Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='lika1771']Malawaszko Asterix dalej w schronie jak on sie ma, chyba znowu wykupie mu ogłoszenia chciałabym zeby miał duzo ogłoszen wiecie kto robi[/QUOTE]
Mantis robi [url]http://www.dogomania.pl/threads/184528-Daj-szans%C4%99-swojemu-bezdomnemu-pupilowi-Og%C5%82oszenia!-Na-DT-Dafne-i-Fizi.-%28Do-15.05%29[/url]
ale chyba był jeszcze gdzieś bazarek z większą ilością ogłoszeń. Tylko nie umiem teraz znaleźć :(

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dawno nie byłam w schronisku, no ale po tym jak goostatnio obcinałam i jak wybudzając się z głupiego jasia polizał mnie po ręce to wnioskuję że wszystko idzie w dobrym kierunku :) jak tylko będę w schronie posiedzę z nim trochę i zdam relację ;)

Posted

nie ma zdjęć obciętego bo nie jest obcięty do końca ... bo wynikły problemy po drodze ... i strasznie ciężko było go obcinać... wszystko było opisane na wątku kudłaczy chyba... zaraz poszukam i przekleje ;)

no znalazlam:

"jeszcze co do Dodo - w zeszłym tygodniu dał się pogłaskać po plecach i brzuchu - okazało się ża całą tą piękną sierść którą miał miał tak skołtunioną że trzeba było go obciąć praktycznie do zera - podczas obcinania okazało się że ma na skórze odparzenia i głęboką zaropiałą ranę na boku - trzeba było to opatrzyć a jako że był na "głupim jasiu" ( to dlatego że kłapie zębami ) niestety pracownicy nie zdążyli obciąć go do końca i w tej chwili wygląda jak lew dzisiaj powtórka z rozrywki - będzie golony prawie do zera... niestety... kołtuny przy samej skórze ;/"

Posted

Saba jest od kilku dni u mnie,bo wieśnikom już się nieopłacała opieka nad nią,ponoć jakieś kury udusiła i wiecie jak to jest !
Saba miała wczoraj sterylke,jeszcze do siebie dochodzi , narkoza ją długo trzymała. Ale będzie dobrze byle dom znalazła. U mnie mieszka z Rubikiem i Braxem,suki moje nie bardzo toleruje,jest zazdrosna . Ciotki czy Saba ma jakieś ogłoszenia,jeśli tak to podajcie mi gdzie bo muszę zacząć ją intensywnie ogłaszać.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

• 2 weeks later...
Posted

W sobotę zabieram na strzyżenie sznaucerka mini z naszego schroniska. Zrobię mu przy okazji zdjęcia i mniej więcej sprawdzę jego zachowanie w mieście. ;)

Posted

Jest nowy! Miniaturowy, zarośnięty. Widziałaś go chyba u nas. Już jakiś czas u nas jest.
Kaspar na mnie szczerzy kły, a poza tym fryzjer mu niepotrzebny... ;)

Posted

o jezu zapomniałam o nim :mdleje: masakra ja nie ogarniam tego :cry: a wykastrowany już? czekam jutro na nowe foty i opis to dan od razu na stronę, aaaa śliczny kochany niuniuś :( a Kaspar czemu szczerzy kły? on się pewnie boi biedak co? :(

Posted

W sobotę będą foty. ;)

Kaspar po prostu mnie nie zna. Dziewczynom pracującym w schronisku ufa. :) Daje się złapać, założyć obrożę... mnie na tyle dobrze nie zna i się boi. Nie jest agresywny.

Posted

mrs.ka napisał(a):
Saba już od kilku dni w DS (poczta pantoflowa) bardzo udana adopcja :):multi: także już dziękuję za ogłaszanie:loveu:

fantastyczne wieści!!! :multi:

mala_czarna napisał(a):
Waszka, czy jakies wieści są już a propo czarnej sznupki mini?

no właśnie - dzisiaj czwartek, ja Ci się przyznam, że od wczoraj siedzę jak na szpilkach... :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
a co ja mam powiedzieć? :shock:

no tak, niby tak, ale zważ kochana, że ja siedzę i czekam na wieści od Ciebie właśnie!...