(

słuchaj jak nic się jej nie znajdzie to ją wezmę na DT ... nie dość że dziecko to jeszcze mocno ,,typowe" i w schronie :shake:
ale jestem pewna że ona szybciorem do domeczku cudnego trafi :loveu:

Posted

Suczka ma kwarantannę do 26-go czerwca. Jak do końca kwarantanny nie znajdzie ise nikt chętny do adopcji, to z ogromną radością wyślemy malutką do DT.
Bliss, ogromnie, ogromnie dziękuję. Skąd jesteś?
Będę dawac znać na bieżąco, czy ktoś niunią się interesuje.

Posted

:) spod Wawy ale już mam łodzianina więc odległość to nie problem ;)

niestety nie mogę wziąć ano gryzącej, ani chorej psiny bo mam dzieci psy itd i nie czuję się na siłach - ale ten malutki uszatek nie może tam siedzieć - wiem, że moje psy bez problemu akceptują suczki bo Bajka nas odwiedza i nie ma problemu ...